Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: potter55 »

forest601 írta:Hello! Nekem olyan gondom lenne hogy nemtudom melyik szoftvert kellene letöltenem NaviFirm-el. A telefon piros gyári független és V52.0.007 van rajta most! jah és RM-356-os.

Főzött ROM telepítéséhez kell!
Aksid alatt megtalálod a product kódodat az alapján töltsd le.
De a főzött ROM-os kérdéseket itt kell kitárgyalni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Todo írta:
Azért gondoltam, mert ha navifirmel nézed akkor az 52.0.7 ( nem 007-es) es van legalól fölötte pedig az 52.0.101, ergó én úgy értelmeztem, hogy a legalsó a legfrissebb hiszen mindig az utolsó a legfrisebb a sorban!
Sajna ez nem így van. Erről már volt szó. A Navifirm szereti elfelejteni a nullákat. A szoft helyesen: 52.0 007, A másik pedig: 52.0.101. Viszont ez olasz nyelvet tartalmaz csak. Bár más oldalon, már megalkották bele a magyar és angol nyelvet. ;)
Ott feltettem a kérdést, hogy miben különbözik a 007-től, de a kérdésre még nem kaptam választ. :roll:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Walaki01 írta:
Todo írta:
Azért gondoltam, mert ha navifirmel nézed akkor az 52.0.7 ( nem 007-es) es van legalól fölötte pedig az 52.0.101, ergó én úgy értelmeztem, hogy a legalsó a legfrissebb hiszen mindig az utolsó a legfrisebb a sorban!
Sajna ez nem így van. Erről már volt szó. A Navifirm szereti elfelejteni a nullákat. A szoft helyesen: 52.0 007, A másik pedig: 52.0.101. Viszont ez olasz nyelvet tartalmaz csak. Bár más oldalon, már megalkották bele a magyar és angol nyelvet. ;)
Ott feltettem a kérdést, hogy miben különbözik a 007-től, de a kérdésre még nem kaptam választ. :roll:
Mindig tanul az ember valamit! Kössz az információt!
akyyy
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: akyyy »

miciati írta:
gthomek írta:Nem lehet a magyar nyelvet beletenni az 52.0.101-be?
A firmware editorral ?
Van magyar nyelvű alap 52.0.101. szoft:
http://www.s60v5.andras555.hu/viewtopic.php?f=3&t=80
basszus. nekmeis ez volt aproblémám. eddig c6-otr használtam, de nem szeretem mert ha hivnak, és ugy tartom a telot a főmenu elfordul, lefagy kis időre, de persze csörög, és órán elég kellemetlen mikor elfelejtem lenémitani és nem tudom kinyomni:D
fireman
2. szint
2. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: fireman »

akyyy írta:
basszus. nekmeis ez volt aproblémám. eddig c6-otr használtam, de nem szeretem mert ha hivnak, és ugy tartom a telot a főmenu elfordul, lefagy kis időre, de persze csörög, és órán elég kellemetlen mikor elfelejtem lenémitani és nem tudom kinyomni:D
Használd a Nokia saját programját a Situations-t, előre beállíthatod a profilt és rendelhetsz hozzá profilonként témát is.
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Nah! Megjött a válasz, az 52.0.101-re. Azt írják, stabilabb és frissítették az alkalmazásokat. :shifty:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
CoolGirl01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: CoolGirl01 »

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, h bekapcsolás után mindig kiírja, h a bluetooth ki van kapcsolva és szeretném e bekapcsolni. Na most ezzel az a bajom, h eddig ezt nem csinálta. A másik problémám, h a kamera gyakran lefagy, nem is nevezném lefagyásnak, mert konkrétan nem fagy le, hanem azt csinálja, h amikor megnyomom a kamera gombot, akkor egy fekete kép jön be, mellé bejönnek az ikonok meg a lehetőségek, egyedül az opciók lehetőség nem jön be. Amire egyedül azt a gyógyírt találtam, h ki majd be kapcs... Nem tom h ez most szoftver hiba vagy én nyomkodtam el vmit?! Kérem aki tud rá megoldást az írjon!! Megadom az email címem, ott gyakrabban elérhető vok! ronyka@freemail.hu Előre is köszönöm!
csirad
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800xm

Hozzászólás Szerző: csirad »

Hali mindenkinek.Valaki megtudná irni mért nem birok témát rakni a telora?töltöttem le párat,ráteszem a telora(sis fájl),feltelepiti és nem találom sehol.valaki valami okos dolgot ezzel kapcsolatban?válaszokért köszi minden kedves embernek.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csirad írta:Hali mindenkinek.Valaki megtudná irni mért nem birok témát rakni a telora?töltöttem le párat,ráteszem a telora(sis fájl),feltelepiti és nem találom sehol.valaki valami okos dolgot ezzel kapcsolatban?válaszokért köszi minden kedves embernek.
Szia!

Témák között nézted a Beállításokban?
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Damir írta:
csirad írta:Hali mindenkinek.Valaki megtudná irni mért nem birok témát rakni a telora?töltöttem le párat,ráteszem a telora(sis fájl),feltelepiti és nem találom sehol.valaki valami okos dolgot ezzel kapcsolatban?válaszokért köszi minden kedves embernek.
Szia!

Témák között nézted a Beállításokban?
Igen, >Beállítások>személyes>Témák>álltalános, és itt kell legyenek :laza2:
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”