Nokia 6280
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6280
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nokia 6280
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni téma telepítéshez! 6280 a kicsikém:)és olyan témát kerestem hozzá amin középen animált nagy óra van de valami hiba van mert azt írja amikor aktíválom hogy 1 vagy több elem nem müxik.És nem is rakja ki az órát csak a menü változik meg.nikeclock - nth- ról van szó.a telóm ( S43-series S40)3rd. van valakinak 5lete mi lehet a gond?köszi:)
Szeretnék segítséget kérni téma telepítéshez! 6280 a kicsikém:)és olyan témát kerestem hozzá amin középen animált nagy óra van de valami hiba van mert azt írja amikor aktíválom hogy 1 vagy több elem nem müxik.És nem is rakja ki az órát csak a menü változik meg.nikeclock - nth- ról van szó.a telóm ( S43-series S40)3rd. van valakinak 5lete mi lehet a gond?köszi:)
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6280
Re: Nokia 6280
Sziasztok! Nekem is Nokia 6280-am van, de most ment tönkre rajta a kamera. Szervizben azt monták vezérlő IC hibás, 10000 ft lenne megcsinálni. Nem lehet ezt az alkatrészt egyszerűen kicserélni? Mert pl. Vaterán, Ebayen sok alkatrész van. Köszi előre is!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Milyen szervizbe mondták ezt neked?gondiadam írta:Sziasztok! Nekem is Nokia 6280-am van, de most ment tönkre rajta a kamera. Szervizben azt monták vezérlő IC hibás, 10000 ft lenne megcsinálni. Nem lehet ezt az alkatrészt egyszerűen kicserélni? Mert pl. Vaterán, Ebayen sok alkatrész van. Köszi előre is!
Szerintem csak a kamera modul ment gajra.... És csak le akartak húzni.... Kamera modult nem nehéz kicserélni...
Ha gondolod akkor ránézhetek én is, hogy mi lehet a baja (írj privit)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Igen.Najim írta:valaki tudja hogy lehet szoftverfrisiteni?
Phoenix-szel. Van topic róla, elolvasod, hogyan kell.
Vagy - ha nem érzel affinitást Magadban hozzá - elviszed valakihez, akinek van hozzá box-a és mondjuk 1500 Ft-ért megcsinálja Neked 10 perc alatt, megvárhatóan...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6280
Valaki tud erre a telóra videó lejátszó programot? A gyári viszonylag jó, megy rajta az mpeg4+aac hang, de van egy elég zavaró hiányossága: nem lehet előre/hátra tekerni a videóban, illetve egy picit szaggat is néha. Kerestem, de mindenhol csak S60ra való videó lejátszót találtam.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én találtam javás videólejátszót: mvideo. Próbáld ki hátha lehet benne tekerni, de a minősége a videónak szerintem ugyanaz marad. Talán ha kisebb felbontásba raknád rá a videókat (320x240) akkor nem szaggatna a videó.uLoop írta:Valaki tud erre a telóra videó lejátszó programot? A gyári viszonylag jó, megy rajta az mpeg4+aac hang, de van egy elég zavaró hiányossága: nem lehet előre/hátra tekerni a videóban, illetve egy picit szaggat is néha. Kerestem, de mindenhol csak S60ra való videó lejátszót találtam.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Pont annyi felbontásba van,a bitrátát is próbáltam lejjebb venni, de csak blokkos lett minden, úgyanúgy eldobál néha képkockákat. A program amit linkeltél sajnos nem igazán működik, ha megpróbálok lejátszani valamit errort dob, próbáltam olyan videóval amit a telefonnal vettem fel, ott javax.microedition.media.MediaException:Invaild locator hibaüzenet, a gépről áttett videónál meg java.lang.IllegalArgumentException:Unsupported mode fogoadott.potter55 írta:Én találtam javás videólejátszót: mvideo. Próbáld ki hátha lehet benne tekerni, de a minősége a videónak szerintem ugyanaz marad. Talán ha kisebb felbontásba raknád rá a videókat (320x240) akkor nem szaggatna a videó.uLoop írta:Valaki tud erre a telóra videó lejátszó programot? A gyári viszonylag jó, megy rajta az mpeg4+aac hang, de van egy elég zavaró hiányossága: nem lehet előre/hátra tekerni a videóban, illetve egy picit szaggat is néha. Kerestem, de mindenhol csak S60ra való videó lejátszót találtam.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hát akkor csak gyári lesz sajnos.uLoop írta: Pont annyi felbontásba van,a bitrátát is próbáltam lejjebb venni, de csak blokkos lett minden, úgyanúgy eldobál néha képkockákat. A program amit linkeltél sajnos nem igazán működik, ha megpróbálok lejátszani valamit errort dob, próbáltam olyan videóval amit a telefonnal vettem fel, ott javax.microedition.media.MediaException:Invaild locator hibaüzenet, a gépről áttett videónál meg java.lang.IllegalArgumentException:Unsupported mode fogoadott.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Kösz azért.potter55 írta:Hát akkor csak gyári lesz sajnos.uLoop írta: Pont annyi felbontásba van,a bitrátát is próbáltam lejjebb venni, de csak blokkos lett minden, úgyanúgy eldobál néha képkockákat. A program amit linkeltél sajnos nem igazán működik, ha megpróbálok lejátszani valamit errort dob, próbáltam olyan videóval amit a telefonnal vettem fel, ott javax.microedition.media.MediaException:Invaild locator hibaüzenet, a gépről áttett videónál meg java.lang.IllegalArgumentException:Unsupported mode fogoadott.
Úgy néz ki sikerült megoldanom a szaggatás problémáját, valószínűleg a magas(30fps) képkockasebesség volt a bűnös, ugyan néha eldob egy-két framet, de sokkal kevesebbet. Amúgy ha valamilyen ritka formátumba/ból kellene átkódolni valamit javaslom mindenkinek a SUPER nevű ingyenes programot, tud muxolni/demuxolni, nagyon sok formátumot ismer,van benne egy nagyon hasznos videó analizáló(kiírja a konténer, videocodec, audiocodec típusát, bitrátát, felbontást, mintavételi frekvenciát, stb.), lejátszóként is működik.