Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Deepy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Deepy »

1stPicur írta:Elegem van!

Visszamentem a telómért... hülye gyerek volt megint bent... MOndja h látom e.. szürke volt a képernyő mondom nem. erre ő mert nem is volt rajta semmi a szakemberek se láttak semmit ezt mind gúnyosan.. bazdmeg hazaérek és ugyanott van a két kis csillámló kocka a kijelzőn.. nem csak én látom nem vagyok hülye... felbasz agyilag:@
szegénykém :( nem tudok mit mondani erre :(

Hallottam valami olyasmit, hogy lehet a telefonnal vezérelni a PC-s egeret, és pl lehet Digitalizáló táblának használni a telefont, ez igaz? És ha igen akkor hogy? Mivel? Valaki tud erről valamit? :)
1stPicur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia5530 Xpressmusic

Hozzászólás Szerző: 1stPicur »

Deepy írta:
1stPicur írta:Elegem van!

Visszamentem a telómért... hülye gyerek volt megint bent... MOndja h látom e.. szürke volt a képernyő mondom nem. erre ő mert nem is volt rajta semmi a szakemberek se láttak semmit ezt mind gúnyosan.. bazdmeg hazaérek és ugyanott van a két kis csillámló kocka a kijelzőn.. nem csak én látom nem vagyok hülye... felbasz agyilag:@
szegénykém :( nem tudok mit mondani erre :(

Hallottam valami olyasmit, hogy lehet a telefonnal vezérelni a PC-s egeret, és pl lehet Digitalizáló táblának használni a telefont, ez igaz? És ha igen akkor hogy? Mivel? Valaki tud erről valamit? :)
nem tudom... most mit csináljak? Hova vigyem? Vissza oda nem fogom az is biztos...
Deepy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM

Hozzászólás Szerző: Deepy »

ez hol is történt Picur?
1stPicur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia5530 Xpressmusic

Hozzászólás Szerző: 1stPicur »

Deepy írta:ez hol is történt Picur?

budaörsi Madaras Tescoban (auchan)
ott van a Nokiának szervízhelye..
jkoplev
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: jkoplev »

msys írta:0587858: 5530 XM RM-504 Country Variant Hungary HU BLACK-RED V1
Na most erre a product kódra vajon mi baja a nokiának hogy nem lehet frissíteni?
Érti ezt valaki?
Nekem is ez a product kódom, át kellett írni hogy lehessen frissíteni, utána meg visszaírni. Phoenix és NSS kellett hozzá mindössze, de a phoenixes topicban le van írva minden, amit tudni kell róla.
vati182
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5530

Hozzászólás Szerző: vati182 »

Hello már felvetettem a problémámat de nem oldódott meg és több ember jelezte, hogy neki rá sem kérdez, a telefonja hogyha be akarja zárni a naplót ami bent marad hívás után háttérben, vagy a névjegyzéket, nekem meg rákérdez, hogy biztos e..
És mondták van ez a taskman,vagy mi, viszont azt nem tudtam beállítani, és akkor meg amúgy is az fut folyamat a háttérben...
És amint írtam korábban ha bent marad a napló meg a névjegyzék háttérben futó alkalmazásként akkor 1-2 nap alatt lemerül a telefon ha nem akkor 4 napg bírja de mindig ilyen procedúrásan nem akarok kilépkedni belőle, mert idegesítő.
Viszont volt olyan h bent maradt és még 4 egység volt reggelre meg akarom nézni a telefont, és nincsen kép mondom mi van erre kiderül, lemerült az este folyamán 4 egységről ez miatt a két alkalmazás miatt..
Kérlek titeket valaki segítsen nekem köszönöm...
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

vati182 írta:Hello már felvetettem a problémámat de nem oldódott meg és több ember jelezte, hogy neki rá sem kérdez, a telefonja hogyha be akarja zárni a naplót ami bent marad hívás után háttérben, vagy a névjegyzéket, nekem meg rákérdez, hogy biztos e..
És mondták van ez a taskman,vagy mi, viszont azt nem tudtam beállítani, és akkor meg amúgy is az fut folyamat a háttérben...
És amint írtam korábban ha bent marad a napló meg a névjegyzék háttérben futó alkalmazásként akkor 1-2 nap alatt lemerül a telefon ha nem akkor 4 napg bírja de mindig ilyen procedúrásan nem akarok kilépkedni belőle, mert idegesítő.
Viszont volt olyan h bent maradt és még 4 egység volt reggelre meg akarom nézni a telefont, és nincsen kép mondom mi van erre kiderül, lemerült az este folyamán 4 egységről ez miatt a két alkalmazás miatt..
Kérlek titeket valaki segítsen nekem köszönöm...
Szia! Ezeknek nem szabadna ilyen drasztikus változást okozni! Igaz nekem 5800-m van, de ott is bent marad az üzenetekkel a névj. és az órával együtt, de ez nem baj mert így sokkal gyorsabban indulnak el és nem is merül sokkal gyorsabban a teló! Több verza is lehet mitől merül a gyorsan, volt akinél az érzékelőket kellett megpucolni és kicsit kihajtogatni az akksi és a telefon közt! okozhatja egy program amely állíndóan frissítené magát a netről vagy wifi hálozatot keres! Garmin bár az itt nem jön szóba! Nézd meg ezeken kívül még mit futnak a háttérben! Szóval sok lehetőség van én azt mondom azok nem okozhatják ezt! De hátha van aki jobban ért hozzá!
vati182
Újonc
Újonc

Ha a telefon középső gombját lenyomva tartom ugyebár amivel a menübe is bel ehet lépni akkor csak azt mutatja hogy a napló, és a névjegyzékvan nyitva.
És semmi olyan program nincsen ami el akarna indulgatni frissíteni, wifi csak kapcsolat esetén aktív, mármint mikor ugye te saját magad mész netre.
Az aksi résznél gondolom én nem lehet baj, mert amikor ezek nincsenek bent mint alkalmazások akkor sokkal tovább bírja.
Inentől kezdve sajnos azokat amiket mondtál nem tudom hogy tudnám hasznosítani, de azért mindenképpen köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és ha bármi esetlegeszedbe jut még, vagy bárki másnak akkor várom, a hozzászólásokat!
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

vati182 írta:Ha a telefon középső gombját lenyomva tartom ugyebár amivel a menübe is bel ehet lépni akkor csak azt mutatja hogy a napló, és a névjegyzékvan nyitva.
És semmi olyan program nincsen ami el akarna indulgatni frissíteni, wifi csak kapcsolat esetén aktív, mármint mikor ugye te saját magad mész netre.
Az aksi résznél gondolom én nem lehet baj, mert amikor ezek nincsenek bent mint alkalmazások akkor sokkal tovább bírja.
Inentől kezdve sajnos azokat amiket mondtál nem tudom hogy tudnám hasznosítani, de azért mindenképpen köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és ha bármi esetlegeszedbe jut még, vagy bárki másnak akkor várom, a hozzászólásokat!
Itt olvasd el Zollux kollégánk bejegyzését hátha... és próbáld meg Energy Profiler-el megnézni a fogyasztást futó és nem futó naplóval és te.könyvel:
viewtopic.php?f=51&t=37&hilit=akksi&start=22060
vati182
Újonc
Újonc

Rendben közelebb húztam az aku pici cuccait, egymáshoz hogy jobb legyen a kontakt telefon és aksi között.
Hard rezet következtében minden elveszik tehát memória kártya telepített dolgok, telefonkönyv egyebek? vagy mi történik, és valahol olvastam már valamit, arról, hogy 5530-on hogy lehet megcsinálni a hard rezetet de most az istenért sem találom...

Egyébként ez még mindig nem világosított meg abban hogy mégis miért van az hogy ha ki akarok lépnia telefonkönyvből, a naplóból akkor nekem rákérdez h biztos e másnak meg nem...:S

Ja egyébként a Zollux "kolléga2 írta hogy az az Energy történet kissé necces, szal mivel nem is értek ahhoz nem tudom, hogy azt megmerjem e próbálni...
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”