Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: stukker »

Joeker13 írta:Köszi Stukker a választ, valahogy én is így éreztem a dolgot, de gondoltam azért megkérdem, hátha valakinek még is sikerült már valamilyen formában girós progit futtatni a telón. Mondjuk a Lightsabre az fut a gépen és az használja a szenzort, de azt is hozzá kell tenni, hogy az egy "elég buta" programnak tekinthető. Én azért reménykedek, hogy egyszer egy a nokiáról átálló és feldühödött "prof" dühből ír egy pár ilyesféle progit az innovra :D :laugh:
Amúgy teljesen meg vagyok elégedve a teló programarzenáljával. Egy két program nem megy rajta, de igazán okunk panaszra tényleg nem lehet.
A google maps-es frissítésről akkor gondolom szintén le kell mondanom hasonló okok miatt. Gondolkodtam rajta, hogy az x-plore segítségével valahogy kilövöm a mappáját aztán úgy próbálom meg felzúzni az újat, de átgondolván a kockázati tényezőket és a frissebb maps fontosságát, inkább meg sem próbálom... :D
Várd meg a szoftver frissítést, lehet hogy már egy újabb verziót tesznek bele, (ezt csak én gondolom) utána még mindíg ráérsz agyonütni. Bár nem tudom a gyári dolgokat érdemes-e piszkálni, mert utána lehet hogy nem indul el a teló. Aztán lehet egy programfrissítés, egy újabb verzió már orvosolja a problémát. Azt viszont látom, minnél inkább fejlesztik az oprendszereket 9.1, 9.2, 9.3 stb. annál több a kompatibilitási probléma. A programozóknak is nehezedik a dolga, mert különböző verziókra külön külön meg kell csinálni a progit, természetesen minden oprenszer valamilyen változást tartalmaz, ami egyedi, csak rá érvényes. Ezek után még a gyártók sem figyelnek a kompatibilitásra, csak amit a szabvány szűken megkövetel, nehogy már egy másik gyártó fülesét, töltőjét tudd használni a kütyüdhöz. Papíron ugyan szabvány, de te személyesen cseszheted (pl. az autós töltő) mert a gyári nagyon drága, az után gyártott olcsó, de cserében nem biztos hogy működik. Ezt nehezen lehet megszokni, de kénytelenek vagyunk együtt élni vele.
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
craft
Újonc
Újonc
Készüléktípus: innov8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: craft »

en az autostoltrot ugy oldottam meg hogy vettem ehy valamit ami ugy nez ki mint egy autosgyujto csak a vegen egy hagyomanyos usb kimenet van, kabel bele es mar tolti is az aksit mint allat, az egesz 1 euroba kerult
kefehu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Innov8

Hozzászólás Szerző: kefehu »

Köszi a segítséget Stukker!

Végül felraktam a Garmin XT-t, és eddig nagyon tetszik. Szép a kezelőfelülete, és ha jól láttam, internetről le tudja szedni a kölekedési információkat meg az időjárást. Vasárnap megyek Belgiumba, majd kipróbálom, és beszámolok róla.
Nem tudja valaki, hogy lehet-e az innov8-hoz kapni olyan tartót, amivel a szélvédőre ki tudom tapasztani, mint egy normál navit? Néztem neten, de gyárit nem találtam hozzá. Media Martkban láttam 50 Eruóért univerzálisokat, annyiért szerintem nagyon sok, és lehet nem is jó ehhez a telóhoz.

Szivargyújtós töltéshez annyi megjegyzésem lenne, hogy anno vettem a Vateráról kb. 1500 Ft-ért olyan 3-as elosztót, amin USB is volt. És még jól is nézett ki a kis doboz. Szerintem azzal működnie kell.

Üdv!
stukker
2. szint
2. szint

kefehu írta:Köszi a segítséget Stukker!

Végül felraktam a Garmin XT-t, és eddig nagyon tetszik. Szép a kezelőfelülete, és ha jól láttam, internetről le tudja szedni a közlekedési információkat meg az időjárást. Vasárnap megyek Belgiumba, majd kipróbálom, és beszámolok róla.
Nem tudja valaki, hogy lehet-e az innov8-hoz kapni olyan tartót, amivel a szélvédőre ki tudom tapasztani, mint egy normál navit? Néztem neten, de gyárit nem találtam hozzá. Media Martkban láttam 50 Eruóért univerzálisokat, annyiért szerintem nagyon sok, és lehet nem is jó ehhez a telóhoz.

Szivargyújtós töltéshez annyi megjegyzésem lenne, hogy anno vettem a Vateráról kb. 1500 Ft-ért olyan 3-as elosztót, amin USB is volt. És még jól is nézett ki a kis doboz. Szerintem azzal működnie kell.

Üdv!
Örülök, hogy sikerült. Nos a Garmin magyarországon nem támogatja az közlekedési információkat, Belgiumban biztosan ki tudod használni. Én Motorola autóstöltőt vettem hozzá, azzal működik, próbáltam után gyártottat, azzal nem. A Spedshop-ban kapsz olyan tapadókorongos tartót, amihez több fejből lehet választani, és jó a telefonhoz is. Ezt azért ajánlom, mert én is ilyet használok, és a gyakorlat azt mutatja, hogy a telefont ha tölteni kell (pláne ha hosszú útra kell) akkor az oldalán van csak az usb, amit ha egyes típusokat nézel, pont takarva van. Azaz nem tölthető a telefon a bölcsőben. Szerintem 3-4 ezer ft maximum. Ha a helyszínre mész, nagyon készségesek, akár a szivargyújtós töltőt, akár a bölcsőt is ki tudod próbálni. Sok szerencsét, és jó utat neked. :bye1: Bocs, még csak annyi, a töltésről. Nagyon válogat a teló, próbáldki. Nem elég hogy világít a töltő, A telefonnak is fel kell ismerje. Mielőtt elindulsz, egy próbát megér, mert a navi nagyon hamar lemeríti. Max 3-4 óra és kikapcsol.
LG G4 D815 (32GB)
stukker
2. szint
2. szint

bh-barna írta:Szia Milán! Telefonon beszéltem a Samsung vevőszolgálattal és közölte a hölgy akivel beszéltem, hogy kipróbál egy minta darabot. Vártam egy kicsit és közölte,hogy nála is ugyan ez a dolog áll fenn. Javaslata az volt:Szerviz . Mennyi idő volt még kész lett?
Szia!
Ha a központi szervízbe beviszed, ez Budaörsön van a reptérnél, állítólag öt munkanap, ha valamelyik szervízpontból küldik be, 12-14 munkanap. Természetesen ez akkor igaz, ha van alkatrészük hozzá, és nem kóreában most kezdik az ércet bányászni hozzá, mert akkor egy kicsit többre is lehet számítani. Azt próbáld megtudni, hogy szervízpont tudja -e a problémát orvosolni. Esetleg a Samu honlapján van egy szervizpláza cím és telefonszám, őket kéne megkérdezned. Ez az Oktogon közelében van, címe: 1066 Budapest, Aradi utca 2-4. Nyitvatartás:hétköznap 7.00 - 17.00 óráig Telefonszám: 06 1 3117660
LG G4 D815 (32GB)
milan
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: milan »

keyzer_soze írta:Valaki keresett divx-re konvertáló progit. Én ezt használom, jó és ingynes, nem csilivili.

http://www.erightsoft.net/SUPER.html
Köszönöm!
milan
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: milan »

bh-barna írta:Szia Milán! Telefonon beszéltem a Samsung vevőszolgálattal és közölte a hölgy akivel beszéltem, hogy kipróbál egy minta darabot. Vártam egy kicsit és közölte,hogy nála is ugyan ez a dolog áll fenn. Javaslata az volt:Szerviz . Mennyi idő volt még kész lett?
Ezt nem nagyon értem: "ugyanaz a dolog". Ugyanaz a hiba?
Én nem javítattam meg, hanem kicseréltettem. Magyar gyári garis volt.

Egyébiránt nekem van egy N82-essem is. Összehasonlítottam és tényleg (nagyon) nem volt szinkronban a Samu hangja és a kép. A Nokián és a már új Samun minimális eltérés van.
:)
kemcsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Innov8 16gb
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: kemcsi »

Sziasztok! A Samsung a hacket és az n-Gaget követően eszméletlen mértékben belassult nekem is, és se soft se hard resetet nem enged csinálni, se kód szerint se a menüből. Valaki tudna ebben nekem segíteni, hogy mit tegyek????? :crazy: :confused2: előre is köszönöm, K.
keyzer_soze
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung i8510

Hozzászólás Szerző: keyzer_soze »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten tud-e valaki olyan boltot, ahol normális kijelző-védő fóliát tudok venni? Jövő héten megyek, de nincs sok időm keresgélni, ezért megköszönnék egy kis pozícionálást.

Ha kerület, utca, házszámot kapok odatalálok, mert mintha lenne a telómon Garmin :whaaa:

Hogy túl sokat kérjek, lehetne a nyugati pályaduvar környékén :pislog: de ha nem, hát elautózok máshova is egy jó kis fóliáért.
Zotya67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i8510

Hozzászólás Szerző: Zotya67 »

keyzer_soze írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten tud-e valaki olyan boltot, ahol normális kijelző-védő fóliát tudok venni? Jövő héten megyek, de nincs sok időm keresgélni, ezért megköszönnék egy kis pozícionálást.

Ha kerület, utca, házszámot kapok odatalálok, mert mintha lenne a telómon Garmin :whaaa:

Hogy túl sokat kérjek, lehetne a nyugati pályaduvar környékén :pislog: de ha nem, hát elautózok máshova is egy jó kis fóliáért.
Ilyen témában a Speedshop elég erős szokott lenni, de én nem találtam náluk pont erre szabott fóliát. De biztos tudnak ajánlani hasonló méretet és fel is teszik Neked. Van egy bolt a Mammutban és a Váci út mellett is.

Másik lehetőség: http://www.zagg.com/invisibleshield/sam ... hields.php

Nekem a Diamondnál nagyon bevált.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”