S40-en ez nem működik.Walaki01 írta:Konkrétan, a 4 gombos hard resetre gondoltam. Tehát, a teló kikapcsolt állapotában:A csillag+3+zöld+bekapcsoló gomb nyomása folyamatosan, amíg nem kéri a PIN kódot.(Kb 30 Mp)
Nokia 6700 Classic
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia 6700 Classic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6700 Nokia E52
- Nem: Nő
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
ferret írta: S40-en ez nem működik.
Ha működik, ha nem valamitől mégis megjavult a telefonom, mert azóta is jó!
- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
Sziasztok! Én is szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy ilyen telefon, nem igazán tudni mi történt vele, de a lényeg a lényeg, hogy most bekapcsolásra csak fehéren világít a kijelző és nem reagál semmire, ha töltőre dugom akkor sem csinál semmit. Ez mitől lehet? Inkább hardver vagy inkább szoftver probléma?
Minden jó, ha a vége jó!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A szoftvereset ki lehet szűrni. Újra kell rakni a szoftvert. Ezzel újra tudod rakni ("Szoftveresen halott telefon újraélesztése").zottty írta:Sziasztok! Én is szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy ilyen telefon, nem igazán tudni mi történt vele, de a lényeg a lényeg, hogy most bekapcsolásra csak fehéren világít a kijelző és nem reagál semmire, ha töltőre dugom akkor sem csinál semmit. Ez mitől lehet? Inkább hardver vagy inkább szoftver probléma?
Minden adat elveszik.
Ha utána se jó, akkor hardveres.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- zottty
- 1. szint
Időközben a telefon magához tért, de a másik probléma, hogy a tulaja szoftvert frissített, és azóta nincs magyar nyelv a telefonban (gondolom nem EURO-ra frissítette), viszont a blue nokia oldalán nézve egyetlen ilyen újabb sw van, mert most 13.10-es van rajta, és az nincsen EURO-ban ott sem, downgradeolni meg úgy tudom nem igazán lehet. Milyen megoldás van mégis a magyar nyelv felpakolására?
Minden jó, ha a vége jó!
- potter55
- Moderátor
Nézd meg hogy Navifirmen fent van-e. Ha nincs akkor csak pénzes módszer van visszarakni a régebbit.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- zottty
- 1. szint
Navifirm megtalálta, köszi, de viszont azt nem tudom, hogy melyik változatban van Magyar nyelv? Van EURO-B EURO-C és EURO-SP. Melyiket válasszam, hogy tuti legyen Magyar nyelv?potter55 írta:Nézd meg hogy Navifirmen fent van-e. Ha nincs akkor csak pénzes módszer van visszarakni a régebbit.
Minden jó, ha a vége jó!
- potter55
- Moderátor
Ezek a magyar product kódok:zottty írta:Navifirm megtalálta, köszi, de viszont azt nem tudom, hogy melyik változatban van Magyar nyelv? Van EURO-B EURO-C és EURO-SP. Melyiket válasszam, hogy tuti legyen Magyar nyelv?potter55 írta:Nézd meg hogy Navifirmen fent van-e. Ha nincs akkor csak pénzes módszer van visszarakni a régebbit.
6700 Classic
0570868: Euro_B, PL+HU, Latin, Black
0571142: Euro_B, PL+HU, Latin, Chrome
0574070: Euro_B, PL+HU, Latin, Silver
- zottty
- 1. szint
Az a baj, ezek mind 13.10-es SW-k, és a telón most rajta lévő sw is ilyen számmal rendelkezik. Vagy ugyanolyan verzióra le tudom cserélni, csak régebbire nem?potter55 írta:Ezek a magyar product kódok:zottty írta:Navifirm megtalálta, köszi, de viszont azt nem tudom, hogy melyik változatban van Magyar nyelv? Van EURO-B EURO-C és EURO-SP. Melyiket válasszam, hogy tuti legyen Magyar nyelv?potter55 írta:Nézd meg hogy Navifirmen fent van-e. Ha nincs akkor csak pénzes módszer van visszarakni a régebbit.
6700 Classic
0570868: Euro_B, PL+HU, Latin, Black
0571142: Euro_B, PL+HU, Latin, Chrome
0574070: Euro_B, PL+HU, Latin, Silver
Minden jó, ha a vége jó!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Azonos verzióra, minden gond nélkül cserélheted, csak régebbire nem. Viszont a cserével eltűnnek a készüléken levő telószámok , képek, videók, tehát ajánlatos előtte csinálni egy biztonsági mentést. A beállításokat ne mentsd, vagy ha mented, ne rakd vissza a szoft frissítés után!Az a baj, ezek mind 13.10-es SW-k, és a telón most rajta lévő sw is ilyen számmal rendelkezik. Vagy ugyanolyan verzióra le tudom cserélni, csak régebbire nem?
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.