potter55 írta:Ezt olvasd el. Minden le van írva, ami kell.benya1994 írta:Tudnál nekem ebben segíteni?Nem nagyon találok semmit.
De az ingyenes facebookra gondoltam , nem a fizetősre.
T-nél vagyok.
Köszi szépen, sikerült!
potter55 írta:Ezt olvasd el. Minden le van írva, ami kell.benya1994 írta:Tudnál nekem ebben segíteni?Nem nagyon találok semmit.
De az ingyenes facebookra gondoltam , nem a fizetősre.
T-nél vagyok.
Csak "rosszabb" lesz! De csináld! Te tudod!marci001 írta:Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni ennek a telepítésében: rm495_CareDP_20.00_NDT_07.97_5130
Phoenix 2010.8-as változata azt írta nekem,hogy CareDP 2.0 vagy valami ilyesmi problémája van :/
(Lehet nem akarom telepíteni csak azt,hogy ismerje fel,hogy van-e benne EE változat ) PLS HELPElőre is köszönöm.(:
Ez már szinte "semmit" nem tud megjeleníteni! Jó szoftver! Jó sz@r! Ilyen! (6.65 volt az utolsó jó )Tomex1 írta:Sziasztok!
7.91-es szoftver van az 5130-asomon.
Az lenne a kérdésem,hogy az energiatakarékos módnál az órát itt meg sem lehet jeleníteni?
Otthon sehogy, csak boxszal, ami nagyon drága. Macika tag tud neked segíteni ebben, kérdezd őt meg pü-ben.Tomex1 írta:A 6.65-öt vissza lehet tenni valahogy?
Oké!Köszi!potter55 írta:Otthon sehogy, csak boxszal, ami nagyon drága. Macika tag tud neked segíteni ebben, kérdezd őt meg pü-ben.Tomex1 írta:A 6.65-öt vissza lehet tenni valahogy?
3500Ft Feketén! Ha megéri neked. Általában ennyiért csinálják, de nem minden "szürke" szervíz vállalja!Tomex1 írta:Oké!Köszi!potter55 írta:Otthon sehogy, csak boxszal, ami nagyon drága. Macika tag tud neked segíteni ebben, kérdezd őt meg pü-ben.Tomex1 írta:A 6.65-öt vissza lehet tenni valahogy?