Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- hening
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Természetesen fel lett telepítve az ovi suite. Majd annak indításakor kérte, hogy csatlakoztassam a készüléket. Ám mikor ezt megtettem, nem ismerte fel. Ekkor próbaképp összedugtam a régi, 32 bites win 7-tel felruházott gépemmel, és ott működött. Természetesen próbáltam széthúzni összedugni újra, és újra, de nem jártam sikerrel.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Nézz be a vezérlőpultba,hogy a Nokia Connektivity Cable Driver telepítve van-e!Szerintem az hiányzik.hening írta:Természetesen fel lett telepítve az ovi suite. Majd annak indításakor kérte, hogy csatlakoztassam a készüléket. Ám mikor ezt megtettem, nem ismerte fel. Ekkor próbaképp összedugtam a régi, 32 bites win 7-tel felruházott gépemmel, és ott működött. Természetesen próbáltam széthúzni összedugni újra, és újra, de nem jártam sikerrel.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- solat
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Ray
- Has thanked: 0
Azt elméletileg az Ovi Suite-nak telepítenie kell. ITT megtalálod a kábel driver-t.Walaki01 írta:Nézz be a vezérlőpultba,hogy a Nokia Connektivity Cable Driver telepítve van-e!Szerintem az hiányzik.hening írta:Természetesen fel lett telepítve az ovi suite. Majd annak indításakor kérte, hogy csatlakoztassam a készüléket. Ám mikor ezt megtettem, nem ismerte fel. Ekkor próbaképp összedugtam a régi, 32 bites win 7-tel felruházott gépemmel, és ott működött. Természetesen próbáltam széthúzni összedugni újra, és újra, de nem jártam sikerrel.
Eddigi telefonjaim: Alcatel One Touch Easy, Nokia 3210, Nokia 3410, Motorola C325, SonyEricsson D750i, SonyEricsson W910i, Nokia 5800XM, SonyEricsson Xperia Ray
- hening
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620
- Has thanked: 3 times
Az előző lapin nem telepítettem külön cable drivert. Ezért a mostanin sem tettem meg ezt. Ám miután felhívtátok rá a figyelmem letöltöttem, és újra telepítettem az ovi suite-t, majd telepítettem volna a cable drivert is, ám nem engedte. Mondván attól újabb van a gépen. Kipróbáltam, és lám minden műxik. Komolyan mondom, nem értem. Előző alkalommal is felraktam az ovi suite-t, annak pedig tartalmaznia kellett, ha most megy. Mind1, köszönöm a segítséget.
- cracky86
- 1. szint
- Készüléktípus: N73-5230
vodás 5800 miért nem engedheti, hogy valami Fw-t tegyek rá? gép felismeri, de be nem kapcsol, csak néha rezeg próbáltam phoenixxel, és jaffal is.
- Walaki01
- 4. szint
Ezek szerint,valami telepítési hiba lehetett. Hiába,néha meg tudja tréfálni az embert a technika.hening írta:Az előző lapin nem telepítettem külön cable drivert. Ezért a mostanin sem tettem meg ezt. Ám miután felhívtátok rá a figyelmem letöltöttem, és újra telepítettem az ovi suite-t, majd telepítettem volna a cable drivert is, ám nem engedte. Mondván attól újabb van a gépen. Kipróbáltam, és lám minden műxik. Komolyan mondom, nem értem. Előző alkalommal is felraktam az ovi suite-t, annak pedig tartalmaznia kellett, ha most megy. Mind1, köszönöm a segítséget.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Walaki01
- 4. szint
NSU-val próbáltad?Persze nem ártana tudni,hogy hányas fw van rajt és van-e frissebb,amit a voda már aláírt.cracky86 írta:vodás 5800 miért nem engedheti, hogy valami Fw-t tegyek rá? gép felismeri, de be nem kapcsol, csak néha rezeg próbáltam phoenixxel, és jaffal is.
Vagy esetleg hackelni akarod?
- cracky86
- 1. szint
csupán életre szeretném kelteni, mivel nem kapcsol be egyáltalán. NSU nem ismeri fel, azt is próbáltam. Gépemmel pedig minden ok, mert az 5230-at tudom flashelni, frissíteni bármelyik programmal.
- Walaki01
- 4. szint
Oppá!Ez teljesen más,mint ami az előző kérdésed volt.Akkor te a dead modet akarod használni.Persze először nem ártana kideríteni,hogy valóban szoftveres-e a hiba.Esetleg nem ejteték le a telót,nem ázott meg,stb.Tanulmányozd ezt!:viewtopic.php?f=64&t=40&start=3740cracky86 írta:csupán életre szeretném kelteni, mivel nem kapcsol be egyáltalán. NSU nem ismeri fel, azt is próbáltam. Gépemmel pedig minden ok, mert az 5230-at tudom flashelni, frissíteni bármelyik programmal.
- cracky86
- 1. szint
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84009427 (-2080336857)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM: Connection to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
így meg azt írja...
HRESULT 0x84009427 (-2080336857)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM: Connection to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
így meg azt írja...