Nokia 5530 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 xm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
kicsit félreértettem a kérdést, hát úgy kerestem itt az oldalon hogy 5530-al kompatibilis programokat kerestem!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbálj ki több verziót.belcure írta:kicsit félreértettem a kérdést, hát úgy kerestem itt az oldalon hogy 5530-al kompatibilis programokat kerestem!
Vagy másold fel a sis fájlt a telefonra és a gyári fájlkezelővel próbáld meg telepíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azt is kipróbálhatod, az után elvileg jó lesz.belcure írta:ezen már tulestem! eselteg a format segitene?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- wnorbert
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 xm
- Has thanked: 0
bármit csinálok nem működik.honnan tudom személyesen letölteni,mármint gépre h aztán szignózhassam.V szerintetek ez egy jó megoldás? amúgy a fw 20-as.Damir88 írta:Restart volt?wnorbert írta:cs.nekem az lenne a kérdésem h miért nem tudom frissiteni az Ovi árúházat? mikor rámegyek kijön h update mivel már van ujabb verzió,és mikor elkezdi telepiteni akkor a felénél megáll és hibát jelez.valakinek valami tanács?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Próbáld meg ezt:wnorbert írta:bármit csinálok nem működik.honnan tudom személyesen letölteni,mármint gépre h aztán szignózhassam.V szerintetek ez egy jó megoldás? amúgy a fw 20-as.Damir88 írta:Restart volt?wnorbert írta:cs.nekem az lenne a kérdésem h miért nem tudom frissiteni az Ovi árúházat? mikor rámegyek kijön h update mivel már van ujabb verzió,és mikor elkezdi telepiteni akkor a felénél megáll és hibát jelez.valakinek valami tanács?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=31495
Vagy üsd be ezt a böngészőbe: http://store.ovi.com/
Aztán a legtetején van a telepítés

- wnorbert
- Újonc
Ennek kétszer kell valamit telepitenie??? mivel a csik egyszer tele megy és aztán ujra megindul és akkor a felénél megáll és kiirja h "frissitési hiba".a második megoldással is ugyanez a helyzet.Damir88 írta:Próbáld meg ezt:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=31495
Vagy üsd be ezt a böngészőbe: http://store.ovi.com/
Aztán a legtetején van a telepítés(forrás)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wnorbert 2010-02-21 vas. 00:53:24-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 xm
- Has thanked: 3 times
Megoldottam! Valami bibi volt a memoriakártyán,mert mikor formáztam azt irta hogy használatban van,pedig semmi sem futott! Most minden szépen megy! X-plore-is! Kösz a segitséget! Ha valami nem megy jövök még
Esetleg,valami hasznos programokat tudnátok adni? Bármiféle modern fiatalos dolgotkat amik jól jöhetnek?:)

- wnorbert
- Újonc
ez engem is érdekelne mármint az utolsó két mondat.belcure írta:Megoldottam! Valami bibi volt a memoriakártyán,mert mikor formáztam azt irta hogy használatban van,pedig semmi sem futott! Most minden szépen megy! X-plore-is! Kösz a segitséget! Ha valami nem megy jövök mégEsetleg,valami hasznos programokat tudnátok adni? Bármiféle modern fiatalos dolgotkat amik jól jöhetnek?:)