Nokia X2-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: n91
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia X2-00
Ismét újabb hibát fedeztem fel, ha símán beledugok egy fejhallgatót nem érzéklei mert 3 pines, ezért csak a headsetet, mert annak 4 pinje van. És szerintem ezzel még nincs vége
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Az S40-esek egyik betegsége, hogy alapban a szöveges telefont veszi alapértelmezettnek. a tartozékoknál. Ha kiveszed előle a pipát, mindjárt normálisan fog működni.Kazu írta:Ismét újabb hibát fedeztem fel, ha símán beledugok egy fejhallgatót nem érzéklei mert 3 pines, ezért csak a headsetet, mert annak 4 pinje van. És szerintem ezzel még nincs vége
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n91
Walaki01 írta:Az S40-esek egyik betegsége, hogy alapban a szöveges telefont veszi alapértelmezettnek. a tartozékoknál. Ha kiveszed előle a pipát, mindjárt normálisan fog működni.Kazu írta:Ismét újabb hibát fedeztem fel, ha símán beledugok egy fejhallgatót nem érzéklei mert 3 pines, ezért csak a headsetet, mert annak 4 pinje van. És szerintem ezzel még nincs vége
Nem sikerül megcsinálnom:( tartozékoknál a szövegestelefon használatát nem-re tettem, de így sem érzékeli.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia x2-00
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van az új készülékkel,hogy nem írja ki a hívó fél nevét csak bizonyos esetekben.Utána olvastam a témának és 2 dolgot javasolnak mindenhol:vagy 2x szerepelnek a nevek a telon és ezért nem írja ki,vagy nem +36-os formátumban vannak elmentve a számok.Nálam egyik sem áll fent,minden szám a SIM kártyán van.És mégsem írja ki a legtöbb esetben a hívó nevét,csak a számát...
Valami ötlet esetleg,hogy mi lehet a baj?
Írtak még olyat,hogy válasszam ki,hogy csak a SIM kártyát használja a teló.Ezt még kipróbálom,hátha segít.
Más nem találkozott ezzel a problémával???
Illetve azt sem tudom elérni,hogy a digitális óra állandóan kint maradjon a kijelzőn.El lehet ezt valahogy érni?Mert nekem kiteszi egy 5 másodpercre,aztán elsötétül a képernyő.Vagy ez túl sokat zabálna az aksiból?Mert az előző telómon ez így volt és megszoktam.
Nekem olyan problémám van az új készülékkel,hogy nem írja ki a hívó fél nevét csak bizonyos esetekben.Utána olvastam a témának és 2 dolgot javasolnak mindenhol:vagy 2x szerepelnek a nevek a telon és ezért nem írja ki,vagy nem +36-os formátumban vannak elmentve a számok.Nálam egyik sem áll fent,minden szám a SIM kártyán van.És mégsem írja ki a legtöbb esetben a hívó nevét,csak a számát...
Valami ötlet esetleg,hogy mi lehet a baj?
Írtak még olyat,hogy válasszam ki,hogy csak a SIM kártyát használja a teló.Ezt még kipróbálom,hátha segít.
Más nem találkozott ezzel a problémával???
Illetve azt sem tudom elérni,hogy a digitális óra állandóan kint maradjon a kijelzőn.El lehet ezt valahogy érni?Mert nekem kiteszi egy 5 másodpercre,aztán elsötétül a képernyő.Vagy ez túl sokat zabálna az aksiból?Mert az előző telómon ez így volt és megszoktam.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia x2
"Globetrotter" Az új szoftver miatt nem írja ki a neveket ami 06-al kezdődik! (08.25). Állítólag EU-s szabvány miatt.
De én azt kérdezném hogy operátor logót hogyan tehetek rá számítógépről?
De én azt kérdezném hogy operátor logót hogyan tehetek rá számítógépről?
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE W19i
- Has thanked: 2 times
Hivatalos NOKIA programmal frissitettem párom telefonját és eltünt a magyar nyelv.
NOKIA x2-00
v 08.25
RM-618
Mit tehetnék hogy ismét legyen benne MAGYAR nyelv?
NOKIA x2-00
v 08.25
RM-618
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezzel fel tudod rakni a magyar szoftvert. Navifirm-mel kikeresed a magyar független szoftver és Phoenix-szel frissíted a leírás szerint.tawaga05 írta:Hivatalos NOKIA programmal frissitettem párom telefonját és eltünt a magyar nyelv.
NOKIA x2-00
v 08.25
RM-618
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Biztos, hogy jó szoftvert telepítettél?tawaga05 írta:Megtettem és meg mindig Angol. Valami ötlet??
Beállítások közt nézted már, hogy van-e magyar választási lehetőség?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.