Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
baboka87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

A navigációval teljesen egyetértek, én is nokia mapsot használok. Külömbséget az egyes szoftok között én csak az alap telepített progikban láttam. XXIB2eset használok angol nyelven. Filmezni túlsokat nem szoktam, sőt eddig 1 filmet néztem meg elejétől a végéig és 1,5 éve használom ezt a telefont.
Anonym1s, a maps 3at hogy tetted fel rá?! Én install base package first hibaüzit kapok vagy valamilyen más hibával leáll a telepítés.
Cobra652
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Cobra652 »

Na olyan nagy filmnézés engem sem érdekel telón,csak poén videók,ilyesmik,arra faszányos.:)
Nomia Maps-al majd teszek egy próbt,mindenesetre most a rohadt szignózással szívok, régen kicsit egyszerűbben működött a dolog.
Ugyebár vagy szignózok vagy megkerülöm a szignózást...Igen ám de megkerülni sem tudom mert a megkerülő motyihoz (HelloOX2) is szignózni kell, a sima c/sys/bin-be másolós megoldáshoz kellene egy progi ami ezt látja is és bele is lehet másolni,szintén szignózni kell..
Úgyhogy most szépen várom hogy a kínai honlapon elkészüljön a cer motyim...
Cobra652
Újonc
Újonc

Na lepróbáztam a Garmin-t is.
A teló röpke 1 perc alatt GPS jelet talált és már nyomatta is Garminba pontosan holvagyok (csak internal gps, hálózati rásegítés kikapcsolva).
Bár írta valaki hogy felesleges az fw frissítés,mégis míg az alap sw kb 5 perc alatt nem kapott semmi jelet,ezzel a FW-el kiálltam az erkélyre és jött a jelt, igaz lehet véletlen.
Mindenesetre a megboldogult N95-ösömnél jelentősen gyorsabban és pontosabban érkezett a jel:)
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

[quote="Cobra652"]Köszönöm! Eddig nagyon elégedett vagyok vele.:)
Symbianos telóm már volt több féle is ílyen téren nincs gondom.
Software frissítést is megtaláltam szépen végigolvastam itt is külföldi fórumon is fel is nyomtam a sokak által legjobbnak vélt Nigériai fw -t (I8510XXIA1--> Tényleg ez a legjobb? A magyar nyelvet mellé csapva müxik frankón?).
Itt egy kis infó azoknak akik esetleg késöbb vennének ilyet vagy fw-t frissítenének WINDOWS 7 alól. NE!!!!! :D
Elkezdtem win7 alól szépen csinálni az FW frissítő procedúrát. Minden driver felrakva (azt hittem) inden beállítva ALL DOWNLOAD indít...Első frissítés kész,teló restart, kék boot kép,és ekkor szembesültem a windowsos hibaüzenettel: Az USB eszköz nem felismerhető. Megoldást nem talált rá a windows,beállítani drivert nem tudtam hozzá,nem tudtam folytatni a frissítést,akármit csináltam csak a kék kép jött már már az agyf*sz kerülgetett hogy első nap kivégeztem a telót.
Gondoltam egyet és (szerencsére volt itthon) elkezdtem az egészet egy Vista-s gépen,kapásból feltünt hogy míg a Win7 alatt az SSDN driver csak töltött egyet de nemkérdezett semmit (erre hittem hogy ennyi volt az install), vista alatt kérdésekkel bombáz és rendesen látom ahogy települ. Így a gondom is megoldódott pillanatok alatt,rádugtam a telót a gépre és már írta is az Apollo hogy PDA download.:)
Tehát WIN 7 alól inkább ne próbálja senki, hacsak nincs hozzávaló driver.

Szia!
Talán a w7-alatt megkéne próbálni a kompatibilitási problémát megoldani! Van rá megoldás. Vista sp3 módban, rendszergazdaként elindítod, lehet hogy meglepő módon elindul. Ha van kedved, egy próbát megér. Nem biztos, hogy mindíg az oprendszerben van a baj, igaz egy kicsit bíbelődni kell vele....... :whistle: :bye1:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Cobra652
Újonc
Újonc

Nem próbáztam,lehet megoldható,mindenesetre Vista alatt simán megoldottam a gondot.
Cobra652
Újonc
Újonc

Arról tud nekem valaki adni vmi infót hogy külső akksi töltőt illetve 1500-as akksit hol lehet beszerezni? Köszönöm!
baboka87
1. szint
1. szint

E-bayen nézz körül, ott sok jó cucc van! :)
anonym1s
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I8000

Hozzászólás Szerző: anonym1s »

baboka87 írta:A navigációval teljesen egyetértek, én is nokia mapsot használok. Külömbséget az egyes szoftok között én csak az alap telepített progikban láttam. XXIB2eset használok angol nyelven. Filmezni túlsokat nem szoktam, sőt eddig 1 filmet néztem meg elejétől a végéig és 1,5 éve használom ezt a telefont.
Anonym1s, a maps 3at hogy tetted fel rá?! Én install base package first hibaüzit kapok vagy valamilyen más hibával leáll a telepítés.
Hali.
Nem volt semmi trukk, egyszeruen elinditottam a telepitot es kesz, rament siman, hiba nelkul.
Ez a telepito program: Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.2.SymbianOS9.3.Unsigned-CNSTeam.sis
Ha te nem ezt probaltad, akkor valoszinuleg a telepitod rossz. Probald meg ezt. Ja, a telefonom helloox2-vel volt gyogyitva :)
Innen le lehet tolteni: http://www.sendspace.com/file/ek6ofi
Nem en toltottem fel, de szerintem ugyanaz mint ami nekem megvan.
baboka87
1. szint
1. szint

Akkor lehet a hackel van gond, én még 1.03al csináltam! :) Köszi az infót!
Cobra652
Újonc
Újonc

Őőőőőh....

E-bayen kívül vmi magyar bolti lehetőség esetleg az 1500-as aksira és a külső töltőre?:)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”