umfrider1 írta:mindenkinek köszönöm a segítségeket, de azthiszem, hogy én végleg végeztem ezekkel az 5530, meg 5800-kkal.
ugyanis most nem kapcsol be. elkezdd bebootolni, és el sem jut az üdvözlőképernyőig, hanem összecsíkozódik a képernyő és ujraundul.
egyszerűen elképesztő. ismerettségi körömben 3 embernek van 5800-ja, illetve 4-nek ( rajtam kívül ) 5530-a, de sajnos nem tudok olyat mondani
akinek semmi problémája nem volt még vele. az 5800-ákat folyamatosan hordják vissza a szervízbe, az 5530-akat is, bár azt annyira nem kell, de az enyém is
nagyon sokszor ujraindult, és csinált néhány olyan dolgot, amin nagyon felhúztam magam. kezdődött azzal, hogy mikor megvettem, az akkumulátor össze vissza lötyögött, ha a hátlap nem volt rajta, akkor kiesett az akksi. jó, hát ezt kitámasztottam egy kis papír csíkkal. másik, kedves barátomnak a hátlapja mocorog, de olyan intenzitással, hogy fogom a kezembe a telefont és attól félek, hogy szétesik. halottam már mozgó előlapról és miegy másról. ha meg mondjuk meg is javítják, szerintem akkor is eladom a készüléket, mert nem szeretnék törzsvendég lenni a nokiánál. veszek valami nagyon alap/gagyi zenelejátszós telefont és várom a jószerencsét/azokat az érintőképernyős telefonokat, melyek már nem első szériások és nem kell attól tartanom, hogy na most vajon sikerül-e bekapcsolnom, ugyan sikerül-e ezt és ezt az utasítást végrehajtattnom vele. imádom ezt a telefont, mert tényleg legyűgözött, főként az ár/érték aránya, de ez már sok volt
Tennék egy javaslatot: Próbáld meg úgy megcsinálni, hogy formázod a kártyát, aztán beírod a következőt: *#7370#, itt ugye restartol, meg töröl maga előtt mindent, aztán amint bekapcsol, azonnal formázd a kártyát. Próbáld meg így, ha nem megy, akkor bizony tényleg gáz lesz, de szerintem ne telepítsél fel rá semmit se először, csak nézd néhány napig, hátha megjavult. Apropó.... remélem a fájljaidról nem készítettél biztonsági mentést, és állítottad vissza, mert az bekavar. Csak üzenetek, névjegyzék, és naptárbejegyzésről szabad biztonsági mentést készíteni, és visszaállítani azt. Próbáld meg, veszteni nem vesztessz semmit sem, úgyis hétvége van, nincsenek nyitva.