"Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek,"
hát ez naon jo duma! érdemes volt beleolvasni a topicba

on
birom h mindenki jön itt a nem nokiat kellett vna venni hanem sanyierikszont! Sztem senki nem kényszerit senkit NOkia vásárlásra..
Nem volt érdemes vodánál venni.papapapus írta:vodafonnál vettem a tescoban. az orák gyárilag vannak benne. feleségem 6131-én az óra tökéletesen müködik. ha pedig benne van, müködjön.
Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.anderledani írta:Légyszi mondja meg valaki hogy hogy lehet erről a telóról játékot küldeni vagy hogy lehet meghackelni hogy lehessen küldeni.
légyszi nagyon sürgős
Hát a nokiáknál úgysemszokás föltelepíteni hanem ha usb-ről rámásolom a mem.kártyára akkor rögtön telepítés nélkül lehet indítani a játékot és nem engedi küldeni.potter55 írta:Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.anderledani írta:Légyszi mondja meg valaki hogy hogy lehet erről a telóról játékot küldeni vagy hogy lehet meghackelni hogy lehessen küldeni.
légyszi nagyon sürgős
Vagy a gépen becsomagolod egy .zip fájlba és azt felmásolod a telefonra és küldöd.
De lehet nem is lehet sehogy.
Akkor csak a 2. megoldás van be kell csomagolni zip-be átküldöd és majd kicsomagolja ha tudja telefon ha nem a gépén.anderledani írta:Hát a nokiáknál úgysemszokás föltelepíteni hanem ha usb-ről rámásolom a mem.kártyára akkor rögtön telepítés nélkül lehet indítani a játékot és nem engedi küldeni.potter55 írta: Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.
Vagy a gépen becsomagolod egy .zip fájlba és azt felmásolod a telefonra és küldöd.
Hát igen. És még azt szeretném kérdezni hogy hogy lehetne a vakut folyomatosan világítattni tehát hogy zseblámpa legyen? Akár valamilyen programmal akár anélkül.potter55 írta:Akkor csak a 2. megoldás van be kell csomagolni zip-be átküldöd és majd kicsomagolja ha tudja telefon ha nem a gépén.anderledani írta:Hát a nokiáknál úgysemszokás föltelepíteni hanem ha usb-ről rámásolom a mem.kártyára akkor rögtön telepítés nélkül lehet indítani a játékot és nem engedi küldeni.potter55 írta: Ha rá tudod úgy másolni a .jar fájlt a memóriakártyára hogy ne telepítse akkor már tudod küldeni szerintem.
Szerintem javásból nincs ilyen, de ha a fényképezőt átváltod videomódba akkor nem világít folyamatosan vagy nem lehet ott bekapcsolni?anderledani írta: Hát igen. És még azt szeretném kérdezni hogy hogy lehetne a vakut folyomatosan világítattni tehát hogy zseblámpa legyen? Akár valamilyen programmal akár anélkül.