Nokia 500
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 500
Kedves Damir !
Nagyon köszi a sok segítséget. Sajnos az office progit nem engedi telepíteni, a pdf ok. Esetleg másik progi ?
Közben valami módon a saját wifimhez sem tudok csatlakozni.
Próbálom törölni, de mindig azt írja használatban van, nincs hozzáférés. Hogy tudok hozzányúlni, szerkeszteni bármi?
Nagyon köszi a sok segítséget. Sajnos az office progit nem engedi telepíteni, a pdf ok. Esetleg másik progi ?
Próbálom törölni, de mindig azt írja használatban van, nincs hozzáférés. Hogy tudok hozzányúlni, szerkeszteni bármi?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Mert az nem szignózott, azt csak a hack után tudod feltenni.ravasz10 írta:Kedves Damir !
Beállítások/Kapcsolatok/Beállítások/Hálózati célok

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
Köszi, de sajnos próbáltam. Minden más kapcsolatba bele tudok menni, ebbe nem.
ezek szerint hack nélkül nincs megoldás ? :-(
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Sajna nincs...ravasz10 írta:Köszi, de sajnos próbáltam. Minden más kapcsolatba bele tudok menni, ebbe nem.
Nem értem ezt a belemenős dolgot.

-
- Újonc
Sziasztok nem tudtok 500 hoz patcheket vagy jó moddolt romot? nekem ami rajtavan az vmi installserveres állandó meg minden kínja van csak mondjuk nemtudom mitjelent de sok patch bele van építve a romba esetleg ettől jobb létezhet ? előre is köszi.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az a "vmi installserveres" kell ahhoz, hogy minden szignózatlan programot tudjál telepíteni.kornkorn7 írta:Sziasztok nem tudtok 500 hoz patcheket vagy jó moddolt romot? nekem ami rajtavan az vmi installserveres állandó meg minden kínja van csak mondjuk nemtudom mitjelent de sok patch bele van építve a romba esetleg ettől jobb létezhet ? előre is köszi.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!kornkorn7 írta:Sziasztok nem tudtok 500 hoz patcheket vagy jó moddolt romot? nekem ami rajtavan az vmi installserveres állandó meg minden kínja van csak mondjuk nemtudom mitjelent de sok patch bele van építve a romba esetleg ettől jobb létezhet ? előre is köszi.
Szerintem csak ez az egyetlen módosított ROM van, ami magyar: http://www.smartnews.hu/2012/02/modosit ... 9-by-joe3/
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Két dolgot szeretnék kérdezni:
-A telefonbekapcsolásakor a bejelentkező gyári hangot , hogyan lehet kikapcsolni (ha a figyelmeztető hangokat kikapcsolom akkor más esetleg fontos jelzőhang is kikapcsol?)+ a bekapcsolás után az oviba bejelentkezés lehetőségét ellehet valahogy tüntetni mert nagyon idegesít?
-Érdemes-e belle-re frissíteni a szoftvert? Jobb-e, stabilabb, gyorsabb-e a telefon tőle.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
Üdv:
Mzolaj
Két dolgot szeretnék kérdezni:
-A telefonbekapcsolásakor a bejelentkező gyári hangot , hogyan lehet kikapcsolni (ha a figyelmeztető hangokat kikapcsolom akkor más esetleg fontos jelzőhang is kikapcsol?)+ a bekapcsolás után az oviba bejelentkezés lehetőségét ellehet valahogy tüntetni mert nagyon idegesít?
-Érdemes-e belle-re frissíteni a szoftvert? Jobb-e, stabilabb, gyorsabb-e a telefon tőle.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
Üdv:
Mzolaj
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-00
- Nem: Férfi
Hello
van egy Nokia 500 -om es nincs benne magyar :S
NaviFirm-progival kerestem ra uj softvert de nem talaltam kulon olyat h magyar nyelvu....letezik egyatalan ? v melyik softvert kene belerakni ????

NaviFirm-progival kerestem ra uj softvert de nem talaltam kulon olyat h magyar nyelvu....letezik egyatalan ? v melyik softvert kene belerakni ????