Nokia 6303 Classic

Nokia S4x szériával foglalkozó témák
Dagneross
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE W800i
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 6303 Classic

Hozzászólás Szerző: Dagneross »

Köszi a gyors választ! :up:

Lehet ilyen telefont veszek, jól jött volna a wifi, de mindegy igazából, arra ott a számítógép... :smartass:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Dagneross írta:Köszi a gyors választ! :up:

Lehet ilyen telefont veszek, jól jött volna a wifi, de mindegy igazából, arra ott a számítógép... :smartass:
:szivesen:
Ha meg wifi-s s40-s telefon kell akkor ott az 6300i. A készülékinfó-ban össze tudod a két telefon hasonlítani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Dagneross
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE W800i

Hozzászólás Szerző: Dagneross »

Árban mennyire különböznek?

Van 30-35000-ért wifis készülék? (forintban értendő)
potter55
Moderátor
Moderátor

Dagneross írta:Árban mennyire különböznek?

Van 30-35000-ért wifis készülék? (forintban értendő)
Itt meg tudod nézni de úgy kb 6000ft a különbség a 2 telefon között.
Szerintem Nokiában nincs olyan árkategóriájú wifis telefon újonnan, csak használt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

potter55 írta:
Dagneross írta:Köszi a gyors választ! :up:

:szivesen:
Ha meg wifi-s s40-s telefon kell akkor ott az 6300i. A készülékinfó-ban össze tudod a két telefon hasonlítani.
Az a helyzet, hogy - szerintem - túl sok értelme nincs egy NEM S60-as készülékben a WiFi-nek.
anderledani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6303

Hozzászólás Szerző: anderledani »

Azt szeretném kérdezni hogy ennek olyan-e a menüje hogy ha bekapcsolom beírom a jelszót stb. akkor mi a főképernyő? olyan hogy van egy háttérkép és pici számokkal digi. óra és slussz vagy olyan h. fölül ikonok vannak mint általában a symbian-okon. Tényleg ez egyáltalán symbian? Az s40 az symbian-t jelent? A youtube-on néztem egy angol videót és abban ilyen symbianos menüje volt hogy a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Aztán néztem egy magyar videót és azon bekapcsolta és csak egy szinte üres háttérkép volt. Ami magyarországon kapható annak milyen a menüje?
potter55
Moderátor
Moderátor

anderledani írta:Azt szeretném kérdezni hogy ennek olyan-e a menüje hogy ha bekapcsolom beírom a jelszót stb. akkor mi a főképernyő? olyan hogy van egy háttérkép és pici számokkal digi. óra és slussz vagy olyan h. fölül ikonok vannak mint általában a symbian-okon. Tényleg ez egyáltalán symbian? Az s40 az symbian-t jelent? A youtube-on néztem egy angol videót és abban ilyen symbianos menüje volt hogy a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Aztán néztem egy magyar videót és azon bekapcsolta és csak egy szinte üres háttérkép volt. Ami magyarországon kapható annak milyen a menüje?
Ez nem symbianos (s60), ez s40-es. A legújabb s40v6 van rajta amiben szerintem ugyanúgy néz ki a menüje mint az s60-osoknak.
És ha külföldön ilyen a főképernyő, akkor itthon is ilyenek kell lennie.

anderledani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6303

Hozzászólás Szerző: anderledani »

potter55 írta:
anderledani írta:Azt szeretném kérdezni hogy ennek olyan-e a menüje hogy ha bekapcsolom beírom a jelszót stb. akkor mi a főképernyő? olyan hogy van egy háttérkép és pici számokkal digi. óra és slussz vagy olyan h. fölül ikonok vannak mint általában a symbian-okon. Tényleg ez egyáltalán symbian? Az s40 az symbian-t jelent? A youtube-on néztem egy angol videót és abban ilyen symbianos menüje volt hogy a főképernyőn rögtön felül ikonok vannak. Aztán néztem egy magyar videót és azon bekapcsolta és csak egy szinte üres háttérkép volt. Ami magyarországon kapható annak milyen a menüje?
Ez nem symbianos (s60), ez s40-es. A legújabb s40v6 van rajta amiben szerintem ugyanúgy néz ki a menüje mint az s60-osoknak.
És ha külföldön ilyen a főképernyő, akkor itthon is ilyenek kell lennie.
köszi
papapapus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6303 classic

Hozzászólás Szerző: papapapus »

három napja vettem a 6303 classicot. már az első nap észrevettem, hogy a háttérképként beállitott analog ora késik. ugy 20percenként 5 percet a digitális orához. éjszaka bekapcsolva hagytam a telefont, több óra késés.ma visszavittem, nehezen kicserélték.az uj telefon 4 ora müködés után ,már több mint egy ora hátrányba volt. kijelzövédöként az ora jól müködik./az előzön is igy volt/ szériahiba? szoftverhiba? vagy én vagyok a hibás, hogy sony helyett ezt vettem.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

papapapus írta:három napja vettem a 6303 classicot. már az első nap észrevettem, hogy a háttérképként beállitott analog ora késik. ugy 20percenként 5 percet a digitális orához. éjszaka bekapcsolva hagytam a telefont, több óra késés.ma visszavittem, nehezen kicserélték.az uj telefon 4 ora müködés után ,már több mint egy ora hátrányba volt. kijelzövédöként az ora jól müködik./az előzön is igy volt/ szériahiba? szoftverhiba? vagy én vagyok a hibás, hogy sony helyett ezt vettem.
Találtál egy balek boltost. :)
Én nem cseréltem volna...

Ugye nem GYÁRI az a háttérkép?
A flash animáció természetes hogy késik, hiszen csak akkor megy (fut) teljes kapacitással az SFW fájl, ha teljes kapacitáson megy a kijelző.
Felejtsd el az animált órát, ha nem tudsz beszerezni egy direkt ehhez a típushoz írott verizót.

És nyugodj meg, ez a teló NEM ARRA VALÓ! :)

IGEN, SE-nél működik. Nokiánál NEM!

Illetve ez így nem igaz, nekem pl. anno a 6233-nál tökéletesen, pontosan működött. Nem gyári volt a háttér, de direkt a 6233-ra íródott.

Egyébként dombon ülő vadászkutya legyek, ha megértem, minek egész háttérképre kirakni analóg órát.
Bal felül amúgy is ott van a (pontos) óra. Készenléti módban szintén ott van a (pontos) óra.
Ameddig megy a kijelző, addig a pár mp-ig (ha telefonálok, úgysem látom a kijelzőt) volna értelme.
Akkor is, ha tudható, hogy a flash háttérkép 10-30%-kal csökkenti a telefon készenléti idejét az óriási fogyasztás miatt?
Válasz küldése

Vissza: “Nokia S40”