Nokia 5530 XpressMusic
- wnorbert
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 xm
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Hali.Olyan kérdésem lenne h nem e tud valaki ilyen telóra han kell pppoe konekciót létrehozni??? v milyen program kell hozzá? v egyáltalán lehet e ilyet csinálni? mivel nekem sajnos nincs direkt hozzáférésű internetem? megoldható ez valahogyan? válaszotokat előre is köszönöm.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
semmi gond, sok patch van ami nem egészen úgy működik ahogy az ember várná.Barthezz2 írta:Upsz, akkor elnézést... Most van először symbian-os telóm, és most csináltam ilyeneket először, úgyhogy még van mit tanulnom
Egyébként visszatérve az orange-os kezdőképernyőre. Azt esetleg meg tudod mondani, hogy hol találom a hozzá tartozó fájlokat, amiket módosítgatni kellene, hogy átlátszóbb legyen?
orange -ot megtalálod itt: viewtopic.php?f=82&t=2272&hilit=cfw+mod+lista
kicsomagolod, és megtalálod benne a mif(ek)-et, elvileg az(ok) felel(nek) a megjelenésért. de hogy ezeket miként lehet szerkeszteni arról keress valahol a neten segítséget. google és NP keresés a barátod
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
azert leirhattad volna hogy mi nem jott be... nem baj az ha nem tetszik de ha elmondod abbol tbladehu2 írta:redx írta:Sziasztok.
Feltettem én is a custom fw-t,de nekem nem igazán jön be.mivel tegyem vissza a gyárit?
Pl nem nem éreztem gyorsulást,a menü sokkal lasabban jött be mint a gyári fw-vel.Inkább visszatérek a gyárira.
- jandras
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
- Been thanked: 1 time
Azért jött be lassaban, mert ki lett gondolom szedve az automatikusan induló alkalmazások közül. De igazából ne ezen mérd a gyorsulást, hanem pl valamilyen játékon. Olyan sokat mászkálsz a menüben, hogy azért az 1-2 TIZEDmásodperces lassulásért feláldozol egy csomó hasznos dolgot? Te tudod...redx írta:azert leirhattad volna hogy mi nem jott be... nem baj az ha nem tetszik de ha elmondod abbol tbladehu2 írta:redx írta:Sziasztok.
Feltettem én is a custom fw-t,de nekem nem igazán jön be.mivel tegyem vissza a gyárit?
Pl nem nem éreztem gyorsulást,a menü sokkal lasabban jött be mint a gyári fw-vel.Inkább visszatérek a gyárira.
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Kapcsolat:
Köszi!bladehu2 írta: semmi gond, sok patch van ami nem egészen úgy működik ahogy az ember várná.
orange -ot megtalálod itt: viewtopic.php?f=82&t=2272&hilit=cfw+mod+lista
kicsomagolod, és megtalálod benne a mif(ek)-et, elvileg az(ok) felel(nek) a megjelenésért. de hogy ezeket miként lehet szerkeszteni arról keress valahol a neten segítséget. google és NP keresés a barátod
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Tegnap szedtem le pár témát, amiket feltettem kipróbálni, aztán ma pedig egy saját készítésűt próbáltam ki párszor, aztán azt vettem észre, hogy nem tudom törölni ezeket a témákat, se amelyiket a kártyára tettem, se amit a telefonra. Az alkalmazások eltávolításánál nem csinál semmit, egyszer-kétszer volt talán, hogy "hiba eltávolításkor" üzenetet kaptam, de többnyire semmi sem történik. Próbáltam egy régebben telepített alkalmazást, azt letörölte rendesen.
Mi lehet a gond?
Tegnap szedtem le pár témát, amiket feltettem kipróbálni, aztán ma pedig egy saját készítésűt próbáltam ki párszor, aztán azt vettem észre, hogy nem tudom törölni ezeket a témákat, se amelyiket a kártyára tettem, se amit a telefonra. Az alkalmazások eltávolításánál nem csinál semmit, egyszer-kétszer volt talán, hogy "hiba eltávolításkor" üzenetet kaptam, de többnyire semmi sem történik. Próbáltam egy régebben telepített alkalmazást, azt letörölte rendesen.
Mi lehet a gond?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- wnorbert
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 xm
senki sem tud nekem erre választ adni?wnorbert írta:Hali.Olyan kérdésem lenne h nem e tud valaki ilyen telóra han kell pppoe konekciót létrehozni??? v milyen program kell hozzá? v egyáltalán lehet e ilyet csinálni? mivel nekem sajnos nincs direkt hozzáférésű internetem? megoldható ez valahogyan? válaszotokat előre is köszönöm.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Barthezz2 írta:Sziasztok!
Mi lehet a gond?
Restart volt?
- bladehu2
- 5. szint
valszeg a saját témád installerje nem sikerült túl jól... esetleg próbáld meg manuálisan eltávolítani. főoldalon alul van leírás hogy kell csinálni.Barthezz2 írta:Sziasztok!
Mi lehet a gond?
- bladehu2
- 5. szint
hát úgy tűnik még senki sem akart ppoe -t telefonról. mellesleg gyárilag kétlem hogy tudna ilyet, progit meg ha nem találsz a letöltések közt vagy a gugliban akkor lehet hogy nincs is.wnorbert írta:senki sem tud nekem erre választ adni?wnorbert írta:Hali.Olyan kérdésem lenne h nem e tud valaki ilyen telóra han kell pppoe konekciót létrehozni??? v milyen program kell hozzá? v egyáltalán lehet e ilyet csinálni? mivel nekem sajnos nincs direkt hozzáférésű internetem? megoldható ez valahogyan? válaszotokat előre is köszönöm.