Nokia C3-01
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C3-01
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C3-01
A számláló nekem is fontos mert nekem csak egy 100 megás csomagom van a telenornál ami elég karcsú. Bár a netes dolgok döntő többségét a laptopommal hajtom végre amihez egy korlátlan csomag tartozik.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Nekem is 100 megás csomagom van és amit mobilról használok arra elég! Viszont nem kell megijedni ha esetleg egy kicsit tulléped, úgyanis idézném az apróbetüs részt:tojasosnokedli írta:A számláló nekem is fontos mert nekem csak egy 100 megás csomagom van a telenornál ami elég karcsú. Bár a netes dolgok döntő többségét a laptopommal hajtom végre amihez egy korlátlan csomag tartozik.
" A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a szolgáltatás további igénybevétele esetén a forgalmi díj 0 Ft. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a Telenor a sebességet 32/32 kbps-ra lassítja. A számlás, illetve kártyás ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik."
-
- Újonc
Köszi az infót bár a telenor is elmehet a sunyiba,hogy ilyen lassúra korlátozza a sebességet. Nagyon gáz ez a szolgáltató.
Na de ne offoljak már ennyit.
Visszatérve a készülékre nekem még mindig a legnagyobb bajom vele,hogy napos időben szinte nem látni semmit.
Most,hogy jön a nyár,egyre zavaróbb számomra. Lehet ez válóok lesz majd ?
Ezt leszámítva megbízható,fagyásmentes,gyors készülék. A kettős kombó miatt pedig nagyon jól és gyorsan használható.
Na de ne offoljak már ennyit.
Visszatérve a készülékre nekem még mindig a legnagyobb bajom vele,hogy napos időben szinte nem látni semmit.
Most,hogy jön a nyár,egyre zavaróbb számomra. Lehet ez válóok lesz majd ?
Ezt leszámítva megbízható,fagyásmentes,gyors készülék. A kettős kombó miatt pedig nagyon jól és gyorsan használható.
-
- Újonc
Látom semmi élet errefelé. Gondoltam beírok ide.
Még mindig nagyon zsír a telefon. A sw-e nagyon megbízható. Fagyásnak-lassulásnak nyomát sem tapasztalom pedig azért használva van a készülék.
Szóval bátran merem ajánlani annak aki ilyenben gondolkodik.
Még mindig nagyon zsír a telefon. A sw-e nagyon megbízható. Fagyásnak-lassulásnak nyomát sem tapasztalom pedig azért használva van a készülék.
Szóval bátran merem ajánlani annak aki ilyenben gondolkodik.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 2110
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem nem. Javában nem találtam hozzá programot.Rolidave007 írta:Sziasztok!
A c3-01-et tudom hotspotként használni?????
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Sziasztok, nem tudtok olyan térkép programot amit lehet a készüléken használni. Neten próbáltam, szinte mindent,de nem jeleníti meg magát a térképet (holvan, utvonalkereső...). A másik, nekem nem sikerült frissíteni a a szoftvert, mert azt írja ki, hogy nincs frissebb változat, pedig a neten ugyebár a 6.00 elérhető a telefonomon meg csak az 5.** van. Bár így olvasva a hozzászólásokat, lehet, hogy nincs is értelme?
-
- Újonc
Sajnos térkép progit én sem találtam még hozzá pedig jó volna. Az az érdekes,hogy hasonló kategóriájú SE vagy Samsung telefonokba van Google Maps. A Nokia miért nem támogatja ezt ... ja persze,van Ovi maps ... de csak op.rendszeres készülékekre ...
Nekem is már a 06.05 sw van fent. Simán felraktam. Lehet szolgáltató függő a készüléked.
Ha így van akkor szokott előfordulni,hogy hiába jött ki egy újabb sw,míg a szolgáltató nem hagyja jóvá addig nem tudod felrakni ...
Nekem is már a 06.05 sw van fent. Simán felraktam. Lehet szolgáltató függő a készüléked.
Ha így van akkor szokott előfordulni,hogy hiába jött ki egy újabb sw,míg a szolgáltató nem hagyja jóvá addig nem tudod felrakni ...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 710
Lehet erre az S40-re programokat telepítgetni, mint pl. ébresztőóra stb, vagy ez egyáltalán nem enged semmit? E51-ről készülnék váltani de a Nokia jelenlegi kínálata a középkategóriában elég silány.
Gondolom navigációt nem lehet rakni rá.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet Java programokat támogatja. Itt van a mappa a letöltéseknél is.hkornel12 írta:Lehet erre az S40-re programokat telepítgetni, mint pl. ébresztőóra stb, vagy ez egyáltalán nem enged semmit? E51-ről készülnék váltani de a Nokia jelenlegi kínálata a középkategóriában elég silány.
Persze E51 több van, mert az symbian-os.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.