Próbálj meg itt szétnézni,talán ez lesz a megoldás a bajodra: http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... tooth.htmlAnakin76 írta:Sziasztok!Nagy segítségre,tanácsra van szükségem!Londonban lakom és vettem egy Samsung I8910 HD telcsit!Szoftvert cseréltem rajta többször is és nem volt semmi baja,egészen addig ameddig be nem adtam egy telefonoshoz függetleníteni!Nem tudták megcsinálni,de viszont jól el..szták!!Amióta visszakaptam a telefon nem kommunikál a géppel usbn keresztül!Csak tölti a telefont,semmi egyéb!Szoftvercsere,hard reset,gyári reset,semmi nem segít!Boot modban felismeri a telót,tudom is flashelni,de ezzel kifujt!Egyébként minden működik rajta csak a géppel nem kommunikál se xp,se win7,semmi!Erre kérnék valami tanácsot!Ha legalább tudnám mi a baja,de így.....
Samsung i8910 HD
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8910 HD
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Anakin76 írta:Sziasztok!Nagy segítségre,tanácsra van szükségem!Londonban lakom és vettem egy Samsung I8910 HD telcsit!Szoftvert cseréltem rajta többször is és nem volt semmi baja,egészen addig ameddig be nem adtam egy telefonoshoz függetleníteni!Nem tudták megcsinálni,de viszont jól el..szták!!Amióta visszakaptam a telefon nem kommunikál a géppel usbn keresztül!Csak tölti a telefont,semmi egyéb!Szoftvercsere,hard reset,gyári reset,semmi nem segít!Boot modban felismeri a telót,tudom is flashelni,de ezzel kifujt!Egyébként minden működik rajta csak a géppel nem kommunikál se xp,se win7,semmi!Erre kérnék valami tanácsot!Ha legalább tudnám mi a baja,de így.....
Szia!
Mintha telefonálnál írd be, hogy *#7284#, itt pedig PDA USB-re állítsd. Lehet #-tel kell elmenteni, nem emlékszem pontosan.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal 

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Ma egy kis trükkel sikerül beüzemelni a Mobil TV szolgáltatást. Aki T-Mobile előfizető és van Mobil TV előfizuja, az tudja hogy sajnos nem használhatja, mert nincs az i8910 a támogatott telefonok listáján. Írtam és beszéltem a T-Mobile-al illetve a Samsung-al, talán lesz hivatalos támogatás. De addig nem hagyott nyugodni a dolog.
Először is hívjuk fel az 1430-at és kérdezzük meg egy ügyintézőtől hogy be van-e kapcsolva a szolgáltatás. Ha ez megtörtént akkor kérjük le a streaming beállításokat Nokia N97-es telefonra.
Ezt el is küldik egy Üzenet formájában. Nyissuk meg és Opciók majd a Mentés.
Menjünk a beállítások/Kapcsolatok/Célok-ba. Itt a Nem besorolt-ak közt találjuk a lekért T-MobileGPRSNET2-t. Opciók/Szervezés/Áthelyez. másik célra. Válasszuk az Internet-et. Ez kész.
Menjünk a Menü/Real Player alkalmazásra. Opciók/Beállítások/Streaming/Hálózat/Használt hozzáférési pont. Itt válasszuk ki az előbb lekért T-MobileGPRSNET2-t. Kész, kiléphetünk.
Töltsük le ezt a fájlt: kattints ide
Csomagoljuk ki, és másoljuk a Telefonra a C/private/10202be9 mappába. Ezután menjünk a C/Private/10202be9/persist mappába. Ha itt találunk egy 101F8731.cre fájlt- akkor töröljük ki.
Indítsuk újra a telefonunk.
A gyári Böngészővel menjünk a http://www.t-zones.hu-ra. Kapcsolódáskor válasszuk a T-MobileGPRSNET2-t. Ne lepődjünk meg, kicsit szétesik a kép, vagyis kisebb lesz mint a kijelző. Menjünk a Mobilt TV-re. Itt az Alap csomag, majd az alap csatornák. Válasszuk ki a nézni kívánt adót és rákattintva már tölti is a Real Player.
Bukest
Ma egy kis trükkel sikerül beüzemelni a Mobil TV szolgáltatást. Aki T-Mobile előfizető és van Mobil TV előfizuja, az tudja hogy sajnos nem használhatja, mert nincs az i8910 a támogatott telefonok listáján. Írtam és beszéltem a T-Mobile-al illetve a Samsung-al, talán lesz hivatalos támogatás. De addig nem hagyott nyugodni a dolog.

Először is hívjuk fel az 1430-at és kérdezzük meg egy ügyintézőtől hogy be van-e kapcsolva a szolgáltatás. Ha ez megtörtént akkor kérjük le a streaming beállításokat Nokia N97-es telefonra.

Ezt el is küldik egy Üzenet formájában. Nyissuk meg és Opciók majd a Mentés.
Menjünk a beállítások/Kapcsolatok/Célok-ba. Itt a Nem besorolt-ak közt találjuk a lekért T-MobileGPRSNET2-t. Opciók/Szervezés/Áthelyez. másik célra. Válasszuk az Internet-et. Ez kész.
Menjünk a Menü/Real Player alkalmazásra. Opciók/Beállítások/Streaming/Hálózat/Használt hozzáférési pont. Itt válasszuk ki az előbb lekért T-MobileGPRSNET2-t. Kész, kiléphetünk.
Töltsük le ezt a fájlt: kattints ide
Csomagoljuk ki, és másoljuk a Telefonra a C/private/10202be9 mappába. Ezután menjünk a C/Private/10202be9/persist mappába. Ha itt találunk egy 101F8731.cre fájlt- akkor töröljük ki.
Indítsuk újra a telefonunk.
A gyári Böngészővel menjünk a http://www.t-zones.hu-ra. Kapcsolódáskor válasszuk a T-MobileGPRSNET2-t. Ne lepődjünk meg, kicsit szétesik a kép, vagyis kisebb lesz mint a kijelző. Menjünk a Mobilt TV-re. Itt az Alap csomag, majd az alap csatornák. Válasszuk ki a nézni kívánt adót és rákattintva már tölti is a Real Player.

Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
hali!
uhh ezt nyilván ki is próbálom mjad
köaszönjük szépen
Spb TV program is nagyon bejön viszont. van rajta m1,m2, duna tv (igaz minősége nem vmi jó, de van..)
1 a baj, h hang nincs
senkinél nincs?? van erre vmi megoldás??
esetleg más trükk a tv nézésre? (Wlanon)
köszönöm!
valójában nekem egy jól működő m1 is megtenné..
uhh ezt nyilván ki is próbálom mjad

köaszönjük szépen

Spb TV program is nagyon bejön viszont. van rajta m1,m2, duna tv (igaz minősége nem vmi jó, de van..)
1 a baj, h hang nincs

köszönöm!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
-
- 2. szint
Szia!robert07 írta:hali!
uhh ezt nyilván ki is próbálom mjad![]()
köaszönjük szépen![]()
1 a baj, h hang nincssenkinél nincs?? van erre vmi megoldás??
köszönöm!
Ha T-mobile-os vagy, akkor ott a megoldás. Van m1, m2, RTL meg még egy pár.

bukest
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Igen ám, de ingyen érdekelne a dolog, nem előfizetéssel... Engem legalábbis. Ma is néztem volna a meccset hazafelé, de nekem még az m1 se működik az SPB TV-vel. Legalábbis egy régebbi verzióval. Majd kipróbálom egy újabbal.bukest írta:
Szia!
bukest
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
-
- 2. szint
Persze, ingyen mindent.Lion írta:Igen ám, de ingyen érdekelne a dolog, nem előfizetéssel... Engem legalábbis. Ma is néztem volna a meccset hazafelé, de nekem még az m1 se működik az SPB TV-vel. Legalábbis egy régebbi verzióval. Majd kipróbálom egy újabbal.bukest írta:
Szia!
bukest

Bukest
- phoebus
- 2. szint
- Készüléktípus: I9506 LTE-A
- Been thanked: 14 times
Hello.
Tudja valaki,hogy lehet jobb tererot eloallitani, kicsikarni ebbol a dragasagbol. Sajnos ugyanazon a halozaton a nokianak lazán jobb a térero. Ugyanez volt a bajom az INNOV8-tel is,kicsit elszomorított ;hat odaadtam a nejemnek.Most meg az
N97 est csereltem le Samura,de sovany a jel erossege.
Tudja valaki,hogy lehet jobb tererot eloallitani, kicsikarni ebbol a dragasagbol. Sajnos ugyanazon a halozaton a nokianak lazán jobb a térero. Ugyanez volt a bajom az INNOV8-tel is,kicsit elszomorított ;hat odaadtam a nejemnek.Most meg az

"Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?"
-
- 2. szint
Szia.phoebus írta:Hello.
Hasonló dolog miatt beszélgettünk itt 2napja a Modem rész frissítése végett. Próbáld meg azt, hátha.
Bukest
- bcs
- 1. szint
- Készüléktípus: I8910 HD + SGS + LG Optimus 3D
- Been thanked: 0
Nem hivatalosan már tavaly október óta működik a tévé (Tanbá jóvoltából).bukest írta:Sziasztok!
Ma egy kis trükkel sikerül beüzemelni a Mobil TV szolgáltatást. Aki T-Mobile előfizető és van Mobil TV előfizuja, az tudja hogy sajnos nem használhatja, mert nincs az i8910 a támogatott telefonok listáján.