Nokia X2-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia X2-00
Mert a Nokia így döntött. Szerintem más magyarázat nincs erre.E52-001 írta:Helló!
X2-05 miért nem kapható pirosban az egész világegyetemben?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- E52-001
- 1. szint
- Készüléktípus: E52-1 v051.018 RM469 Telenor
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Csak hát lennie kell. http://press.nokia.com/wp-content/uploa ... -sheet.pdf
No de mindegy, megvettük, eladó. Szörnyű, katasztrófa. Tragédia. Ne vegyetek. Esetleg zenét bömböltetni. De telefonálásra ne. Hosszú lenne a sok felesleges funkciót leírni, amikkel megáldották, és hosszú lenne a sok hasznosat amikkel nem.
No de mindegy, megvettük, eladó. Szörnyű, katasztrófa. Tragédia. Ne vegyetek. Esetleg zenét bömböltetni. De telefonálásra ne. Hosszú lenne a sok felesleges funkciót leírni, amikkel megáldották, és hosszú lenne a sok hasznosat amikkel nem.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Sehogy és az oldal nem is foglalkozik ezzel.kowy3 írta:Valaki tudna segíteni hogyan tudnám ingyen otthon kifüggetleníteni?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia x2 00
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Kb fél éve vettem a készüléket és egyre több furcsaságot vettem észre.
Elsőnek megjelentek ezek a fájlok : Fgsa_upload (9db) meg a Bgsa_upload (36db) közben meg a Temp mappában olyan fájlok kerültek elő,hogy a teló nem támogatja a megnyitását és a neve csupa számból áll (22db). Ezek mik ? Lehet törölni őket ?
Most meg ha ráteszek 1-2 játékot akkor az első időben jól megy aztán egyszerűen a játékok mappát amit én csináltam nem tudom megnyitni és törülnöm is kell de mivel nem tudom megnyitni ezért az egész mappát kell törölnöm de azt meg nem engedi csak ha a PC-n keresztül törlöm.
Előre is köszönöm a segítséget.
ja..és a teló a melóm miatt sosincs kikapcsolt állapotban.
csak azért jelzem mert olvastam olyat,hogy amikor a telót bekapcsolják akkor kerülnek elő a fájlok.
Kb fél éve vettem a készüléket és egyre több furcsaságot vettem észre.
Elsőnek megjelentek ezek a fájlok : Fgsa_upload (9db) meg a Bgsa_upload (36db) közben meg a Temp mappában olyan fájlok kerültek elő,hogy a teló nem támogatja a megnyitását és a neve csupa számból áll (22db). Ezek mik ? Lehet törölni őket ?
Most meg ha ráteszek 1-2 játékot akkor az első időben jól megy aztán egyszerűen a játékok mappát amit én csináltam nem tudom megnyitni és törülnöm is kell de mivel nem tudom megnyitni ezért az egész mappát kell törölnöm de azt meg nem engedi csak ha a PC-n keresztül törlöm.
Előre is köszönöm a segítséget.
ja..és a teló a melóm miatt sosincs kikapcsolt állapotban.
csak azért jelzem mert olvastam olyat,hogy amikor a telót bekapcsolják akkor kerülnek elő a fájlok.
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok.batuska74 írta:Sziasztok!
Németországból rendeltem az amazonon keresztül egy ilyen telefont második ütni-vágni valónak, ha mentesíteni akarom a komolyabbikat.
Szerintem ezért az árért abszolút tökéletes készülék, pláne hogy usb-n keresztül tölt, zseblámpa funkció, 5 MP, szuper.
Az anyaghasználat és az összeszerelés is példás, sok drágább készülék is megírígyelhetné.
Az egyetlen negatívum eddig, hogy tényleg nem lehet állítani a kijelző fényerejét
A T9 miatt azonban szeretnék rárakni egy magyar szoftvert, de valami okból az NSS nem olvassa be a product kódot
Tudnátok nekem segíteni, hogy házilag hogyan tudom hunosítani? A garanciavesztés nem érdekel, ugyan mi baja lehetne egy ilyen alap telónak....
üdv, előre is köszönet
Tegnap vettem egy ilyen telót.
Valaki megsúgná, hogy hol találom a zseblámpa funkciót? Átnéztem az egészet, de sehol sem lelem.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Zseblámpa
A kamera vakuja zseblámpaként is használható. A zseblámpa be- vagy kikapcsolásához
a főképernyőn nyomjuk le és tartsuk lenyomva a * gombot.
A zseblámpa fénysugarát ne irányítsuk mások szemébe.
A kamera vakuja zseblámpaként is használható. A zseblámpa be- vagy kikapcsolásához
- Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Szia Kukszi.kukszi írta:Zseblámpa
Köszönöm a választ, de most látom, hogy én voltam figyelmetlen, amiért elnézést is kérek gyorsan.
Rossz topikba tettem fel a kérdésemet. Nekem X2-02-es telóm van nem X2-00. Ebbe meg nincs vaku.
Még egyszer is bocsi és köszönöm a fáradozásod.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S I9000
- Has thanked: 2 times
Sziasztok! Anyukámnak tervezünk venni egy ilyen telefont, de igazából nem tudom eldönteni hogy ezt vagy a X2-02 esetleg a X3-02 készüléket vegyük e. Neki nem fontos a wifi, meg a kamera vaku sem, bár azért tudjon fotózni elfogadható minőségben, de ahogy látom fotózásban azért ez is meg a X3-02 is 5 megapixeles kamerát megkapta. A kérdésem az lenne hogy az aksija melyiknek bírja a leg tovább? Illetve olvasom néhol hogy fm rádióból lehet felvenni vele. Ezt a kiegészítőt az ovi áruházból lehet letölteni hozzá, vagy alapból tartalmazza a készülék? Főképernyője mennyire testre szabható egy érintőképernyős X3-02 telefonhoz képest? Nagyon nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni mai szemmel, de az aksi idő a leg fontosabb, ezután következik az fm rádióbol való felvételi lehetőség, de ha ezt oviból egy kiegszítő megoldja akkor csak az akku idő a mérvadó, na meg harmadik szempont hogy azért ne döcögjön semmi rajta, de ahogy néztem a netes videókat erről meg az X3-02 telefonról, egyik sem döcög.