Nokia 5530 XpressMusic
- jandras
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Nagy tévedés, ez mindössze a HS integrációja, bár nagyon felemás... ugyanis egy csomó dolog ezáltal nem működik.weresgyufa írta:Én arra lennék kíváncsi mikor jelenik meg az a leírás miszerint valaki ráfőzte az 5530-ra az n97mini romot, érdekes lehet, de a videó szertint jól működik a dolog...
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nem nem, ez az n97 mini fw-e rárakva az 5530-ra (szakalit). de az igaz hogy pont a más telefonra készült fw miatt nem megy egy csomó minden az 5530-on (meg az 5800-on se), ilyen lényegtelen dolgok hogy blutusz, billentyűzet, médiabar, böngésző.jandras írta:Nagy tévedés, ez mindössze a HS integrációja, bár nagyon felemás... ugyanis egy csomó dolog ezáltal nem működik.weresgyufa írta:Én arra lennék kíváncsi mikor jelenik meg az a leírás miszerint valaki ráfőzte az 5530-ra az n97mini romot, érdekes lehet, de a videó szertint jól működik a dolog...
a sym^3 HS részének a portolása v5-re még sehol se tart, még az emulátorban sem működik nemhogy telefonra rakva.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Mostanában jött ki a másikakra is (5800 és 5230), így lehet ide is érkezni fognak azok az újdonságok.Hartai írta:varhato uj fw a telora? tudtok valamit esetleg?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- jandras
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
A menü kinetikus görgetése megoldható, itt a leírás: http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... 202.0.htmlBarthezz2 írta: A menüben lévő kinetikus görgetés, valamint az elforgatásvezérlés normális optimalizálása, ami jól jönne nekem is. Remélem egyszer csak mi is megkapjuk
Kérj meg valakit, aki főz erre a készülékre, hogy tegye bele.
- sihumens
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
- Has thanked: 5 times
Vagy c2z használata, vállalva a következményeket...jandras írta:A menü kinetikus görgetése megoldható, itt a leírás: http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... 202.0.html Kérj meg valakit, aki főz erre a készülékre, hogy tegye bele.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
- Been thanked: 0
helló!
Van egy új nokia 5530-om és az a bajom vele hogy ha elinditom a kamerát csak egy fekete kép jön be, újrainditás után 1-2-szer elindul a kamera de utánna ugyanaz mint előtte. Próbáltam szoftvertfrissiteni de a legújabb volt rajta ezért csak újratelepitettem de még mindig nem jó. Van még valakinek ilyen problémája? és hogy lehetne megcsinálni?
Van egy új nokia 5530-om és az a bajom vele hogy ha elinditom a kamerát csak egy fekete kép jön be, újrainditás után 1-2-szer elindul a kamera de utánna ugyanaz mint előtte. Próbáltam szoftvertfrissiteni de a legújabb volt rajta ezért csak újratelepitettem de még mindig nem jó. Van még valakinek ilyen problémája? és hogy lehetne megcsinálni?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha még garanciális, akkor vigyed vissza a szervizbe.eleks5530 írta:helló!
De előtt megpróbálhatsz egy formázást, de előtte ments le mindent, ami kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a cerkatartó pöcök letörött? Ha igen, akkor szerviz cserélte?
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a cerkatartó pöcök letörött? Ha igen, akkor szerviz cserélte?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
- Been thanked: 0
kössz a tippet a formázás után jó lett a kamera, de az előőb elfelejtettem írni hogy a jobb felső sarokban az aksi szint mellett villog egy kis boriték ha rányomok azt írja "megtelt a sim-mem." de alig van rajta 20 szám.
Nem tudja valaki hogy lehet eltüntetni???
Nem tudja valaki hogy lehet eltüntetni???