A teljes törlést, a teló kikapcsolt állapotában, a zöld+piros+kamera+bekapcsoló gomb, egyidejű megnyomásával és folyamatos nyomva tartásával tudsz csinálni. Addig kell nyomva tartani, amíg bejön a Nokia bejelentkező kép, vagy kéri a PIN kódot. Viszont, előtte mentsd le a telefon tartalmát, (telószámok, képek, videók, stb, a beállításokat nem szabad menteni, mert ha azt visszateszed, akkor olyan, mintha nem csináltál volna semmit) vagy a memkarira, vagy a számítógépedre, mert minden eltűnik róla. Ha sikeres a reset, akkor a telefon kérni fogja az idő+dátum, valamint a nyelv beállítását.bubus66 írta:
Mivel csínáljam a telejestörles, viszont a annyi a fülessel szól más a zene lejátszó minden csak a rádió nem . Vissza raktam és akkor sem működik. Leg alabis tegnap úgy csínáltam, meg próbálom most és vissza jelzek. Mondjok ebből 3 fajta ismer a navifirm EURo3-sban Ezen a product kodon 3 van 0593496 erre esteleg tudok másikat fel tenni, vagy esteleg le írnád melyik a tied köszi. feltttem újra úgyan az meg sem nyikkan
Ha ez kész, tedd fel ezt az EURO-3-as szoftot, nekem ez megy rajta: 0559298 és semmi gondom nincs vele. Utána mehetnek vissza a lementett cuccok.