Nokia 6220 Classic
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6220c + Galaxy Spica
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6220 Classic
Lehet hogy úgy is jó... de én még csak helloox-szel hallottam... Mind1.
Találsz benne 2 fájlt igaz?
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
a rompatcherben? nem. abba is én másoltam be az open4all patchetSzarvask írta:Lehet hogy úgy is jó... de én még csak helloox-szel hallottam... Mind1.

Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6220c + Galaxy Spica
Nagyon jómaggi_1886 írta:a rompatcherben? nem. abba is én másoltam be az open4all patchetSzarvask írta:Lehet hogy úgy is jó... de én még csak helloox-szel hallottam... Mind1.

Kell mellé egy ChangeSWIpolicyPath is. Így mennie kell a szignó kikerülésének és hozzáférsz a rendszerfájlokhoz (ha minden igaz)
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Szarvask írta:Nagyon jómaggi_1886 írta:a rompatcherben? nem. abba is én másoltam be az open4all patchetSzarvask írta:Lehet hogy úgy is jó... de én még csak helloox-szel hallottam... Mind1.
Kell mellé egy ChangeSWIpolicyPath is. Így mennie kell a szignó kikerülésének és hozzáférsz a rendszerfájlokhoz (ha minden igaz)
és azt a fájlt honna tudom megszerezni

Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6220 classic
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak hogy egyetlen animált téma sem megy a telefonomon?
Telepítésnél mindig azt az üzenetet írja: A téma nem kompatibilis a készülékkel.
A zedge oldalról próbáltam leszedni, de nem működik a telefonon. Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahol vannak animált témák?
Segítségeteket nagyon megköszönném.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak hogy egyetlen animált téma sem megy a telefonomon?
Telepítésnél mindig azt az üzenetet írja: A téma nem kompatibilis a készülékkel.
A zedge oldalról próbáltam leszedni, de nem működik a telefonon. Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahol vannak animált témák?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezen is találhatók témák, animáltak is: OwnSkinmelcsi5 írta:Sziasztok!
És ha letöltések keresőjébe beírod hogy animált téma kidob egy párat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6220 Classic
Nokia 6220 Classic
Sziasztok!
Most vettem egy Nokia 6220 Classic telefont és a Nokia Maploader programmal szerettem volna rátőlteni térképet ill. hangot az írányitáshoz,de nem sikerült. Észrevettem,hogy van rajta gyári Magyarország térkép amit nem tudtam cserélni a program segitségével.
Lehet cserélni a térképet a telefonon és fel lehet-e tölteni úgy a hangot,hogy mutassa és mondja is az útvonalat ahogyan egy navigációnak kell.
Köszi
Most vettem egy Nokia 6220 Classic telefont és a Nokia Maploader programmal szerettem volna rátőlteni térképet ill. hangot az írányitáshoz,de nem sikerült. Észrevettem,hogy van rajta gyári Magyarország térkép amit nem tudtam cserélni a program segitségével.
Lehet cserélni a térképet a telefonon és fel lehet-e tölteni úgy a hangot,hogy mutassa és mondja is az útvonalat ahogyan egy navigációnak kell.
Köszi