Csövi!balu89 írta:Csáó! Azt szeretnem kérdezni , hogy tud valaki valami jó térképprogit erre a cuccra. Előre is kössz:D CSáó!
Ndrive, Garmin, Maps, Sygic
Csövi!balu89 írta:Csáó! Azt szeretnem kérdezni , hogy tud valaki valami jó térképprogit erre a cuccra. Előre is kössz:D CSáó!
Ezért hálás köszönet, várom a hsz-t, én is ebben a cipőben járok. Annyi változás történt csak az elmúlt három hétben (az enyém is MM-es) hogy most már OTA-n is azt írja nincs a 10-es szoftnál frissebb... Mert eddig volt, letöltötte a 20-ast de a telepítés nem sikerült arra hivatkozott a teló hogy nem kompatibilisDamir88 írta:Érdekes dolgok ezek, ismerősnek is MM-es a telefonja, és simán frissítette 20-asra.dzu írta:Lenne még egy kérdésem....
...az én készülékemen a szoft. verzió: v10.0.050
mobilarénán olvastam, hogy jött ki új firmware decemberben (20.0.080), gondoltam megpróbálom...csináltam biztonsági mentést miegymást de amikor a NSU-val frissítettem volna azt írta ki, hogy nincs újabb verzió a telefonon lévőnél....megis néztem a nokia weblapján product kód alapján és ott is azt írta h nincs újabb szoft...namost a telefon a media marktban lett vásárolva...olvastam a forumon h ezek a telefonok nem engedik fel a 20-s szoft-t, ami mondjuk ....
erre a problémára nincs oylan megoldás esetleg amivel megmaradna a garancia??
Köszönöm
Ma megyek hozzá, megnézem milyen product code-ja van.
énis köszönöm előre is....csak megszarkértjük ezt a dolgot vhogyanmsys írta:Ezért hálás köszönet, várom a hsz-t, én is ebben a cipőben járok. Annyi változás történt csak az elmúlt három hétben (az enyém is MM-es) hogy most már OTA-n is azt írja nincs a 10-es szoftnál frissebb... Mert eddig volt, letöltötte a 20-ast de a telepítés nem sikerült arra hivatkozott a teló hogy nem kompatibilisDamir88 írta:
Érdekes dolgok ezek, ismerősnek is MM-es a telefonja, és simán frissítette 20-asra.
Én is beállok a sorba csak én Electro World-ben vettem a telót..dzu írta:énis köszönöm előre is....csak megszarkértjük ezt a dolgot vhogyanmsys írta:Ezért hálás köszönet, várom a hsz-t, én is ebben a cipőben járok. Annyi változás történt csak az elmúlt három hétben (az enyém is MM-es) hogy most már OTA-n is azt írja nincs a 10-es szoftnál frissebb... Mert eddig volt, letöltötte a 20-ast de a telepítés nem sikerült arra hivatkozott a teló hogy nem kompatibilisDamir88 írta:
Érdekes dolgok ezek, ismerősnek is MM-es a telefonja, és simán frissítette 20-asra.
Deepy írta:Én is beállok a sorba csak én Electro World-ben vettem a telót..dzu írta:énis köszönöm előre is....csak megszarkértjük ezt a dolgot vhogyanmsys írta:
Ezért hálás köszönet, várom a hsz-t, én is ebben a cipőben járok. Annyi változás történt csak az elmúlt három hétben (az enyém is MM-es) hogy most már OTA-n is azt írja nincs a 10-es szoftnál frissebb... Mert eddig volt, letöltötte a 20-ast de a telepítés nem sikerült arra hivatkozott a teló hogy nem kompatibilis
Nincs sok különbség. Sőt, szinte semmi. Bár nem régóta használom, eddig csak annyit vettem észre, hogy a beépített böngésző ritkábban lép ki.dzu írta:és amúgy megéri frissiteni..mennyivel jobb (ha jobb?!)az új szoft??
Mármint magáról a műveletről, hogy te elvégezted, nem arról, hogy ilyen létezikjkoplev írta:Én nem a MM-ban vettem, viszont nekem is 10-es verziót írt ki legújabbnak, mégis le lehetett tölteni a 11-est, és nekem is azt írta, hogy nem kompatibilis. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy Phoenix-szel frissítettem a szoftvert a 20-ra, aztán meg NSS-el visszaírtam a product code-ot az eredetire, így elvileg a garancia megmarad, mivel erről a Nokiának nincsen tudomása.
Igen, úgy értettemDamir88 írta:Mármint magáról a műveletről, hogy te elvégezted, nem arról, hogy ilyen létezikjkoplev írta:Én nem a MM-ban vettem, viszont nekem is 10-es verziót írt ki legújabbnak, mégis le lehetett tölteni a 11-est, és nekem is azt írta, hogy nem kompatibilis. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy Phoenix-szel frissítettem a szoftvert a 20-ra, aztán meg NSS-el visszaírtam a product code-ot az eredetire, így elvileg a garancia megmarad, mivel erről a Nokiának nincsen tudomása.