hat ha talalsz mif szerkesztot akkor mar te is bele tudsz nyulni en nem szoktam ilyeneket szerkesztgetni.Barthezz2 írta: bladehu2 :
A ROM-ba belepakolt főképernyőkbe nem tudsz belenyúlni? Konkrétan az orange-ra gondolok, mert tetszik, csak jobb lenne, ha az oldalt lévő sáv, és a tárcsázót előhívó ikon fehér "sávja" átlátszóbb lenne. Olyan 2x ennyire mondjuk Azt nem tudod megcsinálni?
Nokia 5530 XpressMusic
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
- bladehu2
- 5. szint
mert a tarcsazo az nem valaszthato/onallo program, ezert soha nem is lesz a listaban.weresgyufa írta:Engem olyasmi érdekelne, hogy a Full Page és a Navigation Bar főképekbe miért nem tudok tárcsázót, azaz Telefon opciót beállítani az alsó 2 gombra? Nálam eleve nincs a listában, de ha ebben is lehetne alkalmazni a 3 gombos dolgot, mint a Tubi romban akkor a középső maradhatna fixen a tárcsázó a két szélső pedig választható lenne, eddig nagyon jól működik a rom, minden elismerésem
Ha lesz 2.0 változat azt is várom már nagyon.
idezek a leirasbol, az "Installers" könyvtár tartalma alatti reszbol:
"Extra_HS_icons és Extra_HS_icons_DL - 3 új gombot jelenít meg a főképernyőn. a sima változatban mindhárom gomb
beállítható (főképernyő/hivatkozások), a DL végűben csak a két szélső, a középsőn a tárcsázó van"
amugy ez mar a 2.0-as modding csomag amit az 5530 megkapott, az 1-es csak 5230-ra volt.
- bladehu2
- 5. szint
orange alatt nem jelenik meg a plusz 3 gomb (sem a ket normal). valszeg nem inditottad ujra a telot az extra_hs_icons telepitese utan, es elsore azert nem jelent meg. viszont ha atvaltasz orange -ra majd vissza, akkor ujratolti a normal fokepernyoket es vele egyutt a konfig fajlokat is (amiben deklaralva van a plusz 3 gomb megjelenitese).Barthezz2 írta:Heh, egy érdekes dolgot vettem észre. Végigpróbálgattam az összes ROM-ban lévő főképernyőt, és végül a navigation bar maradt, de ma mikor az előző üzim írtam az orange-ossal kapcsolatban, akkor átváltottam arra, majd vissza, és most megjelent 3 plusz gomb a főképernyőn. Tehát tegnap csak a két funkciógomb volt ott, most meg felette ott a tárcsázó, meg mellette még 2 választható, ami tegnap nem jött be, pedig állítgattam őket rendesen. Érdekes:D
- bladehu2
- 5. szint
pedig nalam mukodik v5-on a gyors taperolas. esetleg ellenorizd hogy a telefon/nyelv alatt az irasbevitel is magyarra van-e allitva. uzemmod valtas passz, ennyi infobol ("hibat ir ki") meg passz a negyzeten. lehet nem talal egy beallitott csengohangot.wnorbert írta:kösz a gyors válasz, igymár tökéletesen müködik.de az utolsót nem tudom bekapcsolni a rompatcherben a short multitapot. jah és hibát ir ki ha változtatni akarom az üzemmódot.ez miért van???
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
A 2 normál megvolt, csak a plusz 3 nem. De valószínű valami ilyen volt a gond, mert tegnap mikor telepítgettem vissza a progikat, lehet belekavarodtam már valahol, hogy mit merre. A lényeg, hogy jó lettbladehu2 írta:orange alatt nem jelenik meg a plusz 3 gomb (sem a ket normal). valszeg nem inditottad ujra a telot az extra_hs_icons telepitese utan, es elsore azert nem jelent meg. viszont ha atvaltasz orange -ra majd vissza, akkor ujratolti a normal fokepernyoket es vele egyutt a konfig fajlokat is (amiben deklaralva van a plusz 3 gomb megjelenitese).Barthezz2 írta:Heh, egy érdekes dolgot vettem észre. Végigpróbálgattam az összes ROM-ban lévő főképernyőt, és végül a navigation bar maradt, de ma mikor az előző üzim írtam az orange-ossal kapcsolatban, akkor átváltottam arra, majd vissza, és most megjelent 3 plusz gomb a főképernyőn. Tehát tegnap csak a két funkciógomb volt ott, most meg felette ott a tárcsázó, meg mellette még 2 választható, ami tegnap nem jött be, pedig állítgattam őket rendesen. Érdekes:D
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- weresgyufa
- 1. szint
- Készüléktípus: N900-2xN79-6220c-5530XPM
Azt tudtam hogy v3-ra van csak nem értettem hogy az 1.04-re miért írták ki hogy v5-ön is megy, végül is működni működikbladehu2 írta:az ion battery v3-as program, a keszenletbe ezert nem tudja v5-on kirakni. amugy mukodik rajta. nemigen van olyan akksi monitor ami allandoan ott viritana a fokepernyon v5-on, kiveve talan a pythonos progikat, de azok eleg gagyin neznek ki.weresgyufa írta:Köszi, már csak az ION Battery nem akarja az igazat. Nekem pl N79-en a Home Screen sarkában futva jelzi a hátralévő akksi időt, de most vettem észre hogy ennél is megy, de csak a tárcsázóban jelenik meg és azon kívül sehol máshol, esetleg ha valakinek van 5lete milyen aksi monitorozót használjak ami megy hibátlanul, azt megköszönöm.
Nokia 3210 ►Nokia 3330 ►Nokia 3510i ►Nokia 6070 ►Nokia 6230 ►Nokia 5300 ►Nokia 5410 ►Nokia N79 ►Nokia 5530 ►Nokia N900
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Nálam se megy..bladehu2 írta:pedig nalam mukodik v5-on a gyors taperolas. esetleg ellenorizd hogy a telefon/nyelv alatt az irasbevitel is magyarra van-e allitva. uzemmod valtas passz, ennyi infobol ("hibat ir ki") meg passz a negyzeten. lehet nem talal egy beallitott csengohangot.wnorbert írta:kösz a gyors válasz, igymár tökéletesen müködik.de az utolsót nem tudom bekapcsolni a rompatcherben a short multitapot. jah és hibát ir ki ha változtatni akarom az üzemmódot.ez miért van???
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- bladehu2
- 5. szint
mi?Barthezz2 írta:Nálam se megy..bladehu2 írta:pedig nalam mukodik v5-on a gyors taperolas. esetleg ellenorizd hogy a telefon/nyelv alatt az irasbevitel is magyarra van-e allitva. uzemmod valtas passz, ennyi infobol ("hibat ir ki") meg passz a negyzeten. lehet nem talal egy beallitott csengohangot.wnorbert írta:kösz a gyors válasz, igymár tökéletesen müködik.de az utolsót nem tudom bekapcsolni a rompatcherben a short multitapot. jah és hibát ir ki ha változtatni akarom az üzemmódot.ez miért van???
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530 xpressmusic
Nekem 0587858 PC kódos 5530-am van független , jól értettem
"Ha független a telefon 2 éves magyar Nokia garanciával magyar product kóddal akkor nem kell átírni, csak frissíteni NSU-val."
, hogy simán frissíthetem az NSU segítségével erre
(Nokia 5530 RM-503 FW ver. 20.0.080 / product code: 0583718)?
segítsetek ebben mert bizonytalan vagyok, vagy nagyon félreértettem valamit?
Frissíthetek vagy nem ,vagy át kell írnom vagy nem?
"Ha független a telefon 2 éves magyar Nokia garanciával magyar product kóddal akkor nem kell átírni, csak frissíteni NSU-val."
, hogy simán frissíthetem az NSU segítségével erre
(Nokia 5530 RM-503 FW ver. 20.0.080 / product code: 0583718)?
segítsetek ebben mert bizonytalan vagyok, vagy nagyon félreértettem valamit?
Frissíthetek vagy nem ,vagy át kell írnom vagy nem?
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Semmi.. user error volt A short multitap azért nem megy, mert a long már be van kapcsolva, a a profilváltás meg azért, mert be van kapcsolva a profilváltást tiltó patch. Csak nyomkodtam nem néztem, úgy látszik már fáradt voltam..bladehu2 írta: mi?