Nokia 9500
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia 9500
Üdv..
Jár még ide valaki? Esetleg felpörgetjük a fórumot? Mert ez elég soványka, amit találtam.. Nem hiszen, hogy ennyire kihalt a 9500.. Szerintem azért biztos van még pár készülék használatban.. Tudom,van már sok újdonság, amiknek szintén van qwerty, wlan, nagy kijelző, stb.., de ez egy ma is használható készülék.. Kár veszni hagyni, hiába s80, nem s60 készülék.. Vagy mindenki e90-re cserélt? Esetleg n97? Emberek, fórumozók, ne hagyjuk ezt a topikot! Csak ennyit szerettem volna.,
Csaó
Jár még ide valaki? Esetleg felpörgetjük a fórumot? Mert ez elég soványka, amit találtam.. Nem hiszen, hogy ennyire kihalt a 9500.. Szerintem azért biztos van még pár készülék használatban.. Tudom,van már sok újdonság, amiknek szintén van qwerty, wlan, nagy kijelző, stb.., de ez egy ma is használható készülék.. Kár veszni hagyni, hiába s80, nem s60 készülék.. Vagy mindenki e90-re cserélt? Esetleg n97? Emberek, fórumozók, ne hagyjuk ezt a topikot! Csak ennyit szerettem volna.,
Csaó
Sziasztok.
Tudok valahogy a készüléken hotmail-es levelezést folytatni?
Előre is köszi.
Tudok valahogy a készüléken hotmail-es levelezést folytatni?
Előre is köszi.
- kat001
- 1. szint
üdv mindenkinek!!!
találtam egy oldalt, itt van jó pár progi!!!
kicsit megtört végre a jég remélem!!!
www.mobile-apps.org/search?search=s80&x=0&y=0
petam: itt nézz szét, hátha...
találtam egy oldalt, itt van jó pár progi!!!
kicsit megtört végre a jég remélem!!!
www.mobile-apps.org/search?search=s80&x=0&y=0
petam: itt nézz szét, hátha...
- kat001
- 1. szint
sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a 9500-át össze tudom-e hozni a laptopom netjével kékfogon keresztül, mert a ruterem kódolt és olyan régen lett megcsinálva, hogy nem találom a kódját, idéglenesen viszont jó lenne netre lépni vele, míg a problémám megoldom a kóddal kapcsolatban..
Kösz
Arra lennék kíváncsi, hogy a 9500-át össze tudom-e hozni a laptopom netjével kékfogon keresztül, mert a ruterem kódolt és olyan régen lett megcsinálva, hogy nem találom a kódját, idéglenesen viszont jó lenne netre lépni vele, míg a problémám megoldom a kóddal kapcsolatban..
Kösz
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
kat001 írta:sziasztok!
Kösz
Ha fellépsz a router kezelőlapjára a laptoppal, a Security -> Wireless (vagy valami hasonló nevű) aloldalon megtalálod a jelszavadat, kiírva (elvileg).
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ez jó kérdés. De ha googléba beírod ,hogy call recorder S80 akkor kiad egy párat, amit ki tudsz próbálni.neat írta:Erre a típusra van pittyegésmentes hívásrögzítő?
Ne írd be több helyre ugyanazt a kérdést. A másik topikból töröltem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e50
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van egy hibás 9500 telefonom. A belső kijelző szellemképes, csíkoz össze vissza.
Csináltam róla pár képet : http://balazsasd.info/telhiba/ Itt megtaláljátok. Van aki azt mondja hogy szalagkébel, de a kijelző mozgatására pici ütögetésre a jelenség nem változik. Van aki azt mondja kijelző. Én már nem tudom. Minnél többet használom egyre jobban csíkoz szellemképez és vibrál. Szeretném megcsináltatni. Van tippetek hogy mi a hibája?
Üdv
balazsasd
Van egy hibás 9500 telefonom. A belső kijelző szellemképes, csíkoz össze vissza.
Csináltam róla pár képet : http://balazsasd.info/telhiba/ Itt megtaláljátok. Van aki azt mondja hogy szalagkébel, de a kijelző mozgatására pici ütögetésre a jelenség nem változik. Van aki azt mondja kijelző. Én már nem tudom. Minnél többet használom egyre jobban csíkoz szellemképez és vibrál. Szeretném megcsináltatni. Van tippetek hogy mi a hibája?
Üdv
balazsasd