Nokia 5530 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
üdv! megvettem ezt a telót, de elsőre nem meritettem le, hanem töltöttem kb 2 orát, és csak utána meritettem le teljesen majd utána 12 ora töltés kb, birni fogja igy az akksi? vagy mit tegyek hogy jó legyen? köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nekem olyan sokat tölteni, ezeket az aksikat nem kell kisütni.sannye0416 írta:üdv! megvettem ezt a telót, de elsőre nem meritettem le, hanem töltöttem kb 2 orát, és csak utána meritettem le teljesen majd utána 12 ora töltés kb, birni fogja igy az akksi? vagy mit tegyek hogy jó legyen? köszi
Csak használni és ha lemerül akkor felrakni töltőre.
Csak nem szabad teljesen lemeríteni,de azt nem is tudod mert a telefon előbb kikapcsol mint hogy lemerül teljesen.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
értem. mert most nem igazán birja sokáig, de lehet csak az én meglátásom szerint, vagy majd helyreáll nagyjábol a készenléti ideje?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
ezeknek az akksiknak kell 4-5 feltőltés amíg elérik a maximális teljesítményüket. Nyugodtan fennhagyhatod ha feltőltötte max a pénztárcád bánja hogy folyamatosan maxon tartja az akksit a konnektor amit fizethetsz villanyszámlaként de az akksidnak semmi baja nem lesz de ha gondolod 5 percre is feldobhatod akkor sem lesz baja.sannye0416 írta:értem. mert most nem igazán birja sokáig, de lehet csak az én meglátásom szerint, vagy majd helyreáll nagyjábol a készenléti ideje?
-
- Újonc
hello
a sony ericcsonnak van olyan infoja hogy * balra balra... ez kiadja a szolgákllati infőkat meg ilyesmiket!
a nokiának is van ilyen és ha igen akkor valaki leírná hogyan lehet ezt előhozni köszi!!
a sony ericcsonnak van olyan infoja hogy * balra balra... ez kiadja a szolgákllati infőkat meg ilyesmiket!
a nokiának is van ilyen és ha igen akkor valaki leírná hogyan lehet ezt előhozni köszi!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XpressMusic
Sziasztok, letoltottem egy játékot, csak nemtudok rájonni hogy kell rátenni a mobilra...
.wgz .... Tudna valaki segiteni? Koszike
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ugyanúgy mint a többit. Másold fel a telefonra valahova keresd meg a fájlkezelővel és kattints rá egyet és telepítsd.Majkulienka írta:Sziasztok, letoltottem egy játékot, csak nemtudok rájonni hogy kell rátenni a mobilra...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem ezzel a csodás telefonnal kapcsolatban:)
Szóval előre le kell szegeznem hogy teljesen laikus vagyok és nem értek semmi telefonos dologhoz :$
Bocsánatot szeretnék kérni, ha olyan kérdést teszek fel amire már esetleg válaszoltatok, de már 30 oldalt elolvastam ebből a témából és kifolyik a szemem :S
Az első kérdésemre meg is találtam a választ, arra, hogy hogyan kell felvenni a telefont ha rajta van a bill.zár
Na igen, rátérnék a tárgyra.
Szóval olyan problémám van, hogy ha kikapcsolt állapotban kimegyek a hidegre, akkor nem tudom bekapcsolni a telefont! kiadja a fehér képernyőt a nokia felirattal, és meg is fagy :S nem kéri a pint, és nem is reagál a kikapcsológombra... Szóval nem tudok vele mit kezdeni csak azt, hogy kiveszem az akksit és 10-15 percig megvárom még szobahőmérsékletű lesz. Ez nem normális ugye? Nem igaz, hogy egy finn telefon nem bírja a hideget:D Mit csináljak vele?
A másik problémám az, hogy néha, ha elforgatom a telefont akkor nem fordul el a kijelzője :S az esetek 85%-ban jó, de nem mindig... A főképernyőt amikor semmi sincs megnyitva azt meg sose forgatja el, de ez lehet hogy gyárilag így van, nem tudom.
Az normális, hogy a gyári fólia már 1 hét után tiszta karc? Ugye a kijelző nem lett karcos?!
Ha beviszem telefonosboltba akkor kicserélik rajta a fóliát? Ez benne van a garanciában vagy fizetni kell érte?
Eddig nem mertem telepíteni témákat a telóra(zedge.net-ről szedtem le) mivel azt írja ki, hogy nem biztonságos :S Így nem mertem felrakni nehogy elrontsa a telefont... Honnan tudok olyan progikat/témákat/játékot letölteni ami tutira nem rontsa el a telót?
Hát hirtelen ezek jutottak eszembe... Lehet hogy teljesen alap dolgokat kérdeztem vagy valami oltári baromságot írtam, ezért elnézést kérek, azért is, hogy regényt írtam:S
Előre is köszönöm annak aki válaszol
Lenne egy pár kérdésem ezzel a csodás telefonnal kapcsolatban:)
Szóval előre le kell szegeznem hogy teljesen laikus vagyok és nem értek semmi telefonos dologhoz :$
Bocsánatot szeretnék kérni, ha olyan kérdést teszek fel amire már esetleg válaszoltatok, de már 30 oldalt elolvastam ebből a témából és kifolyik a szemem :S
Az első kérdésemre meg is találtam a választ, arra, hogy hogyan kell felvenni a telefont ha rajta van a bill.zár

Na igen, rátérnék a tárgyra.
Szóval olyan problémám van, hogy ha kikapcsolt állapotban kimegyek a hidegre, akkor nem tudom bekapcsolni a telefont! kiadja a fehér képernyőt a nokia felirattal, és meg is fagy :S nem kéri a pint, és nem is reagál a kikapcsológombra... Szóval nem tudok vele mit kezdeni csak azt, hogy kiveszem az akksit és 10-15 percig megvárom még szobahőmérsékletű lesz. Ez nem normális ugye? Nem igaz, hogy egy finn telefon nem bírja a hideget:D Mit csináljak vele?
A másik problémám az, hogy néha, ha elforgatom a telefont akkor nem fordul el a kijelzője :S az esetek 85%-ban jó, de nem mindig... A főképernyőt amikor semmi sincs megnyitva azt meg sose forgatja el, de ez lehet hogy gyárilag így van, nem tudom.
Az normális, hogy a gyári fólia már 1 hét után tiszta karc? Ugye a kijelző nem lett karcos?!

Eddig nem mertem telepíteni témákat a telóra(zedge.net-ről szedtem le) mivel azt írja ki, hogy nem biztonságos :S Így nem mertem felrakni nehogy elrontsa a telefont... Honnan tudok olyan progikat/témákat/játékot letölteni ami tutira nem rontsa el a telót?
Hát hirtelen ezek jutottak eszembe... Lehet hogy teljesen alap dolgokat kérdeztem vagy valami oltári baromságot írtam, ezért elnézést kérek, azért is, hogy regényt írtam:S
Előre is köszönöm annak aki válaszol

-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Szia!bellatrix92 írta:Sziasztok!Lenne egy pár kérdésem ezzel a csodás telefonnal kapcsolatban:)...........................
Akkor kezdjük, hát igen a hideg nem tesz jót egyik telónak sem az 5800 -nak is megvannak a maga harcai a hideggel szemben, de érdekes amit írsz csak hidegben csinálja,mert ha nem akkor érdemes egy olyat megcsinálni amit 5800 -s topic első oldalán írnak arra, hogy mi a teendő amikor a nokia feliratnál megáll a dolog...
A másik ne teljesen vízszintesre fordítsd a kicsit döntve telót és jó lesz elfordul, hamar rájössz majd a titkára a homescreen az 5800 -nál sem lehet elforgatni sztem itt sincs másképp!
A kijelzőt csak a fólia eltávolítása után fogod látni így akkor derül ki mi történt a gariba egyébként nincs bent a fólia azt neked kell rávenni!
A programok itt a nokiaprogramok.hu -n is vannak témák progik és minden jó, az hogy mit ír ki nem számít persze, hogy nem tetszik neki hisz nem a nokiáéktól vetted

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
nagyon köszönöm a választ!:)
Minden világos, majd próbálkozom!
Még annyit szeretnék krédezni, hogy ha innen leszedek valamilyen játékot/programot, akkor nem lesz baja a telefonnak ha felteszem? És ha mégis akkor a garanciám elveszik? Vagy meg lehet csinálni/csináltatni?
köszönöm
Minden világos, majd próbálkozom!
Még annyit szeretnék krédezni, hogy ha innen leszedek valamilyen játékot/programot, akkor nem lesz baja a telefonnak ha felteszem? És ha mégis akkor a garanciám elveszik? Vagy meg lehet csinálni/csináltatni?
köszönöm