Nokia 6300
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6300
Sziasztok!
A kis 6300ás készülékem kapott egy új kijelzőt, a problémám hogy annyira erős a kontrasztja hogy fél nap alatt lemerül pedig eddig akár egy hetet is elment. Próbáltam phoenixel átvariálni de mindig valami hibaüzenettel jött. Kérdésem az lenne, hogy nincs ötletetek, hogyan tudnám módositani a készülék kontrasztját?
A kis 6300ás készülékem kapott egy új kijelzőt, a problémám hogy annyira erős a kontrasztja hogy fél nap alatt lemerül pedig eddig akár egy hetet is elment. Próbáltam phoenixel átvariálni de mindig valami hibaüzenettel jött. Kérdésem az lenne, hogy nincs ötletetek, hogyan tudnám módositani a készülék kontrasztját?
-
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
Utángyártott kijelzőt kapott ?
Nekem más tipusnál volt hasolnó problémám annó ismerősöm telefonjával...
Nekem más tipusnál volt hasolnó problémám annó ismerősöm telefonjával...
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n9
Sziasztok!
Kaptam egy 6300-t, merthogy téglává vált.
Bekapcsolás után biztonsági kódot kér, ami nem ismert, és a pc nem ismeri föl.
Van megoldás a problémára?
Üdv: v
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem csak pénzes megoldás van (box-szal).1005 írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Én is kaptam egy ilyet, de JAF-fal újrahúztam dead USB módban, most megy.1005 írta:Sziasztok!
Viszont lenne kérdésem is, nem tudom bekapcsolni az energiatakarékos órát, ami digitális, és fel-le vándorol. A képernyővédő beállításai nem elérhetőek, meg gyári háttérkép, téma sincs egy darab se. JAF-fal raktam fel, factory set-et is bepipáltam. Egy osztálytársam 5130c-2-jén ilyen probléma nincs, de factory set ott ki volt nyomva. Ez lenne a gond?
Ami alapján flasheltem: http://forum.gizmolord.com/nokia-series ... rajesh555/ Regelni kell a képekért. Esetleg húzzam újra phoenixszel? Legújabb 7.30-as firmware.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6303i
Sziasztok,
üdvözlök mindenkit. Szeretném, ha meg tudnátok válaszolnia kérdéseimet.
Régi Nokiásként (egy rövid, felejthető Androidos kitérőt eltekintve) nagyon megörültem mikor kaptam egy szinte még új állapotú 6300-t.
Angliai Vodafone-os eredetileg, én buta, meg azt gondoltam, hogy végre egy nagyszerű megbízható telefont tudok adni az Anyukámnak, aki szintén Vodafone előfizetése van, de már Magyarországon. Hát rosszul gondoltam Megpróbálkoztam a hálózatfüggetlenítést kóddal feloldani, de persze nem sikerült.
Nem nagyon kellett eddig hozzányúlni a saját Nokiámhoz, ezért nem tudtam pontosan mit is csinálok. Szóval próbálkoztam sikertelenül, mikor készülék kiírta hogy: Cannot Undo Restriction. Na ekkor kezdtem kétségbeesni.
Tudom, hogy itt a fórumon nem foglalkoztok telefon függetlenítéssel, csak ezt szeretném megkérdezni, van-e még remény, hogy itthon használni tudjam a telefont? Vagy egy szép papírnehezék lett belőle? Sim nélkül még elindul.
Mivel a telefon az enyém, ha kell elviszem a hivatalos Nokia szervizbe, ha ott orvosolni tudják a baját. Csak kérek egy irányt, merre induljak el.
Ha flash-elem a telefont (JAF,...), akkor helyrejön, mint az andoidosoknál új rendszer felrakásakor?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
szita
Régi Nokiásként (egy rövid, felejthető Androidos kitérőt eltekintve) nagyon megörültem mikor kaptam egy szinte még új állapotú 6300-t.
Angliai Vodafone-os eredetileg, én buta, meg azt gondoltam, hogy végre egy nagyszerű megbízható telefont tudok adni az Anyukámnak, aki szintén Vodafone előfizetése van, de már Magyarországon. Hát rosszul gondoltam Megpróbálkoztam a hálózatfüggetlenítést kóddal feloldani, de persze nem sikerült.
Nem nagyon kellett eddig hozzányúlni a saját Nokiámhoz, ezért nem tudtam pontosan mit is csinálok. Szóval próbálkoztam sikertelenül, mikor készülék kiírta hogy: Cannot Undo Restriction. Na ekkor kezdtem kétségbeesni.
Tudom, hogy itt a fórumon nem foglalkoztok telefon függetlenítéssel, csak ezt szeretném megkérdezni, van-e még remény, hogy itthon használni tudjam a telefont? Vagy egy szép papírnehezék lett belőle? Sim nélkül még elindul.
Mivel a telefon az enyém, ha kell elviszem a hivatalos Nokia szervizbe, ha ott orvosolni tudják a baját. Csak kérek egy irányt, merre induljak el.
Ha flash-elem a telefont (JAF,...), akkor helyrejön, mint az andoidosoknál új rendszer felrakásakor?
Üdv:
szita
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
A telefon korlátozása nem visszavonható. Gondolom ötször rossz kódot adtál meg. A 6300 BB5-ös, így kóddal nem függetleníthető. Pénzért függetleníttethető, de nem tudom mennyiért és mivel egy néhány 1000ft-os telefonról van szó, nem biztos, hogy meg is éri. Nézz körül OLX-en, jófogáson, hardveraprón, vagy vaterán. Biztos találsz másikat.szita82 írta:Sziasztok,
Nem nagyon kellett eddig hozzányúlni a saját Nokiámhoz, ezért nem tudtam pontosan mit is csinálok. Szóval próbálkoztam sikertelenül, mikor készülék kiírta hogy: Cannot Undo Restriction...
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Box-szal 1 perc alatt megoldható, de 3e Ft-ot maga a telefon nem ér már szerintem (ha Te nem így gondolod, PÜ).szita82 írta:Sziasztok,
Üdv:
szita
A Nokia szervizt felejtsd el, nem függetleníthetnek készüléket, hiszen a hálózati zár a szolgáltatók tulajdona, csak ők oldhatják fel (hivatalosan).
A flashelés az egy más memóriaterületet érint, nem azt, ahol a hálózati zár van.
Flashelheted, rakhatsz rá magyar, független ROM-ot, de attól a hálózati zár nem fog megszűnni. Viszont megtanul magyarul!
3x (nem 5x, az DCT4-nél volt) rosszat írtál be, és így büntet.
De ugye tuti, hogy 6300 és nem 6301 vagy 6303? Mert azok már mind BB5 SL3-asok és mindjárt más rendszerű a lock is rajtuk!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6303i
Köszönöm a segítséget.
Nem tudom mi az a box, de talán jobban járok, ha beadom egy szervizbe alkatrésznek. Talán beszámolják egy működő Nokiába!
Nem tudom mi az a box, de talán jobban járok, ha beadom egy szervizbe alkatrésznek. Talán beszámolják egy működő Nokiába!