Samsung i8510 (innov8)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung i8510 (innov8)
Egy HTC Desire-t. Le sem tudom írni a különbséget. Mintha Trabantból Ferrari-ba ülnék. Egyedül a kamerája hiányzik, de mivel ebben sem túl sűrűn használtam, lejjebb adtam az igényem. Amire néha kell arra jó lesz, másra ott rendes gép. Egyébként aki majd megveszi tőlem, annak nem lesz gondja programok guberálgatásával, szinte minden használható cucc megvan és a készülék is kiváló állapotban van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára delbarta 2010-04-25 vas. 23:14:29-kor.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Nem: Férfi
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Kedves Delbarta kolléga!
Sajnálom, hogy eljött az az idő, ami mindnyájunknál bekövetkezik egyszer. Kinél előbb, kinél utóbb. Nem akarom ragozni, de amióta én készüléket váltottam, ebbe a topikban nem igazán voltam aktív. De azért, ha időm engedte, megpróbáltam ide figyelni egy kicsit. Amióta Migabi, Hunhool, vagy akár jómagam másik készülék irányába kacsintgattunk, azóta te itt sok hasznos információval láttad el a kezdő kollégákat. Hiányozni fogsz a fiúknak, lányoknak biztosan. Kívánok neked eredményekben, szoftverekben gazdag további jó időtöltést az okos telefonok világában. Remélem az új készüléked ugyanannyi örömöt fog nyújtani legalább mint az Innov8. További sok sikert!

Sajnálom, hogy eljött az az idő, ami mindnyájunknál bekövetkezik egyszer. Kinél előbb, kinél utóbb. Nem akarom ragozni, de amióta én készüléket váltottam, ebbe a topikban nem igazán voltam aktív. De azért, ha időm engedte, megpróbáltam ide figyelni egy kicsit. Amióta Migabi, Hunhool, vagy akár jómagam másik készülék irányába kacsintgattunk, azóta te itt sok hasznos információval láttad el a kezdő kollégákat. Hiányozni fogsz a fiúknak, lányoknak biztosan. Kívánok neked eredményekben, szoftverekben gazdag további jó időtöltést az okos telefonok világában. Remélem az új készüléked ugyanannyi örömöt fog nyújtani legalább mint az Innov8. További sok sikert!

LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
- gmaci
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia808
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time

-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Köszönöm. Én is vissza fogok nézni még egy ideig és próbálok majd segíteni, amíg el nem felejtem, amit eddig tudtam. Most android téren próbálom beleásni magam a részletekbe.stukker írta:Kedves Delbarta kolléga! .....

Eredetileg én is arra vártam, de mikor láttam, hogy nincs rajta vaku, letettem róla. A belső memória nem sokat számít, az android (egyenlőre) úgysem engedi oda telepíteni a programokat, ellentétben a symbiannal. Vettem egy 16GB-os kártyát is, el leszek vele egy ideig. Ráadásul a samsung elásta magát nálam a vásárlóival szemben tanúsított hozzáállással, hogy csak az új vevő az értékes a régi le van sajnálva.gmaci írta:hát, ha én is búcsút veszek az innovomtól, bár nekem bevált és nem csalódtam benne, én egy samsung i9000 galaxy s-re pályázom
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni? kellene nekem egy pc suite windows7-re ehez a telefonhoz. De sehol nem találok. töltöttem le nem rég egy pc studiot de nem tudom telepíteni, mert nem kompatibilis. segíjetek!!!
STORNO... megoldottam
tudna nekem valaki segíteni? kellene nekem egy pc suite windows7-re ehez a telefonhoz. De sehol nem találok. töltöttem le nem rég egy pc studiot de nem tudom telepíteni, mert nem kompatibilis. segíjetek!!!

STORNO... megoldottam

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i8510 InnoV8
Sziasztok be vagyok regelve az oldalra mégsem tudom ehhez a telefonomhoz letölteni innen az Ndrive-ot Mert sikertelen belépést ír ki!! valaki valami??
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A főoldalra külön kell regelni, azt tudod?Flushman88 írta:Sziasztok be vagyok regelve az oldalra mégsem tudom ehhez a telefonomhoz letölteni innen az Ndrive-ot Mert sikertelen belépést ír ki!! valaki valami??
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51+Samsung i8510 innov8
Hali! Sajnos nem találtam leírást hogy erre a telóra hogy lehet ngage programot telepíteni. Tudna vki segíteni? Az ngage oldaláról letöltött program vmiért nem működik.