Samsung Omnia II (i8000)

Samsung márkájú készülékek témái
kiry75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Omnia 2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung Omnia II (i8000)

Hozzászólás Szerző: kiry75 »

Köszönöm a válaszokat. Pontosítok:
Akkor tűnik el a háttérkép (amit a gyáriak közül választottam, amikor megnyomom a képernyőzárat és vissza kioldom. A westendben a samsungban azt mondták, még nem láttak ilyet. S egy zöldes kék háttér jelenikmeg, mint amilyen anno a win95, vagy a 98 telepítése alatt volt.
Telepítés. Win 7-em van. Az actysync nem telepíthető, nem támogatja a rendszer. A másik progi (win mobile device center) sem megy fel. pedig elvileg win7 alá is jó. Ezért úgy telepítettem néhány programot (pl. a hívókép full screen legyen), hogy letöltöttem a cab-filet, azt a telefonon indítottam el. Na akkor hogy lehet unistallálni, h a a pc-vel még nincs összekötve? Simán csak megkeresem vhol a programfile-ok között és letörlöm?
Kár, hogy nehezen indul a kapcsolatunk :(
Sziasztok
encibociboci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch HD
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: encibociboci »

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni miért sötétül el a képernyő navigálás közben? Olyankor jelet veszít vagy esetleg elnyomkodtam valamit? Tegnap nem csinálta. Meg az, hogy a 8 gigás kártyára az eredeti i- go8- at felmásoltuk kártyaolvasóval és nem működik. Hogy kell áttenni?
mancskusz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: mancskusz »

encibociboci írta:Sziasztok. Azt szeretném kérdezni miért sötétül el a képernyő navigálás közben? Olyankor jelet veszít vagy esetleg elnyomkodtam valamit? Tegnap nem csinálta. Meg az, hogy a 8 gigás kártyára az eredeti i- go8- at felmásoltuk kártyaolvasóval és nem működik. Hogy kell áttenni?
Állítsd be az iGO-ban hogy folyamatosan legyen be kapcsolva a háttérvilágítás és akkor elviekben nem kellene lekapcsolnia!A nagyobb kártyára vagy másikra való másolást nyugodtan elfelejtheted mert az eredeti iGO nem működik csak azzal a kártyával amin meg lett vásárolva,mivel tartalmaz a kártya olyan kódokat amit nem lehet másolni!Ha jól emlékszem!
ROM:gyári
encibociboci
1. szint
1. szint

mancskusz írta:
encibociboci írta:Sziasztok. Azt szeretném kérdezni miért sötétül el a képernyő navigálás közben? Olyankor jelet veszít vagy esetleg elnyomkodtam valamit? Tegnap nem csinálta. Meg az, hogy a 8 gigás kártyára az eredeti i- go8- at felmásoltuk kártyaolvasóval és nem működik. Hogy kell áttenni?
Állítsd be az iGO-ban hogy folyamatosan legyen be kapcsolva a háttérvilágítás és akkor elviekben nem kellene lekapcsolnia!A nagyobb kártyára vagy másikra való másolást nyugodtan elfelejtheted mert az eredeti iGO nem működik csak azzal a kártyával amin meg lett vásárolva,mivel tartalmaz a kártya olyan kódokat amit nem lehet másolni!Ha jól emlékszem!
Ó ok akkor ez van. Köszi
encibociboci
1. szint
1. szint

Sziasztok, Hogy kell az albumborítókat az albumokhoz berakni meg zenéket törölni?
encibociboci
1. szint
1. szint

Az normális, hogy usbn ha van nem sötétül el teljesen a kijelző? Mert szerintem nem.
luyo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: luyo »

Sziasztok!
Három napja vagyok boldog tulajdonosa az OMNIA II PDA-nak. Eddig csak NOKIÁM volt (meg van N 95GB). Sikerült többé kevésbé megismerni, és eddig csak pozitív dolgokat tudok róla mondani.
Egyetlen programot szeretnék még a PDA-mra feltenni, ami az összes eddigi NOKIA telómon megvolt: egy Remind_Me féle nem fogadott SMS és hívásra figyelmeztető progit.
Ha tudtok ilyet, légyszi segítsetek.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

luyo írta:Sziasztok!
Három napja vagyok boldog tulajdonosa az OMNIA II PDA-nak. Eddig csak NOKIÁM volt (meg van N 95GB). Sikerült többé kevésbé megismerni, és eddig csak pozitív dolgokat tudok róla mondani.
Egyetlen programot szeretnék még a PDA-mra feltenni, ami az összes eddigi NOKIA telómon megvolt: egy Remind_Me féle nem fogadott SMS és hívásra figyelmeztető progit.
Ha tudtok ilyet, légyszi segítsetek.
szia. megvan. mit össze nem keresgéltem, mert elfelejtettem a nevét. tehát:
G-Profile - profil időzítő.
Profil időzítő program, rengeteg beállítási lehetőséggel.
Hangerő időzítés, emlékeztet olvasatlan üzenetekre, hívásokra, wifi, bluetooth automatikus be-, vagy kikapcsolása, hívásszűrő, háttérvilágítás, stb. és ezek mind időzíthetők. Támogatja a magyar nyelvet is.
Gprofile_1.1.build.0401.CBD
Letöltés: http://www.sendspace.com/file/j9mm99
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
luyo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: luyo »

Köszönöm szépen a keresgélést és a progit Moco, pont ilyenre gondoltam. Egyre jobban tetszik a Samu!
payaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: payaa »

Helló!

Sógorom vett egy ilyen telót T-mob-nál járt hozzá igo8, fel is raktam a kariról, műxik faxán, csak valahogy a gps jelet nem találja, ha a beállításokba a gps bitrátát meg portot átállítom automatára akkor egyből mondja, hogy gps vétel megszűnt..megszűnt?? nem is volt sztem, mert mindig budapest a kiindulópont ha valahová terveztetek vele, pedig nagyon nem ott vagyok...szal mi a helyes port és a adatátviteli sebesség? Vagy az is lehet gond, hogy nincs benne sim kártya (bár ezt hülyeségnek tartom, hogy ez gond lenne) :)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”