Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
rokec
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: rokec »

Anakin76 írta:Sziasztok!Nagy segítségre,tanácsra van szükségem!Londonban lakom és vettem egy Samsung I8910 HD telcsit!Szoftvert cseréltem rajta többször is és nem volt semmi baja,egészen addig ameddig be nem adtam egy telefonoshoz függetleníteni!Nem tudták megcsinálni,de viszont jól el..szták!!Amióta visszakaptam a telefon nem kommunikál a géppel usbn keresztül!Csak tölti a telefont,semmi egyéb!Szoftvercsere,hard reset,gyári reset,semmi nem segít! :sad: Boot modban felismeri a telót,tudom is flashelni,de ezzel kifujt!Egyébként minden működik rajta csak a géppel nem kommunikál se xp,se win7,semmi!Erre kérnék valami tanácsot!Ha legalább tudnám mi a baja,de így.....
Próbálj meg itt szétnézni,talán ez lesz a megoldás a bajodra: http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... tooth.html
Bdany
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N95 6630 7650 770
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bdany »

Anakin76 írta:Sziasztok!Nagy segítségre,tanácsra van szükségem!Londonban lakom és vettem egy Samsung I8910 HD telcsit!Szoftvert cseréltem rajta többször is és nem volt semmi baja,egészen addig ameddig be nem adtam egy telefonoshoz függetleníteni!Nem tudták megcsinálni,de viszont jól el..szták!!Amióta visszakaptam a telefon nem kommunikál a géppel usbn keresztül!Csak tölti a telefont,semmi egyéb!Szoftvercsere,hard reset,gyári reset,semmi nem segít! :sad: Boot modban felismeri a telót,tudom is flashelni,de ezzel kifujt!Egyébként minden működik rajta csak a géppel nem kommunikál se xp,se win7,semmi!Erre kérnék valami tanácsot!Ha legalább tudnám mi a baja,de így.....

Szia!

Mintha telefonálnál írd be, hogy *#7284#, itt pedig PDA USB-re állítsd. Lehet #-tel kell elmenteni, nem emlékszem pontosan.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal :)
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: bukest »

Sziasztok!

Ma egy kis trükkel sikerül beüzemelni a Mobil TV szolgáltatást. Aki T-Mobile előfizető és van Mobil TV előfizuja, az tudja hogy sajnos nem használhatja, mert nincs az i8910 a támogatott telefonok listáján. Írtam és beszéltem a T-Mobile-al illetve a Samsung-al, talán lesz hivatalos támogatás. De addig nem hagyott nyugodni a dolog. :D

Először is hívjuk fel az 1430-at és kérdezzük meg egy ügyintézőtől hogy be van-e kapcsolva a szolgáltatás. Ha ez megtörtént akkor kérjük le a streaming beállításokat Nokia N97-es telefonra. :D

Ezt el is küldik egy Üzenet formájában. Nyissuk meg és Opciók majd a Mentés.

Menjünk a beállítások/Kapcsolatok/Célok-ba. Itt a Nem besorolt-ak közt találjuk a lekért T-MobileGPRSNET2-t. Opciók/Szervezés/Áthelyez. másik célra. Válasszuk az Internet-et. Ez kész.

Menjünk a Menü/Real Player alkalmazásra. Opciók/Beállítások/Streaming/Hálózat/Használt hozzáférési pont. Itt válasszuk ki az előbb lekért T-MobileGPRSNET2-t. Kész, kiléphetünk.

Töltsük le ezt a fájlt: kattints ide

Csomagoljuk ki, és másoljuk a Telefonra a C/private/10202be9 mappába. Ezután menjünk a C/Private/10202be9/persist mappába. Ha itt találunk egy 101F8731.cre fájlt- akkor töröljük ki.
Indítsuk újra a telefonunk.

A gyári Böngészővel menjünk a http://www.t-zones.hu-ra. Kapcsolódáskor válasszuk a T-MobileGPRSNET2-t. Ne lepődjünk meg, kicsit szétesik a kép, vagyis kisebb lesz mint a kijelző. Menjünk a Mobilt TV-re. Itt az Alap csomag, majd az alap csatornák. Válasszuk ki a nézni kívánt adót és rákattintva már tölti is a Real Player. :yeah:

Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

hali!
uhh ezt nyilván ki is próbálom mjad :)
köaszönjük szépen :)

Spb TV program is nagyon bejön viszont. van rajta m1,m2, duna tv (igaz minősége nem vmi jó, de van..)
1 a baj, h hang nincs :cry: senkinél nincs?? van erre vmi megoldás??
esetleg más trükk a tv nézésre? (Wlanon)
köszönöm!
valójában nekem egy jól működő m1 is megtenné..
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
bukest
2. szint
2. szint

robert07 írta:hali!
uhh ezt nyilván ki is próbálom mjad :)
köaszönjük szépen :)

Spb TV program is nagyon bejön viszont. van rajta m1,m2, duna tv (igaz minősége nem vmi jó, de van..)
1 a baj, h hang nincs :cry: senkinél nincs?? van erre vmi megoldás??
esetleg más trükk a tv nézésre? (Wlanon)
köszönöm!
valójában nekem egy jól működő m1 is megtenné..
Szia!

Ha T-mobile-os vagy, akkor ott a megoldás. Van m1, m2, RTL meg még egy pár. :)

bukest
Lion
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Lion »

bukest írta:
Szia!

bukest
Igen ám, de ingyen érdekelne a dolog, nem előfizetéssel... Engem legalábbis. Ma is néztem volna a meccset hazafelé, de nekem még az m1 se működik az SPB TV-vel. Legalábbis egy régebbi verzióval. Majd kipróbálom egy újabbal.
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
bukest
2. szint
2. szint

Lion írta:
bukest írta:
Szia!

bukest
Igen ám, de ingyen érdekelne a dolog, nem előfizetéssel... Engem legalábbis. Ma is néztem volna a meccset hazafelé, de nekem még az m1 se működik az SPB TV-vel. Legalábbis egy régebbi verzióval. Majd kipróbálom egy újabbal.
Persze, ingyen mindent. :P :D Válts Média Mánia S díjcsomagra. Van benne 500 mb adatforgalom, 50 db sms, 10 óra mobiltv, 4990ft és ezt lebeszélheted. Tehát így a tv az 50sms és az 500mb net ingyen van. :)
Bukest
phoebus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9506 LTE-A
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: phoebus »

Hello.

Tudja valaki,hogy lehet jobb tererot eloallitani, kicsikarni ebbol a dragasagbol. Sajnos ugyanazon a halozaton a nokianak lazán jobb a térero. Ugyanez volt a bajom az INNOV8-tel is,kicsit elszomorított ;hat odaadtam a nejemnek.Most meg az
N97 est csereltem le Samura,de sovany a jel erossege. :sad:
"Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?"
bukest
2. szint
2. szint

phoebus írta:Hello.

Tudja valaki,hogy lehet jobb tererot eloallitani, kicsikarni ebbol a dragasagbol. Sajnos ugyanazon a halozaton a nokianak lazán jobb a térero. Ugyanez volt a bajom az INNOV8-tel is,kicsit elszomorított ;hat odaadtam a nejemnek.Most meg az
N97 est csereltem le Samura,de sovany a jel erossege. :sad:
Szia.
Hasonló dolog miatt beszélgettünk itt 2napja a Modem rész frissítése végett. Próbáld meg azt, hátha.
Bukest
bcs
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I8910 HD + SGS + LG Optimus 3D
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bcs »

bukest írta:Sziasztok!
Ma egy kis trükkel sikerül beüzemelni a Mobil TV szolgáltatást. Aki T-Mobile előfizető és van Mobil TV előfizuja, az tudja hogy sajnos nem használhatja, mert nincs az i8910 a támogatott telefonok listáján.
Nem hivatalosan már tavaly október óta működik a tévé (Tanbá jóvoltából).
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”