*#7370# hard resetrolandcivic írta:Hali. Olyan problémám lenne,hogy 2700 classic-on Nokia suite -vel frissítettem a szoftvert,és el tűnt a médialejátszóban az a menüpont amin be jön,hogy tudom hangosítani,számot léptetni,leállítani és el indítani a zenét,ugyan ez a rádiónál. A zenelejátszón sima fehér az egész a rádiónál meg fekete. Segítsetek nekem légyszi
Nokia 2700 Classic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 2700 Classic
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Egy a gond, hogy s40-es telefonokon nem működik.bigyo108 írta:*#7370# hard resetrolandcivic írta:Hali. Olyan problémám lenne,hogy 2700 classic-on Nokia suite -vel frissítettem a szoftvert,és el tűnt a médialejátszóban az a menüpont amin be jön,hogy tudom hangosítani,számot léptetni,leállítani és el indítani a zenét,ugyan ez a rádiónál. A zenelejátszón sima fehér az egész a rádiónál meg fekete. Segítsetek nekem légyszi
Ments le róla mindent adatot és Phoenix-szel rakd fel ugyanezt a szoftvert. Olyan lesz a telefon mintha most vetted volna ki a dobozból. Ha utána se jó, akkor szerviz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 xpressmusic
Sziasztok olyan problémám lenne hogy ha berakom a telefonba a simet beírom a pin kódot egyből ahogy elfogadja kikapcsol a telefon. Sim kártya nélkül működik. segítsetek mi lehet a baj. köszi előre is a válaszokat. üdv
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia! Talán, próbáld ki a SIM-et egy másik telóba! Hátha azzal van a baj.capo91 írta:Sziasztok olyan problémám lenne hogy ha berakom a telefonba a simet beírom a pin kódot egyből ahogy elfogadja kikapcsol a telefon. Sim kártya nélkül működik. segítsetek mi lehet a baj. köszi előre is a válaszokat. üdv
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 xpressmusic
próbáltam ugyan az a hiba:SWalaki01 írta:Szia! Talán, próbáld ki a SIM-et egy másik telóba! Hátha azzal van a baj.capo91 írta:Sziasztok olyan problémám lenne hogy ha berakom a telefonba a simet beírom a pin kódot egyből ahogy elfogadja kikapcsol a telefon. Sim kártya nélkül működik. segítsetek mi lehet a baj. köszi előre is a válaszokat. üdv
- Walaki01
- 4. szint
Akkor a következők a lehetőségek.capo91 írta:próbáltam ugyan az a hiba:SWalaki01 írta: Szia! Talán, próbáld ki a SIM-et egy másik telóba! Hátha azzal van a baj.
Ha előfizetéses a SIM, akkor beviszed a szolgáltatóhoz és számmegtartással ingyen cserélik.
Ha feltöltőkártyás, akkor szolgáltatótól függően, bizonyos díjazásért (Pár ezer Ft) számmegtartással cserélik. (Természetesen ez csak akkor kell, ha meg akarod tartani a hívó számodat.) Ebben az esetben nem veszik el a kártyára töltött pénzed sem, azt felhasználhatod az új SIM-mel.
Legalábbis a T-Mobile-nál így van.
Az utolsó lehetőség, a SIM-et kidobod és veszel újat.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 18 times
HELLÓ !
Segítség kellene a telóból (2700 classic) kikellene szedni a mozgó háttérképet amiben a halak úszkálnak.
Reef a neve, van egy másik ilyen nevű is de az png kép és nem mozog ezt átlehet küldeni bluttal.
De az a Reef ami kell nekem azt nem engedi küldeni (jogvédett) bluttal.
Ez az egy van benne ami tetszik ( telót lekell adni ) amit adnak abban ez nincs benne.
Nem akarom már hackelni .
Mivel lehet kiszedni ?
Kerestem de nem találtam , letölteném.
Köszi a segítséget .
Segítség kellene a telóból (2700 classic) kikellene szedni a mozgó háttérképet amiben a halak úszkálnak.
Reef a neve, van egy másik ilyen nevű is de az png kép és nem mozog ezt átlehet küldeni bluttal.
De az a Reef ami kell nekem azt nem engedi küldeni (jogvédett) bluttal.
Ez az egy van benne ami tetszik ( telót lekell adni ) amit adnak abban ez nincs benne.
Nem akarom már hackelni .
Mivel lehet kiszedni ?
Kerestem de nem találtam , letölteném.
Köszi a segítséget .
-
- Újonc
- Készüléktípus: 2700 Classic
Sziasztok
Lefrísitettem a Nokia 2700 Classic-omat 09.97-es FW-re.
Magyar nyelvű és csak pár dolgot kaptam hozzá.(Snake III és OVI áruház)
Valamint kicsit lassabb lett a zenelejátszó,de nem érdekel.
Az Opera mini viszont benne maradt sajnos.
Valaki tud olyan 09.97-es FW amiben nincs benne az Opera böngésző és Magyar?
Köszönöm a választ.
Lefrísitettem a Nokia 2700 Classic-omat 09.97-es FW-re.
Magyar nyelvű és csak pár dolgot kaptam hozzá.(Snake III és OVI áruház)
Valamint kicsit lassabb lett a zenelejátszó,de nem érdekel.
Az Opera mini viszont benne maradt sajnos.
Valaki tud olyan 09.97-es FW amiben nincs benne az Opera böngésző és Magyar?
Köszönöm a választ.
- lenard88
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy elromlott a készülékemben az akkumulátor (BL-4C), viszont a készülék teljesen jó. Van egy másik készülékem amiben az akkumulátor teljesen jó viszont a telefon már használhatatlan (BL-5C). Mi lenne ha a BL-5C-s akkumulátort beleraknám a nokia 2700 classic telefonomba amibe BL-4C-s kellene? Egy 5 percre kipróbáltam be lehetett kapcsolni működött is minden, de nem mertem tovább benne hagyni, inkább megkérdezlek titeket.
Köszi a segítséget!
Érdeklődni szeretnék, hogy elromlott a készülékemben az akkumulátor (BL-4C), viszont a készülék teljesen jó. Van egy másik készülékem amiben az akkumulátor teljesen jó viszont a telefon már használhatatlan (BL-5C). Mi lenne ha a BL-5C-s akkumulátort beleraknám a nokia 2700 classic telefonomba amibe BL-4C-s kellene? Egy 5 percre kipróbáltam be lehetett kapcsolni működött is minden, de nem mertem tovább benne hagyni, inkább megkérdezlek titeket.
Köszi a segítséget!
- Walaki01
- 4. szint
Szia!lenard88 írta:Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Ha műxik, nyugodtan használd benne. Ugyanis a feszültsége azonos, tehát nem fog elromlani tőle a készülék.