Nokia 6303 Classic
- Dagneross
- Újonc
- Készüléktípus: SE W800i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6303 Classic
Köszi a gyors választ!
Lehet ilyen telefont veszek, jól jött volna a wifi, de mindegy igazából, arra ott a számítógép...
Lehet ilyen telefont veszek, jól jött volna a wifi, de mindegy igazából, arra ott a számítógép...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Dagneross írta:Köszi a gyors választ!
Ha meg wifi-s s40-s telefon kell akkor ott az 6300i. A készülékinfó-ban össze tudod a két telefon hasonlítani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Dagneross
- Újonc
- Készüléktípus: SE W800i
Árban mennyire különböznek?
Van 30-35000-ért wifis készülék? (forintban értendő)
- potter55
- Moderátor
Itt meg tudod nézni de úgy kb 6000ft a különbség a 2 telefon között.Dagneross írta:Árban mennyire különböznek?
Szerintem Nokiában nincs olyan árkategóriájú wifis telefon újonnan, csak használt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az a helyzet, hogy - szerintem - túl sok értelme nincs egy NEM S60-as készülékben a WiFi-nek.potter55 írta:Dagneross írta:Köszi a gyors választ!
Ha meg wifi-s s40-s telefon kell akkor ott az 6300i. A készülékinfó-ban össze tudod a két telefon hasonlítani.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303
Azt szeretném kérdezni hogy ennek olyan-e a menüje hogy ha bekapcsolom beírom a jelszót stb. akkor mi a főképernyő? olyan hogy van egy háttérkép és pici számokkal digi. óra és slussz vagy olyan h. fölül ikonok vannak mint általában a symbian-okon. Tényleg ez egyáltalán symbian? Az s40 az symbian-t jelent? A youtube-on néztem egy angol videót és abban ilyen symbianos menüje volt hogy a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Aztán néztem egy magyar videót és azon bekapcsolta és csak egy szinte üres háttérkép volt. Ami magyarországon kapható annak milyen a menüje?
- potter55
- Moderátor
Ez nem symbianos (s60), ez s40-es. A legújabb s40v6 van rajta amiben szerintem ugyanúgy néz ki a menüje mint az s60-osoknak.anderledani írta:Azt szeretném kérdezni hogy ennek olyan-e a menüje hogy ha bekapcsolom beírom a jelszót stb. akkor mi a főképernyő? olyan hogy van egy háttérkép és pici számokkal digi. óra és slussz vagy olyan h. fölül ikonok vannak mint általában a symbian-okon. Tényleg ez egyáltalán symbian? Az s40 az symbian-t jelent? A youtube-on néztem egy angol videót és abban ilyen symbianos menüje volt hogy a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Aztán néztem egy magyar videót és azon bekapcsolta és csak egy szinte üres háttérkép volt. Ami magyarországon kapható annak milyen a menüje?
És ha külföldön ilyen a főképernyő, akkor itthon is ilyenek kell lennie.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303
köszipotter55 írta:Ez nem symbianos (s60), ez s40-es. A legújabb s40v6 van rajta amiben szerintem ugyanúgy néz ki a menüje mint az s60-osoknak.anderledani írta:Azt szeretném kérdezni hogy ennek olyan-e a menüje hogy ha bekapcsolom beírom a jelszót stb. akkor mi a főképernyő? olyan hogy van egy háttérkép és pici számokkal digi. óra és slussz vagy olyan h. fölül ikonok vannak mint általában a symbian-okon. Tényleg ez egyáltalán symbian? Az s40 az symbian-t jelent? A youtube-on néztem egy angol videót és abban ilyen symbianos menüje volt hogy a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Aztán néztem egy magyar videót és azon bekapcsolta és csak egy szinte üres háttérkép volt. Ami magyarországon kapható annak milyen a menüje?
És ha külföldön ilyen a főképernyő, akkor itthon is ilyenek kell lennie.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303 classic
három napja vettem a 6303 classicot. már az első nap észrevettem, hogy a háttérképként beállitott analog ora késik. ugy 20percenként 5 percet a digitális orához. éjszaka bekapcsolva hagytam a telefont, több óra késés.ma visszavittem, nehezen kicserélték.az uj telefon 4 ora müködés után ,már több mint egy ora hátrányba volt. kijelzövédöként az ora jól müködik./az előzön is igy volt/ szériahiba? szoftverhiba? vagy én vagyok a hibás, hogy sony helyett ezt vettem.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Találtál egy balek boltost.papapapus írta:három napja vettem a 6303 classicot. már az első nap észrevettem, hogy a háttérképként beállitott analog ora késik. ugy 20percenként 5 percet a digitális orához. éjszaka bekapcsolva hagytam a telefont, több óra késés.ma visszavittem, nehezen kicserélték.az uj telefon 4 ora müködés után ,már több mint egy ora hátrányba volt. kijelzövédöként az ora jól müködik./az előzön is igy volt/ szériahiba? szoftverhiba? vagy én vagyok a hibás, hogy sony helyett ezt vettem.
Én nem cseréltem volna...
Ugye nem GYÁRI az a háttérkép?
A flash animáció természetes hogy késik, hiszen csak akkor megy (fut) teljes kapacitással az SFW fájl, ha teljes kapacitáson megy a kijelző.
Felejtsd el az animált órát, ha nem tudsz beszerezni egy direkt ehhez a típushoz írott verizót.
És nyugodj meg, ez a teló NEM ARRA VALÓ!
IGEN, SE-nél működik. Nokiánál NEM!
Illetve ez így nem igaz, nekem pl. anno a 6233-nál tökéletesen, pontosan működött. Nem gyári volt a háttér, de direkt a 6233-ra íródott.
Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek, ha megértem, minek egész háttérképre kirakni analóg órát.
Bal felül amúgy is ott van a (pontos) óra. Készenléti módban szintén ott van a (pontos) óra.
Ameddig megy a kijelző, addig a pár mp-ig (ha telefonálok, úgysem látom a kijelzőt) volna értelme.
Akkor is, ha tudható, hogy a flash háttérkép 10-30%-kal csökkenti a telefon készenléti idejét az óriási fogyasztás miatt?