Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: istnag »

umfrider1 írta:
istnag írta:ha főképernyő témát váltasz akkor ha hívnak vagy te hívsz ezt nem tom pontosan akkor nem jelennek meg a hívás közbeni gombok a k´pernyőn
áá.
nekem ilyennel még nem volt problémám O.o
esetleg ezt már feltelepítetted? kipróbáltad?
Sajnos az előző verziónak ez egy nagy hátránya volt ezért nem használom többet :( és nem csak nálam volt ez!
1stPicur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia5530 Xpressmusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: 1stPicur »

Sziasztok!

Nekem is sajnos olyan a Nokiám, hogy nem lehet frissíteni, csak 10-ig... tovább nem.. de ugye elméletileg Phonix-szel lehet.. valaki felvenni msnre.. vagy részletesen leírná végső esetben belinkelnétek legalább azt a Topicot, ami ezzel foglalkozik? Mert nem szeretnék most így Vakon keresgélni... Köszi előre is
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

1stPicur írta:Sziasztok!

Nekem is sajnos olyan a Nokiám, hogy nem lehet frissíteni, csak 10-ig... tovább nem.. de ugye elméletileg Phonix-szel lehet.. valaki felvenni msnre.. vagy részletesen leírná végső esetben belinkelnétek legalább azt a Topicot, ami ezzel foglalkozik? Mert nem szeretnék most így Vakon keresgélni... Köszi előre is
Link.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
umfrider1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Incredible S
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: umfrider1 »

istnag írta:
umfrider1 írta:
istnag írta:ha főképernyő témát váltasz akkor ha hívnak vagy te hívsz ezt nem tom pontosan akkor nem jelennek meg a hívás közbeni gombok a k´pernyőn
áá.
nekem ilyennel még nem volt problémám O.o
esetleg ezt már feltelepítetted? kipróbáltad?
Sajnos az előző verziónak ez egy nagy hátránya volt ezért nem használom többet :( és nem csak nálam volt ez!
akkor esetleg próbáld ki ezt ;)
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"

-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
umfrider1
1. szint
1. szint

nagyon elegem van. földhözvágnám legszívesebben a telefonom.
megcsináltam a resetet, csináltam egy szoftverujratelepítést is, megformáztam a memóriakártyát, a telefon memóriát
és kb 2óra hosszát még jó volt, de msot ujra beszart. ismételten a hívásnapló szarakodik
mely alkoholban oldódik"

moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

umfrider1 írta:nagyon elegem van. földhözvágnám legszívesebben a telefonom.
megcsináltam a resetet, csináltam egy szoftverujratelepítést is, megformáztam a memóriakártyát, a telefon memóriát
és kb 2óra hosszát még jó volt, de msot ujra beszart. ismételten a hívásnapló szarakodik
ahogy olvasom, te már mindent megtettél érte. vidd be egy nokia szervizbe frissítségk a szoftverét.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
umfrider1
1. szint
1. szint

mindenkinek köszönöm a segítségeket, de azthiszem, hogy én végleg végeztem ezekkel az 5530, meg 5800-kkal.
ugyanis most nem kapcsol be. elkezdd bebootolni, és el sem jut az üdvözlőképernyőig, hanem összecsíkozódik a képernyő és ujraundul.
egyszerűen elképesztő. ismerettségi körömben 3 embernek van 5800-ja, illetve 4-nek ( rajtam kívül ) 5530-a, de sajnos nem tudok olyat mondani
akinek semmi problémája nem volt még vele. az 5800-ákat folyamatosan hordják vissza a szervízbe, az 5530-akat is, bár azt annyira nem kell, de az enyém is
nagyon sokszor ujraindult, és csinált néhány olyan dolgot, amin nagyon felhúztam magam. kezdődött azzal, hogy mikor megvettem, az akkumulátor össze vissza lötyögött, ha a hátlap nem volt rajta, akkor kiesett az akksi. jó, hát ezt kitámasztottam egy kis papír csíkkal. másik, kedves barátomnak a hátlapja mocorog, de olyan intenzitással, hogy fogom a kezembe a telefont és attól félek, hogy szétesik. halottam már mozgó előlapról és miegy másról. ha meg mondjuk meg is javítják, szerintem akkor is eladom a készüléket, mert nem szeretnék törzsvendég lenni a nokiánál. veszek valami nagyon alap/gagyi zenelejátszós telefont és várom a jószerencsét/azokat az érintőképernyős telefonokat, melyek már nem első szériások és nem kell attól tartanom, hogy na most vajon sikerül-e bekapcsolnom, ugyan sikerül-e ezt és ezt az utasítást végrehajtattnom vele. imádom ezt a telefont, mert tényleg legyűgözött, főként az ár/érték aránya, de ez már sok volt
mely alkoholban oldódik"

sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

umfrider1 írta:mindenkinek köszönöm a segítségeket, de azthiszem, hogy én végleg végeztem ezekkel az 5530, meg 5800-kkal.
ugyanis most nem kapcsol be. elkezdd bebootolni, és el sem jut az üdvözlőképernyőig, hanem összecsíkozódik a képernyő és ujraundul.
egyszerűen elképesztő. ismerettségi körömben 3 embernek van 5800-ja, illetve 4-nek ( rajtam kívül ) 5530-a, de sajnos nem tudok olyat mondani
akinek semmi problémája nem volt még vele. az 5800-ákat folyamatosan hordják vissza a szervízbe, az 5530-akat is, bár azt annyira nem kell, de az enyém is
nagyon sokszor ujraindult, és csinált néhány olyan dolgot, amin nagyon felhúztam magam. kezdődött azzal, hogy mikor megvettem, az akkumulátor össze vissza lötyögött, ha a hátlap nem volt rajta, akkor kiesett az akksi. jó, hát ezt kitámasztottam egy kis papír csíkkal. másik, kedves barátomnak a hátlapja mocorog, de olyan intenzitással, hogy fogom a kezembe a telefont és attól félek, hogy szétesik. halottam már mozgó előlapról és miegy másról. ha meg mondjuk meg is javítják, szerintem akkor is eladom a készüléket, mert nem szeretnék törzsvendég lenni a nokiánál. veszek valami nagyon alap/gagyi zenelejátszós telefont és várom a jószerencsét/azokat az érintőképernyős telefonokat, melyek már nem első szériások és nem kell attól tartanom, hogy na most vajon sikerül-e bekapcsolnom, ugyan sikerül-e ezt és ezt az utasítást végrehajtattnom vele. imádom ezt a telefont, mert tényleg legyűgözött, főként az ár/érték aránya, de ez már sok volt
Tennék egy javaslatot: Próbáld meg úgy megcsinálni, hogy formázod a kártyát, aztán beírod a következőt: *#7370#, itt ugye restartol, meg töröl maga előtt mindent, aztán amint bekapcsol, azonnal formázd a kártyát. Próbáld meg így, ha nem megy, akkor bizony tényleg gáz lesz, de szerintem ne telepítsél fel rá semmit se először, csak nézd néhány napig, hátha megjavult. Apropó.... remélem a fájljaidról nem készítettél biztonsági mentést, és állítottad vissza, mert az bekavar. Csak üzenetek, névjegyzék, és naptárbejegyzésről szabad biztonsági mentést készíteni, és visszaállítani azt. Próbáld meg, veszteni nem vesztessz semmit sem, úgyis hétvége van, nincsenek nyitva. ;)
umfrider1
1. szint
1. szint

a kártyát már megformáztam egyszer, csak mostmár az a gondom, hogy be sem kapcsol. tehát ha akarnám
sem tudnám megcsinálni :D szóval mindíg ujrabootol. már kivettem az akksit is, a memkártyát is,
cseréltem simet, de semmi. azért köszöntem ;)
mely alkoholban oldódik"

istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

shiumens -nek igaza van! Nem szabad feladni ilyen könnyen! :)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”