Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
ben89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: ben89 »

sziasztok,valaki találkozott már azzal a problémával hogy ha bemegy a kamerába és kikapcsolja a vakut akkor is vakuzik?És tuti kikapcs.állapotban van!Át van húzva a vakujel,de csak azért is vakuzik :taps1: :wacko: :hmm2:
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

ben89 írta:sziasztok,valaki találkozott már azzal a problémával hogy ha bemegy a kamerába és kikapcsolja a vakut akkor is vakuzik?És tuti kikapcs.állapotban van!Át van húzva a vakujel,de csak azért is vakuzik :taps1: :wacko: :hmm2:
Na jah... ezzel együtt kell élni. Sajnos nem lehet kikapcsolni teljesen. Amire te gondolsz, az az, hogy tényleg vaku nélkül fényképez, de ahhoz, hogy lásson valamit a kamera, előtte neki fény kell, és azért használja. A fényképezéskor már nem használja, csak fókuszállításkor. Ha érzékeli, hogy neki bizony kevés fény van, akkor bekapcsolja addig, amig a fókuszt beállítja. :hmm:
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

umfrider1 írta:
Barthezz2 írta:
umfrider1 írta:
melyik ikonsávra gondolsz? ahol van az sms, híváslista meg naptár?
azok nekem sem teljesen átlátszóak, hanem egy tej üveg hatásű sáv öleli őket
Arra igen. A tejüveg szerű már jó lenne, de nekem egy sima fehér sáv, semmi átlátszóság :S
hello!

megtaláltam a problémád, miszerint azért fehér az ikonsáv mögötti háttér, az a bizonyos fehér sáv azért fehér, mert vagy van egy, illetve
több nem fogadott hívásod, sms-ed, naptár bejegyzésed, e-mailed. nekem is pl holnapra van beírva teendőm és máris fehér, semmi
áttetszőség. persze ez így nem olyan szép és esztétikus, de ez van :|
Igen, közben rájöttem, de nekem más gondom is akadt vele, így nem használom.. Konkrétan az, hogy 10 percig tart, hogy elolvassak egy mailt, mikor ez van beállítva. Ha bemegyek a mailba, és frissítem, miután megtette, kidob alapképernyőre, ami egy fél percig tök üres(se óra se semmi), majd visszaáll. Ekkor vissza üzenetek közé, olvasnám a mailt, és megint ugyan ez. Nemtudom, mi baja vele..

De ha már itt tartunk, nem tud valaki jó cuccokat,amivel az alapképernyőt lehet átalakítani? Akár ilyen több oldalas forgathatóság, vagy menünézet módosítás, bármi jöhet :)
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
umfrider1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Incredible S
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: umfrider1 »

óóó. hát sajnálom. nem tudom, emrt én nem mailezek a telómon. viszont igen, ez jó ötlet. én is szívesen fogadnám az ilyen jellegű
programokat, persze örülnék neki, ha nem hackelt teló kelle nohhá

;)
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"

-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
egroeg
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: egroeg »

Sziasztok!

olvastam a fórumot, de sajnos nem jutottam végig elfoglaltságaim miatt, de kiderítettem,h Kenzoo a neve a telefonnak a Nokiánál. Tehát ha eddig nem lett volna leírva, akkor parancsoljatok! :D
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

umfrider1 írta:óóó. hát sajnálom. nem tudom, emrt én nem mailezek a telómon. viszont igen, ez jó ötlet. én is szívesen fogadnám az ilyen jellegű
programokat, persze örülnék neki, ha nem hackelt teló kelle nohhá

;)
Na igen, annak én is:)

egroeg: én még nem találkoztam a névvel, úgyhogy nekem új volt:)
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
umfrider1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Incredible S
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: umfrider1 »

mi lenne ez a Kenzoo? 0_o
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"

-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

umfrider1 írta:mi lenne ez a Kenzoo? 0_o
Az 5530 kódneve, mint az 5800-nak a tube
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

haitiraszta írta:Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy akartam rá rakni új sw-t, de amit mondtak fórumba jaf progit, azzal nem lehet 5530at kezelni..nincs benne a listába, mi ilyenkor a teendő, újabb verziót keressek ? vagy másik progit ajánlotok ? elrontani meg nem akarom, mert akkor még a gyárit se tudom vissza pakolni ..
köszi előre is
az RM a telefon tipusat jeloli, tehat ha van benne azonos RM szamu akkor van benne 5530 :)
mellesleg kezeli csak kell keresni a neten olyan jaf_nok4models.ini -t amiben benne van az 5530, ennyi a titok nyitja. ezzel felul kell irni a jaf konyvtarban levot es maris ki tudod valasztani es meg fogja talalni a telodhoz valo FW fajlokat.
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

bladehu2: az aláírásod alapján kérdezem, van már FreeROM v1 5530-ra? Hol találom, illetve a v2-es mire várható?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”