Sziasztok!
Nekem szinte ugyanaz a problémám, mint "tojasosnokedlinek" az érintője megfőtt, vagyis mindig elcsúszik balra és a jobb oldalát nem érzékeli, hogy nyomom, már járt szervizben, de ott szó szerint nyomorékok, mert egy kijelzővédő fóliát én is feltudok rá ragasztani, volt már szoftverfrissítés v6.05-re, kalibrálás, gyárira visszaállítás mindent, kb. 10x majdnem földhöz vágás is

, de semmi... úgyhogy jól benéztem ezt a telefont...
Mondjuk jó kis teló lenne, mert (nekem) nem fagy ki, gyors, szép, esztétikus, mindent tud amire nekem szükségem van, sztem a kamerája is tetszetős képet csinál, fém hátlap-előlap, jól elhelyezett gombok és a legjobb a vaku, amit ZSEBLÁMPA!!! funkcióként is lehet használni, imádom és nem értem egy ilyen apróságot miért nem raknak minden telóba!!!
De ezek mind lehetnek szuperek, ha a telefon használhatatlan az érintője miatt...

...eddig szinte csak Nokiáim voltak, viszont ezt nem tudom hol gyártják, de tuti nem "igazi" Nokia már, mert ennek inkább ne legyen a neve Nokia, hanem inkább legyen Szégyen!!!
Ui: jah majdnem elfelejtettem a legviccesebbet az érintővel kapcsolatban, hogy mikor kb 1-2 napig használhatatlan, akkor utána semmilyen hozzápiszkálás nélkül egyszer csak magától megjavul és több órára működőképes lesz és semmi baja, aztán kezdődik minden elölről...!!!