Nokia 6303 Classic
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia 6303 Classic
offf
"Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek,"
hát ez naon jo duma! érdemes volt beleolvasni a topicba
on
birom h mindenki jön itt a nem nokiat kellett vna venni hanem sanyierikszont! Sztem senki nem kényszerit senkit NOkia vásárlásra..
"Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek,"
hát ez naon jo duma! érdemes volt beleolvasni a topicba
on
birom h mindenki jön itt a nem nokiat kellett vna venni hanem sanyierikszont! Sztem senki nem kényszerit senkit NOkia vásárlásra..
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303 classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
vodafonnál vettem a tescoban. az orák gyárilag vannak benne. feleségem 6131-én az óra tökéletesen müködik. ha pedig benne van, müködjön.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303
Nem volt érdemes vodánál venni.papapapus írta:vodafonnál vettem a tescoban. az orák gyárilag vannak benne. feleségem 6131-én az óra tökéletesen müködik. ha pedig benne van, müködjön.
kb. egy hete vette meg nekem apám a majd szülinapra megkapandó telót a saturnban kártyafügetlenül 29990.-ért. pár napos akció volt bizonyára hamar elkapkodták
-
- Újonc
Időközben utánanéztem és megtudtam a nevét annak a dolognak amit a múltkor a következőképpen hívtam:a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Ugyebár biztos sokan tudják hogy ezt aktív készenlétnek hívják és én azért nem tudtam hogy ez a neve mert eddig sony ericcsonos voltam. tehát ebbe a telefonba be lehet állítani hogy legyen ilyen aktív készenlét utánanéztem.
-
- Újonc
Légyszi mondja meg valaki hogy hogy lehet erről a telóról játékot küldeni vagy hogy lehet meghackelni hogy lehessen küldeni.
légyszi nagyon sürgős
légyszi nagyon sürgős
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.anderledani írta:Légyszi mondja meg valaki hogy hogy lehet erről a telóról játékot küldeni vagy hogy lehet meghackelni hogy lehessen küldeni.
légyszi nagyon sürgős
Vagy a gépen becsomagolod egy .zip fájlba és azt felmásolod a telefonra és küldöd.
De lehet nem is lehet sehogy.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Hát a nokiáknál úgysemszokás föltelepíteni hanem ha usb-ről rámásolom a mem.kártyára akkor rögtön telepítés nélkül lehet indítani a játékot és nem engedi küldeni.potter55 írta:Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.anderledani írta:Légyszi mondja meg valaki hogy hogy lehet erről a telóról játékot küldeni vagy hogy lehet meghackelni hogy lehessen küldeni.
légyszi nagyon sürgős
Vagy a gépen becsomagolod egy .zip fájlba és azt felmásolod a telefonra és küldöd.
- potter55
- Moderátor
Akkor csak a 2. megoldás van be kell csomagolni zip-be átküldöd és majd kicsomagolja ha tudja telefon ha nem a gépén.anderledani írta:Hát a nokiáknál úgysemszokás föltelepíteni hanem ha usb-ről rámásolom a mem.kártyára akkor rögtön telepítés nélkül lehet indítani a játékot és nem engedi küldeni.potter55 írta: Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Hát igen. És még azt szeretném kérdezni hogy hogy lehetne a vakut folyomatosan világítattni tehát hogy zseblámpa legyen? Akár valamilyen programmal akár anélkül.potter55 írta:Akkor csak a 2. megoldás van be kell csomagolni zip-be átküldöd és majd kicsomagolja ha tudja telefon ha nem a gépén.anderledani írta:Hát a nokiáknál úgysemszokás föltelepíteni hanem ha usb-ről rámásolom a mem.kártyára akkor rögtön telepítés nélkül lehet indítani a játékot és nem engedi küldeni.potter55 írta: Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.
- potter55
- Moderátor
Szerintem javásból nincs ilyen, de ha a fényképezőt átváltod videomódba akkor nem világít folyamatosan vagy nem lehet ott bekapcsolni?anderledani írta: Hát igen. És még azt szeretném kérdezni hogy hogy lehetne a vakut folyomatosan világítattni tehát hogy zseblámpa legyen? Akár valamilyen programmal akár anélkül.