Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: bukest »

kieszter írta:De szeretném megcsinálni. A download aktív, megnyomom, és azt mondja nincs input fálj.
Valamit rosszul csinálsz. Az aláírásomban szereplő fájlt töltsd le! Tehát a Code_i8910KNBS5_CSC_I8910KNBS5.ZIP fájlt. Ezt kicsomagolod és elindítod. Utána amit leírtam már. :)
Bukest

Örülök. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bukest 2010-06-11 pén. 13:32:20-kor.
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
kiseszter
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SG S4mini NokiaLumia520
Nem:
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kiseszter »

Annyira egyszerű, hogy az volt a baj. Kész vagyok, működik.Köszi.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

robert07 írta:köszönöm az eddígi segítségeteket!
de leginkább nekem vmi magyar tv csatorna kellene! olyat is tudok nézni valahogy?
videón úgy indították ,mint amikor az internet rádiót nyitjuk meg a streamerekből.
azt pl h lehet?
mind1 végülis h hogy, csak valahogy menjen egy m1 vagy akármi..
köszönöm!
Amit linkelte programot, abban van magyar adó a DunaTV (vagy akármi miatt ez is jó, mert magyar :D ).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

oké, köszi!
m1-et nem tudok vhogy produkálni?
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

robert07 írta:oké, köszi!
m1-et nem tudok vhogy produkálni?
Szerintem nem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bcs
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I8910 HD + SGS + LG Optimus 3D

Hozzászólás Szerző: bcs »

robert07 írta:köszönöm az eddígi segítségeteket!
de leginkább nekem vmi magyar tv csatorna kellene! olyat is tudok nézni valahogy?
videón úgy indították ,mint amikor az internet rádiót nyitjuk meg a streamerekből.
azt pl h lehet?
mind1 végülis h hogy, csak valahogy menjen egy m1 vagy akármi..
köszönöm!
Amit úgy indítottak, mint az internet rádiót, az a T-mobil mobiltévé.
Egyébként Skyfire böngészővel látható a hirado.hu-n az m1, m2 élőben (a VB miatt az m1 most nem mindig),
a hirtv.hu-n és atv.hu-n az egy órával késleltetett adás.
Vagy itt: http://tv.partystudio.tk/
atyaatya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: atyaatya »

hi!

Ki melyik billentyüzárat használja, és miért pont azt? Ha adnátok tippeket megköszönném. A gyárinál gondolom van szebb, jobb. Próbálgattam már néhányat, csak az a
fránya angol...

A számítógép és a telo közötti vezetékmentes fájlküldésre, fogadásra melyik progi a jó? kékfog nélkül, WIFI-vel?

KÖSZI
Anakin76
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S4
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Anakin76 »

Sziasztok!Nagy segítségre,tanácsra van szükségem!Londonban lakom és vettem egy Samsung I8910 HD telcsit!Szoftvert cseréltem rajta többször is és nem volt semmi baja,egészen addig ameddig be nem adtam egy telefonoshoz függetleníteni!Nem tudták megcsinálni,de viszont jól el..szták!!Amióta visszakaptam a telefon nem kommunikál a géppel usbn keresztül!Csak tölti a telefont,semmi egyéb!Szoftvercsere,hard reset,gyári reset,semmi nem segít! :sad: Boot modban felismeri a telót,tudom is flashelni,de ezzel kifujt!Egyébként minden működik rajta csak a géppel nem kommunikál se xp,se win7,semmi!Erre kérnék valami tanácsot!Ha legalább tudnám mi a baja,de így.....
rokec
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: rokec »

Üdv mindenkinek

Jelenleg a Taylor féle V4-es fw van a telón, szeretném lecserélni a modem részét ami jelenleg XXJA1, a JC1-re.Nem tudom a JC1-ben van-e magyar nyelv. Kétszer flesseltem már a telót, de ilyet még nem csináltam, hogy csak a modemet flesselni. Ilyenkor a Flashing Tool -ban kell a "Modem Bin"-hez betallózni a JC1 modemet ? És a "Download Option" résznél van olyan hogy MODEM -Boot;Cal clear- egyikhez sem kell pipát rakni ? A telefont kikapcsolt helyzetből a modem letöltés módban kell indítani, lezáró gomb+hangerő le+bekapcsoló gomb ? Jó lenne ha valaki aki csinált már ilyet tudna tanácsot adni. Nem akarom elszúrni ! Persze csak ha magyar nyelv is van a JC1 ben, csak akkor csinálom meg.
Hála és köszönet annak aki megvilágosítana.
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

rokec írta:Üdv mindenkinek

Jelenleg a Taylor féle V4-es fw van a telón, szeretném lecserélni a modem részét ami jelenleg XXJA1, a JC1-re.Nem tudom a JC1-ben van-e magyar nyelv. Kétszer flesseltem már a telót, de ilyet még nem csináltam, hogy csak a modemet flesselni. Ilyenkor a Flashing Tool -ban kell a "Modem Bin"-hez betallózni a JC1 modemet ? És a "Download Option" résznél van olyan hogy MODEM -Boot;Cal clear- egyikhez sem kell pipát rakni ? A telefont kikapcsolt helyzetből a modem letöltés módban kell indítani, lezáró gomb+hangerő le+bekapcsoló gomb ? Jó lenne ha valaki aki csinált már ilyet tudna tanácsot adni. Nem akarom elszúrni ! Persze csak ha magyar nyelv is van a JC1 ben, csak akkor csinálom meg.
Hála és köszönet annak aki megvilágosítana.
Az nem tartalmaz nyelvi részt. észre sem veszed, hogy felkerült egy másik modem, csak az üzemidőben! ciao!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”