ezt a variációt már el is felejtetem megnézni.potter55 írta: Ez szerint arra a pc-re 9.42.
f*sza biztos phoenixel rávariálták meg nyomtak rá magyar hangot mivel bolti garis volt...mindegy azért köszönöm
ezt a variációt már el is felejtetem megnézni.potter55 írta: Ez szerint arra a pc-re 9.42.
Vedd ki az akksit és indítsd újra a telót.Melinda írta:Sziasztok !
Olyan problémám lenne ,hogy csörgött a telefonom és én pedig kinyomtam a hívást ,és azóta nem tudom a telefonomat feloldani és kikapcsolni sem..!!! de viszont ,ha hívnak ugyan úgy csörög ..mit tegyek ?? mi lehet a baj ?? aki tud segiteni kérem segítsen !!!
Előre is köszi!!
Melinda írta:köszi szépen !
de már próbáltam és nem működik , egyáltalán nem reagál semmire ..az Opciók, a Kilépés és az Oké gomb egyáltalán nem működik. de viszont minden más gomb igen.
Én a frissítést nem ajánlom!Ellenben a jelenlegi szoftvert újrarakni phonix el azt igen.tomi613 írta:Melinda írta:köszi szépen !
de már próbáltam és nem működik , egyáltalán nem reagál semmire ..az Opciók, a Kilépés és az Oké gomb egyáltalán nem működik. de viszont minden más gomb igen.
Próbáld meg frissíteni pc suittal.
Nagyobbat fogad,de nembiztos hogy megnyitja.Nem tudsz átírni semmit,java cuccokat nem tudsz küldeni stb..mustang08 írta:Helló!
Szeretnék venni egy ilyen telefont, de eléggé bizonytalan vagyok benne, mivel még soha nem volt Nokiám.
Az lenne a kérdésem, hogy teljesen támogatja a javat?
Hallottam olyat, hogy 1mb-nél nagyobbat nem fogad el, de ezt nem lehet úgy megoldani, hogy a MANIFEST mappában a MID-P 2.0-át átirjuk 1.0-ra?
Ja és ez a frissítés hogyan működik és mennyire éri meg?
Ha újat veszek, gondolom azon a legújabb frissítés van.
Sziabubus66 írta:Sziasztok!
Van egy Nokia 5310 XpressMusik, T-Mobilos, hogyan lehetne ki függetleniteni. Várom a segítséget.