Nokia 5310 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5310 XpressMusic
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen programot nem tudnátok-e ajánlani amivel több napra lehetne ébresztést beállítani, valamint egy napra többet...
Köszönöm a segítséget előre is!
Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen programot nem tudnátok-e ajánlani amivel több napra lehetne ébresztést beállítani, valamint egy napra többet...
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
peacetoy írta:Sziasztok!
program nincs de teendöbe betudod állitani és az ugyanugy csörög
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
-
- Újonc
Sziasztok a *.jar kiterjesztésű java alkalmazásokat lehet-e erre a típusra telepíteni kifejezetten ebook jar fájlokra gondolok.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Igen.1stex írta:Sziasztok a *.jar kiterjesztésű java alkalmazásokat lehet-e erre a típusra telepíteni kifejezetten ebook jar fájlokra gondolok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5310 Xpress Music
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a telefonomon szoftvert frissítettek, vagyis inkább butítottak mert a turbo-sim működése miatt szükséges volt egy régebbi szoftver telepítése. Nekem kék a telefonom de a szervizben a pirosnak a témáit rakták rá. Elsőre nem ijedtem meg mert gondoltam leszedem netről a gyári kéket és felrakom.
Így is lett de a zenelejátszó piros maradt. Nem nagy probléma de engem zavar...
Valakinek vmi ötlet?
Előre is köszi!
Az lenne a gondom, hogy a telefonomon szoftvert frissítettek, vagyis inkább butítottak mert a turbo-sim működése miatt szükséges volt egy régebbi szoftver telepítése. Nekem kék a telefonom de a szervizben a pirosnak a témáit rakták rá. Elsőre nem ijedtem meg mert gondoltam leszedem netről a gyári kéket és felrakom.
Így is lett de a zenelejátszó piros maradt. Nem nagy probléma de engem zavar...
Valakinek vmi ötlet?
Előre is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5310
Sziasztok!
Gtaylor86 tudnál nekem abban segíteni, hogy mi a verziószáma a softwerednek, amire "butították" a telcsid?
Azt hiszem nekem is arra lenne szükségem... - (az általad feltett kérdésben sajnos én nem tudok segíteni)
Várom válaszod, köszi előre is!
Gtaylor86 tudnál nekem abban segíteni, hogy mi a verziószáma a softwerednek, amire "butították" a telcsid?
Azt hiszem nekem is arra lenne szükségem... - (az általad feltett kérdésben sajnos én nem tudok segíteni)
Várom válaszod, köszi előre is!