Sziasztok!
Remélem nem kapok büntit azért, hogy nyitottam egy ilyen topikot.
Mivel nem találtam ezzel a telefonnal kapcsolatos témát, így merészkedtem nyitni egy topikot erről a jó kis telefonról.

Gsm boltba nem viszem, pénzt nem adok ki ilyenekért.6_2_3_0_i írta:Nekem korábban volt ilyen telóm, (nem véletlen a nick). A 6230i sajnos nem NSU képes, házilag felejtős. Beviszed akármelyik plázazuggsm-be és kb. 2-3ezerért olyat szoftot tesznek rá, amilyet kérsz.
Kábelhez ezt próbáltad: http://europe.nokia.com/A4144937 ?csaszykj írta:Gsm boltba nem viszem, pénzt nem adok ki ilyenekért.6_2_3_0_i írta:Nekem korábban volt ilyen telóm, (nem véletlen a nick). A 6230i sajnos nem NSU képes, házilag felejtős. Beviszed akármelyik plázazuggsm-be és kb. 2-3ezerért olyat szoftot tesznek rá, amilyet kérsz.
Minden eddigi telefonom én csináltam olyanra, amilyenre szerettem volna, nem hinném hogy a 6230i ki fog fogni rajtam...
Valami megoldás, vagy alternatíva csak létezik...
Lehet a Phoenix lenne a megoldás rá, bár még azt nem próbáltam...
Elsősorban a drivert kellene beszereznem a ca43as utángyártott kábelemhez...
Ma amúgy a ca-53-as kábelemmel felismerte a telefont, de amikor bele akartam nézni, megállt, majd kifagyott a PCSutie...
Csak az ismerős fél órát töltött nálam...
Nem vágom mi a gond.... Lehet csak újra kellene raknom a winfost.... már ráférne.....
Ilyen szép időben lehet mindjárt el is kezdem....
Próbáltam, sajnos nem megy vele..... még anno amikor pesten laktam, akkor vettem, volt hozzá cd-is.... Akkor az volt nekem a lényeg hogy óccsó legyen, most már bánom hogy a gyáriakat meg elpasszoltam.... mondván ez is megfelel a célnak...Damir88 írta:Kábelhez ezt próbáltad: http://europe.nokia.com/A4144937 ?csaszykj írta:Gsm boltba nem viszem, pénzt nem adok ki ilyenekért.6_2_3_0_i írta:Nekem korábban volt ilyen telóm, (nem véletlen a nick). A 6230i sajnos nem NSU képes, házilag felejtős. Beviszed akármelyik plázazuggsm-be és kb. 2-3ezerért olyat szoftot tesznek rá, amilyet kérsz.
Minden eddigi telefonom én csináltam olyanra, amilyenre szerettem volna, nem hinném hogy a 6230i ki fog fogni rajtam...
Valami megoldás, vagy alternatíva csak létezik...
Lehet a Phoenix lenne a megoldás rá, bár még azt nem próbáltam...
Elsősorban a drivert kellene beszereznem a ca43as utángyártott kábelemhez...
Ma amúgy a ca-53-as kábelemmel felismerte a telefont, de amikor bele akartam nézni, megállt, majd kifagyott a PCSutie...
Csak az ismerős fél órát töltött nálam...
Nem vágom mi a gond.... Lehet csak újra kellene raknom a winfost.... már ráférne.....
Ilyen szép időben lehet mindjárt el is kezdem....![]()
Hidd el hogy nem lehet otthon frissíteni,szervizkábel meg box kell hozzá
Az faszacsaszykj írta: ......A box szerintem nem gond, csak az a gond, nem vágok én se mindent rajta....
Egyik ismerősöm most vett egyet, csak használni nem tudja....![]()
Jah, azámDamir88 írta:Az faszacsaszykj írta: ......A box szerintem nem gond, csak az a gond, nem vágok én se mindent rajta....
Egyik ismerősöm most vett egyet, csak használni nem tudja....![]()