Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
versum
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n80
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: versum »

sziasztok!

A navigácíót offline módban lehet csak használni?Mert nekem csak úgy müködik!Továbbá minden játék akadozik :S?Van valami orvosság a ezekre a dolgokra?Köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

versum:
Lehet, de nem muszáj.
Nem játékra találtak ki a telefont. Jobb grafikájú játékok nem is fognak simán futni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

versum írta:sziasztok!

A navigácíót offline módban lehet csak használni?Mert nekem csak úgy müködik!Továbbá minden játék akadozik :S?Van valami orvosság a ezekre a dolgokra?Köszi
Szerintem ha szabaditasz fel ramot biztosan segit a játékokon, kérdés, hogy lehete ramot felszabaditani :)
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
gabris86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: gabris86 »

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem, igaz végig olvastam a lényeget, szóval csak megerősítés gyanánt:

Van egy éve egy Nokia 5800 XpressMusic telóm..... most szeretném leformázni C és és a memóriakártyát is, de leginkább a C-t

Olvastam, hogy így kellene csinálni?!:
1. Ahogy kézhez kapod a telefont, formázd le: *#7370# (ez leszed mindent a telefonról, tehát ha már van rajta saját dolog, akkor mentsd le előtte pc suittal) - így könnyebben lehet programokat rátenni (nem tudom miért)

1/a. Hard reset = kikapcsolt állapotban: zöld, piros, kamera és bekapcsoló gomb megnyomása egyszerre addig, amíg ki nem írja, hogy "Írja be a pin kódot" ! (ennél is le kell menteni mindent, mert törli ami fent van a telefonon)
Ezek a formázások csak a telefont formázzák, a kártyát nem!
A kártyát vagy kártyaolvasóval tudod formázni, vagy adatátviteli módot választva pc-vel lehet formázni, vagy a telefonnal a fájlkezelőnél lehet formázni.

Ehhez annyi kérdésem lenne, hogy leformázom, rádugom gépre pc suite-vel tudok rá majd gond nélkül új friss szoftvert rakni??
Valamint ha ez igen megtörtént akkor memóriakártyát is formáznám, kérdés, hogy oda tesz e vmi telepítő file-t?
vagy akkor először memória kártya formázás és utána a C-t?
Nem csináltam még ilyet és nem akarom elrontani, mert létfontosságú a telóm a munkához, de szerintem már ráférne egy kis megtisztulás....
Ha vkinek van ideje .... kedve és dobna nekem egy választ, részletes lépésről lépésre egy törlés - telepítés dologgal vagy hasznos tanácsokkal, azt nagyon megköszönném! ;)
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Szia!
Ha a telót formázod,olyan lesz, mintha most vennéd ki újonan a dobozából. Előtte a telefonszámokat, képeket stb le kell menteni. A beállításokat viszont nem, mert ha azokat visszarakod, a formázás után, akkor az olyan mintha nem csináltál volna semmit.
Az, hogy milyen sorrendben formázol, tehát először a teló, vagy a memkari, teljesen mindegy, mert ugyanúgy lepucol mindent.
Természetesen ez semmilyen módon nem befolyásolja, a későbbi szoft frissítést.
A teló alapban nem rak a memkarira telepítőfájlt, ez csak akkor történik meg, ha te jelölöd ki a memkarit a program telepítésére.
Illetve egyedül az OVI maps csinál egy Cities nevű mappát és egy qf fájlt, ha elindítod a telón a programot. Utána ebbe kell bemásolni az általad használni akart térképeket, hangfájlokat.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

gabris86 írta:Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem, igaz végig olvastam a lényeget, szóval csak megerősítés gyanánt:

Van egy éve egy Nokia 5800 XpressMusic telóm..... most szeretném leformázni C és és a memóriakártyát is, de leginkább a C-t

Olvastam, hogy így kellene csinálni?!:
1. Ahogy kézhez kapod a telefont, formázd le: *#7370# (ez leszed mindent a telefonról, tehát ha már van rajta saját dolog, akkor mentsd le előtte pc suittal) - így könnyebben lehet programokat rátenni (nem tudom miért)

1/a. Hard reset = kikapcsolt állapotban: zöld, piros, kamera és bekapcsoló gomb megnyomása egyszerre addig, amíg ki nem írja, hogy "Írja be a pin kódot" ! (ennél is le kell menteni mindent, mert törli ami fent van a telefonon)
Ezek a formázások csak a telefont formázzák, a kártyát nem!
A kártyát vagy kártyaolvasóval tudod formázni, vagy adatátviteli módot választva pc-vel lehet formázni, vagy a telefonnal a fájlkezelőnél lehet formázni.

Ehhez annyi kérdésem lenne, hogy leformázom, rádugom gépre pc suite-vel tudok rá majd gond nélkül új friss szoftvert rakni??
Valamint ha ez igen megtörtént akkor memóriakártyát is formáznám, kérdés, hogy oda tesz e vmi telepítő file-t?
vagy akkor először memória kártya formázás és utána a C-t?
Nem csináltam még ilyet és nem akarom elrontani, mert létfontosságú a telóm a munkához, de szerintem már ráférne egy kis megtisztulás....
Ha vkinek van ideje .... kedve és dobna nekem egy választ, részletes lépésről lépésre egy törlés - telepítés dologgal vagy hasznos tanácsokkal, azt nagyon megköszönném! ;)
Szia!
Ha teljesen meg akarod tisztitani a telod (és csak a tisztitás a lényeg) akkor szerintem igy csináld:
Mielött bármihez is hozzákezdesz, elötte csinálj biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről, videókról! Csak ezekről és csak ezeket tedd vissza!Formázd le a memóriakártyád, majd utánna a *#7370# kóddal formázd a telot, ekkor olyan lesz mintha most vetted volna ki a dobozából! Utánna mehet vissza minden amit akarsz!
Ezútán ha új frimware jelenik meg simán tudsz PC suite-val, vagy Ovi Suite-val frissíteni!
gabris86
Újonc
Újonc

Köszi!! ;)
De akkor gondolom ez megy gond nélkül és nem lesz semmi gond... mert az nem lenne jó :)
leformázom utána géppel összekötöm és akkor pc suitevel frissítem a szoftvert ....
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

gabris86 írta:Köszi!! ;)
De akkor gondolom ez megy gond nélkül és nem lesz semmi gond... mert az nem lenne jó :)
leformázom utána géppel összekötöm és akkor pc suitevel frissítem a szoftvert ....
Igen! Elötte a fentebb emlitett biztonsági mentés!
gabris86
Újonc
Újonc

Köszönöm még1szer Todo!!

Remélem minden összejön:) mert akkor ha nem akkor gáz lesz :D :P
Todo
5. szint