Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

bubus66 írta:
Mivel csínáljam a telejestörles, viszont a annyi a fülessel szól más a zene lejátszó minden csak a rádió nem . Vissza raktam és akkor sem működik. Leg alabis tegnap úgy csínáltam, meg próbálom most és vissza jelzek. Mondjok ebből 3 fajta ismer a navifirm EURo3-sban Ezen a product kodon 3 van 0593496 erre esteleg tudok másikat fel tenni, vagy esteleg le írnád melyik a tied köszi. feltttem újra úgyan az meg sem nyikkan
A teljes törlést, a teló kikapcsolt állapotában, a zöld+piros+kamera+bekapcsoló gomb, egyidejű megnyomásával és folyamatos nyomva tartásával tudsz csinálni. Addig kell nyomva tartani, amíg bejön a Nokia bejelentkező kép, vagy kéri a PIN kódot. Viszont, előtte mentsd le a telefon tartalmát, (telószámok, képek, videók, stb, a beállításokat nem szabad menteni, mert ha azt visszateszed, akkor olyan, mintha nem csináltál volna semmit) vagy a memkarira, vagy a számítógépedre, mert minden eltűnik róla. Ha sikeres a reset, akkor a telefon kérni fogja az idő+dátum, valamint a nyelv beállítását.
Ha ez kész, tedd fel ezt az EURO-3-as szoftot, nekem ez megy rajta: 0559298 és semmi gondom nincs vele. Utána mehetnek vissza a lementett cuccok. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
bubus66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus Black P970
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bubus66 »

Walaki01 írta:
bubus66 írta:
Mivel csínáljam a telejestörles, viszont a annyi a fülessel szól más a zene lejátszó minden csak a rádió nem . Vissza raktam és akkor sem működik. Leg alabis tegnap úgy csínáltam, meg próbálom most és vissza jelzek. Mondjok ebből 3 fajta ismer a navifirm EURo3-sban Ezen a product kodon 3 van 0593496 erre esteleg tudok másikat fel tenni, vagy esteleg le írnád melyik a tied köszi. feltttem újra úgyan az meg sem nyikkan
A teljes törlést, a teló kikapcsolt állapotában, a zöld+piros+kamera+bekapcsoló gomb, egyidejű megnyomásával és folyamatos nyomva tartásával tudsz csinálni. Addig kell nyomva tartani, amíg bejön a Nokia bejelentkező kép, vagy kéri a PIN kódot. Viszont, előtte mentsd le a telefon tartalmát, (telószámok, képek, videók, stb, a beállításokat nem szabad menteni, mert ha azt visszateszed, akkor olyan, mintha nem csináltál volna semmit) vagy a memkarira, vagy a számítógépedre, mert minden eltűnik róla. Ha sikeres a reset, akkor a telefon kérni fogja az idő+dátum, valamint a nyelv beállítását.
Ha ez kész, tedd fel ezt az EURO-3-as szoftot, nekem ez megy rajta: 0559298 és semmi gondom nincs vele. Utána mehetnek vissza a lementett cuccok. :yes:
Szia nem baj az ha kissebb a product kód? Csak annyi mégm hogy az enyém Black a tied meg RED ez nem baj?

szerintem a más baj van mert nem jeleníti meg a rádió menün belül a súgót sem nem tudom mi lehet a baj

Fel raktam a tiedet azzal sem műkődik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bubus66 2011-08-05 pén. 13:36:06-kor.
LG Optimus Black P970 V20S HUN LG.UI.3 téma<<=>> ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott a segítség!) Szent Flórián. http://blackp970.xszerver.hu/
dsteel
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: dsteel »

Todo írta:
dsteel írta:
Walaki01 írta:Szia!
Szerintem, mivel nincs újabb hivatalos szoft, ne frissíteni akard a telót, hanem rakd újra a jelenlegi szoftot! De szerintem ne az OVI-val! Vagy Nokia Pc Suite és Nokia szoftver updater, vagy Phoenix. A Phoenix abban is jobb, hogy ott fel tudod tenni a független szoftot és akkor eltűnik a szolgáltató által hozzáadott sok marhaság. (szolgáltatós bekapcsolási kép, stb)
Köszönöm a választ. A phoenixszel minden olyan egyszerű, mint az ovi-val? vagy bonyolultabb? Tudsz küldeni linket a letöltéshez? (már ha nem illegális). Ugyanúgy összekötöm kábellel a telót vele és kész? Köszi.
Csak első ránézésre tünik bonyolultnak!
Leírás a phoenix használatához: viewtopic.php?f=64&t=40
Ezen az oldalon: viewtopic.php?f=82&t=2885 ha ide rákkattintasz:
"Kellékek a módosításhoz, főzéshez: Megosztás", akkor ott megtalálsz minden kelléket és még egy képes útmutatót is!
Köszi, olvasgatok, meglátom mi lesz. Nem nagyon akarnám bántani, mivel ez az egy tudomásomra jutott hibája, nagyon jó kis telefon. A következő firmware lenne jó, remélem, abban kijavítják ezt a béna hibát.
Walaki01
4. szint
4. szint

bubus66 írta: Szia nem baj az ha kissebb a product kód? Csak annyi mégm hogy az enyém Black a tied meg RED ez nem baj?

szerintem a más baj van mert nem jeleníti meg a rádió menün belül a súgót sem nem tudom mi lehet a baj

A product számnak nem sok a jelentősége, tehát nem gond, hogy kisebb. Az fw szám nem lehet kisebb, mert a telót visszafelé nem lehet frissíteni, azaz régebbi fw-t rátenni.
Ha most sem műxik, akkor szerintem meg kéne nézetni egy hozzáértő (szervizes) szakemberrel, vagy vedd fel a kapcsolatot privátban, Macika Fórumtársunkkal!
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
bubus66
Újonc
Újonc

Walaki01 írta:
bubus66 írta: Szia nem baj az ha kissebb a product kód? Csak annyi mégm hogy az enyém Black a tied meg RED ez nem baj?

A product számnak nem sok a jelentősége, tehát nem gond, hogy kisebb. Az fw szám nem lehet kisebb, mert a telót visszafelé nem lehet frissíteni, azaz régebbi fw-t rátenni.
Ha most sem műxik, akkor szerintem meg kéne nézetni egy hozzáértő (szervizes) szakemberrel, vagy vedd fel a kapcsolatot privátban, Macika Fórumtársunkkal!
Oké löszi fel vettem vele a kapcsolatot de annyit meég szeretnék kérdezni tőled, hogy mikor belépek a rádióbam a z autómatikus keresés ki van kapcsolva b ekapcsolni se tudom. Tehát akkor valószínű, hogy a telefonnal lehet gond? Az nem számit a rádiónál, hogy a telefon csak GSM hálózaton van?
LG Optimus Black P970 V20S HUN LG.UI.3 téma<<=>> ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott a segítség!) Szent Flórián. http://blackp970.xszerver.hu/
Walaki01
4. szint
4. szint

bubus66 írta: Oké löszi fel vettem vele a kapcsolatot de annyit meég szeretnék kérdezni tőled, hogy mikor belépek a rádióbam a z autómatikus keresés ki van kapcsolva b ekapcsolni se tudom. Tehát akkor valószínű, hogy a telefonnal lehet gond? Az nem számit a rádiónál, hogy a telefon csak GSM hálózaton van?
Annak, hogy GSM hálózaton van, semmi köze a rádióhoz. A rádió még offline üzemmódban is működik.
Kép
TZ0505
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: TZ0505 »

hello

mar sajnos nem vagyok otthon a telefonos temakban ezert kerem a segitsegeteket!

egy kedves baratom feltett a telomra valami hackelt nem gyari szoftvert es most aiszem c3 nak van erzekelve a telefon....
ezt szeretnem vissza csinalni csak nemtudom h kell.....megjegyzem nagyon sok hibaja a keszulekemnek....
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

TZ0505 írta:hello

mar sajnos nem vagyok otthon a telefonos temakban ezert kerem a segitsegeteket!

egy kedves baratom feltett a telomra valami hackelt nem gyari szoftvert es most aiszem c3 nak van erzekelve a telefon....
ezt szeretnem vissza csinalni csak nemtudom h kell.....megjegyzem nagyon sok hibaja a keszulekemnek....
A hackelt firmware-nek megfelelő ( szoftververzió szám, pl.:52.0.7) gyári szoftot visszateszed phoenixel!
Leírás a phoenix használatához: viewtopic.php?f=64&t=40
Ezen az oldalon: viewtopic.php?f=82&t=2885 ha ide rákkattintasz:
"Kellékek a módosításhoz, főzéshez: Megosztás", akkor ott megtalálsz minden kelléket és még egy képes útmutatót is!
P1eTr0
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Black

Hozzászólás Szerző: P1eTr0 »

Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kérdésem volna az aktív (illetve akár volt) 5800-as tulajokhoz.
Az akkumulátor mennyi ideig bírja nektek átlagos felhasználással (az is érdekelne, hogy kinek, mi az átlagos, tehát nagyjából hogyan használta a telefont)?
A válaszokat előre is köszönöm. Sokat segítene :)
Üdv.
P1eTr0
bubus66
Újonc
Újonc

Walaki01 írta:
bubus66 írta: Oké löszi fel vettem vele a kapcsolatot de annyit meég szeretnék kérdezni tőled, hogy mikor belépek a rádióbam a z autómatikus keresés ki van kapcsolva b ekapcsolni se tudom. Tehát akkor valószínű, hogy a telefonnal lehet gond? Az nem számit a rádiónál, hogy a telefon csak GSM hálózaton van?
Annak, hogy GSM hálózaton van, semmi köze a rádióhoz. A rádió még offline üzemmódban is működik.
Szia meg probálom úgy hogy leszedek minden Pc Suiete stb és újra fel rakom őket. Vagy esetleg próbáljam meg XP-én?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”