Szarvask írta:Hanyas szoft van a telón?
3.23
most tul ment rajta.már a rompatchert installálja vagy 7 perce...
Szarvask írta:Hanyas szoft van a telón?
nekem is az van szóval jó lesz az meg kell várnimaggi_1886 írta:Szarvask írta:Hanyas szoft van a telón?
3.23
és kb mennyit kell várniSzarvask írta:nekem is az van szóval jó lesz az meg kell várnimaggi_1886 írta:Szarvask írta:Hanyas szoft van a telón?
3.23
egyszer futtattam.most nem.de előszőr is csak villant egyet és annyi.és utána mentem a helloOx-re.Szarvask írta:Hát nekem 10 perc volt. Futtattad előtte a mapdrive-ot? Vagy hanyas HeloOX-et csinálod? nekem csak a 2-es működött, a 3-as és a 4-es sosem ért véget...
nekem is csak villant egyet, és nem reagált. utána visszaraktam, nyomogattam vagy 10xmaggi_1886 írta:egyszer futtattam.most nem.de előszőr is csak villant egyet és annyi.és utána mentem a helloOx-re.Szarvask írta:Hát nekem 10 perc volt. Futtattad előtte a mapdrive-ot? Vagy hanyas HeloOX-et csinálod? nekem csak a 2-es működött, a 3-as és a 4-es sosem ért véget...igen a 2essel próbálkozok
rydair írta:bocs lehet lemaradtam valamiröl, de miért nem a hellóox 1.03-al próbálkoztok? nálam eddig az a nyeröbár kb 15-20perc, de faja