Az alkalmazáskezelő beállítások így vannak? Szoft telepítés:mind és online tan.ell.:kidzu írta:Sziasztok...
...nekem egy olyan problémám volna, hogy kértem szigno fájlokat az opda-ról, megis van, a leírás szerint szignóztam már nem egy alkalmazást de telepítésnél mindig kilép egy oylan szöveggel, hogy a tanusítvány megakadályozza a telepítést....
...mit rontok el??
a segítséget előre is köszönöm
Nokia 5530 XpressMusic
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vagy jó IMEI-re kérted a fájlokat?ferret írta:Az alkalmazáskezelő beállítások így vannak? Szoft telepítés:mind és online tan.ell.:kidzu írta:Sziasztok...
...nekem egy olyan problémám volna, hogy kértem szigno fájlokat az opda-ról, megis van, a leírás szerint szignóztam már nem egy alkalmazást de telepítésnél mindig kilép egy oylan szöveggel, hogy a tanusítvány megakadályozza a telepítést....
...mit rontok el??
a segítséget előre is köszönöm
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
az IMEI-t néztem énis elösször de az stimmel...de beállítások is egyeznek...létezne, hogy nem működnek a fájlok amiket kaptam?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor töltsd le még egyszer, lehet rosszul töltötte le.dzu írta:az IMEI-t néztem énis elösször de az stimmel...de beállítások is egyeznek...létezne, hogy nem működnek a fájlok amiket kaptam?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
jól töltöttem le mert csináltam egy szignózást a weblapon is és azis ugyanezt produkálta.....esetleg nemtudnátok ajánlani valalmi alkalmazást amit ha szignózok akkor tuti menie kéne 5530-n? lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen és mindig rosz alkalmazással próbálkoztam...
előre is köszönöm
előre is köszönöm
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Nekem is hasonló problémám van. FW-t frissítettem a telón, a memóriakártyát is formáztam, új cer és key fájlokat igényeltem (meg is kaptam őket), ám a FW-frissítés óta se a telefonos (freesigner), se a gépes (SignSIS) szignózás nem működik (quickoffice-t szeretnék), mindkettő errort ír ki a szignózás végén, és nincsenek szignózott fájlok.dzu írta:jól töltöttem le mert csináltam egy szignózást a weblapon is és azis ugyanezt produkálta.....esetleg nemtudnátok ajánlani valalmi alkalmazást amit ha szignózok akkor tuti menie kéne 5530-n? lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen és mindig rosz alkalmazással próbálkoztam...
előre is köszönöm
Itt leírtam részletesebben a problémámat, a szignózós topicban, de még nem érkezett megfejtés a problémára: viewtopic.php?f=84&t=1010&p=111282#p111207
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha jó a szignózás, akkor mindegy milyen program, fel kell neki menni.dzu írta:jól töltöttem le mert csináltam egy szignózást a weblapon is és azis ugyanezt produkálta.....esetleg nemtudnátok ajánlani valalmi alkalmazást amit ha szignózok akkor tuti menie kéne 5530-n? lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen és mindig rosz alkalmazással próbálkoztam...
előre is köszönöm
Küldd el az IMEI-det PÜ-ben, igénylek neked OPDA-ról, azok tuti jók
-
- Újonc
Lenne még egy kérdésem....
...az én készülékemen a szoft. verzió: v10.0.050
mobilarénán olvastam, hogy jött ki új firmware decemberben (20.0.080), gondoltam megpróbálom...csináltam biztonsági mentést miegymást de amikor a NSU-val frissítettem volna azt írta ki, hogy nincs újabb verzió a telefonon lévőnél....megis néztem a nokia weblapján product kód alapján és ott is azt írta h nincs újabb szoft...namost a telefon a media marktban lett vásárolva...olvastam a forumon h ezek a telefonok nem engedik fel a 20-s szoft-t, ami mondjuk ....
erre a problémára nincs oylan megoldás esetleg amivel megmaradna a garancia??
Köszönöm
mobilarénán olvastam, hogy jött ki új firmware decemberben (20.0.080), gondoltam megpróbálom...csináltam biztonsági mentést miegymást de amikor a NSU-val frissítettem volna azt írta ki, hogy nincs újabb verzió a telefonon lévőnél....megis néztem a nokia weblapján product kód alapján és ott is azt írta h nincs újabb szoft...namost a telefon a media marktban lett vásárolva...olvastam a forumon h ezek a telefonok nem engedik fel a 20-s szoft-t, ami mondjuk ....
Köszönöm
-
- Újonc
Csáó! Azt szeretnem kérdezni , hogy tud valaki valami jó térképprogit erre a cuccra. Előre is kössz:D CSáó!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Érdekes dolgok ezek, ismerősnek is MM-es a telefonja, és simán frissítette 20-asra.dzu írta:Lenne még egy kérdésem....
Köszönöm
Ma megyek hozzá, megnézem milyen product code-ja van.