kefehu írta:Sziasztok!
Pár napja vettem én is innov8-at (pontosabban kaptam ajándékba az előfizetésem mellé), és lenne pár kérdésem. Végigolvastam a fórumot elejétől a végéig, és vagy 10 éve symbian-os telefonom van.
1. Az előző telómon (Nokia N80) TomTom navigáció volt, és nagyon meg voltam elégedve vele. Láttam, hogy innov8-ra több féle navigációt is fel lehet tenni, de ezt hiányoltam a listából. Főleg Hollandiában és Belgiumban használom a navit, és ott a TomTom a legjobb. Lehet erre is TomTom-ot rakni? Vagy jó a Garmin Nyugat-Európában is?
2. Fel szerettem volna rakni a Google Latitude-ot, de problémába ütköztem. Azt írja az oldal, hogy fel kell hozzá rakni a Google Maps 3.00-át, nekem meg gyárilag a 2.2.0.11 verzió van fent. A telefon letölti villámgyorsan a legújabb Maps-et, kiválasztom, hogy az E:-ra telepítse, és a következő hibaüzenetet látom: "Unable to install. Comonent is built-in" Lehet, hogy valahogyan el kellene távolítani a beépített 2.2-es Google Maps-et?
3. Hogy működik a giroszkóp? Tesztben azt olvastam, hogy csak képeknél megy, de nekem ott se csinál semmit. A telón meg volt egy oktató videó, ott azt mutatja, hogy netezésnél is elfordul, de nekem ott se csinál semmit. Gondoltam, hogy be kell kapcsolni valahol, de nem találom a beállításoknál sem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!
A Tomtommal kapcsolatban nem nagyon fog tudni senki mit mondani, mert magyarország lefedettsége 40-48%.
Budapest még még elmegy, de vidéken csak egy vonal jelzi a legtöbb falut, várost. A Garmin 5.20-as az ami jól működik, ha kitörlöd a cardrunner.dll fájlt. Ez adatátvitel módban számítógépről megvalósítható. Térképet nézz a Garmin topikban hozzá, biztosan fogsz találni. A google eltávolítása nem tudom hogy sikerül-e, mert a gyáriakat szerintem nem tudod törölni. A giroszkóp alapból nincs bekapcsolva, a beállításkban van az opciója. Pontosabbat nem tudok mondani, mert szervízben van a telóm. Remélem tudtam segíteni?

csak még annyi, ha az alkalmazáskezelőben benn van a google, akkor simán le tudod onnan törölni.