Nokia 5530 XpressMusic
- 1stPicur
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia5530 Xpressmusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Ha nem telepítetted fel a Cd-jét, akkor úgy tudom, h szívhatja az aksit, én ilyesmiről hallottam már.
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
Hello mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy rátettem egy documentumot a telómra ( pontosan egy órarendet, ami wordben van. 2003-as, 10.0-ás ) és nem olvassa.
Pedig a specifikációban az van írva, hogy futnia kellene. nem tudom mi tévő legyek még egy gondba ütköztem hogy a háttér pozícióját nem tudom
semmiylen módon állítani? azért hogy őszinte legyek ezt elvártam volna elővő telóm egy 5610-es és azon tudtam. az 5530-on meg akkor ezek szerint minden képet széthúz ahogy "Ő" akar
előre is köszi!
Olyan problémám lenne, hogy rátettem egy documentumot a telómra ( pontosan egy órarendet, ami wordben van. 2003-as, 10.0-ás ) és nem olvassa.
Pedig a specifikációban az van írva, hogy futnia kellene. nem tudom mi tévő legyek még egy gondba ütköztem hogy a háttér pozícióját nem tudom
semmiylen módon állítani? azért hogy őszinte legyek ezt elvártam volna elővő telóm egy 5610-es és azon tudtam. az 5530-on meg akkor ezek szerint minden képet széthúz ahogy "Ő" akar
előre is köszi!
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
-
- Újonc
Köszönöm szépen a gyors segítséget, azt hiszem, hogy neki is ugrok és próbálkozok a phoenix-el!:)potter55 írta:Igen azzal jár és ha utána visszaírod akkor is lesz rajta ezért.noorby91 írta:Hello mindenkinek!
A fórumon olvastam valakitől, hogy úgy frissítette a telóján a firmware-t, hogy átírta a product code-ot, mert neki se engedte 10-es verzió felett frissíteni, pedig már 20-as is elérhető. Elvileg a product code átírása garanciavesztéssel jár, na de ha én visszaírom?:D Akkor annak utána lehet nézni, hogy valaki átírta már, vagy sem? Lehetnek problémák abból, hogy a régi product code nem támogatja az új frissítést, pedig az van a telón?
De ha ezzel frissíted akkor nem lesz garanciavesztés.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nem vagy h*lye azok a telefonok amik nem tudnak áramot felvenni USB-s összeköttetésnél /mint pl ez/ rohadtul tudnak merülni pc-s összecsatlakoztatásnál főleg akkor ha másolsz is ide vagy oda valamitDeepy írta:Sziasztok!
Nekem egy eléggé érdekes kérdésem lenne, mégpedig az, hogy amikor rárakom USB-re a telefonom, akkor úgy veszem észre, hogy sokkal hamarabb lemerül, mintha "leszívná" az aksit az USB.. ilyen lehetséges, vagy csak én vagyok h*lye?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Segítsetek tisztázni valamit: Phoenix-el garanciavesztés nélkül lehet firmwaret frissíteni? És ha igen, mi a kockázati tényezője?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Pontos tényezőt nem tudok, de szerintem akkora, mint a Nokia software updaterrel való frissítés. Ha mindent pontosan csinálsz, akkor semmi gond nem lesz. (Sőt amit NSU elront azt még Phoenix visszahozhatja) A leíráshoz ami az 1. oldalon van ahhoz annyit fűznék hozzá hogy nem kell a PCSuite-ot meg a Cable Drivert letörölni. Tökéletesen megy velük (sőt cable driver kell is).jkoplev írta:Segítsetek tisztázni valamit: Phoenix-el garanciavesztés nélkül lehet firmwaret frissíteni? És ha igen, mi a kockázati tényezője?
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Köszi a választ.plunk írta:Pontos tényezőt nem tudok, de szerintem akkora, mint a Nokia software updaterrel való frissítés. Ha mindent pontosan csinálsz, akkor semmi gond nem lesz. (Sőt amit NSU elront azt még Phoenix visszahozhatja) A leíráshoz ami az 1. oldalon van ahhoz annyit fűznék hozzá hogy nem kell a PCSuite-ot meg a Cable Drivert letörölni. Tökéletesen megy velük (sőt cable driver kell is).jkoplev írta:Segítsetek tisztázni valamit: Phoenix-el garanciavesztés nélkül lehet firmwaret frissíteni? És ha igen, mi a kockázati tényezője?
És garanciavesztéssel mi a helyzet, a Phoenix használata garanciavesztéssel jár? Ha NSU-val frissítek és átírom a product code-ot, de frissítás után visszaírom, akkor a garancia megmarad?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Phoenixel nem veszik el. NSU-val meg hiába írod vissza, nem azt nézik amikor a szervizbe beviszed, hanem az NSU interneten keresztül frissít és minden adatot felír a telefonról egy központi gépre és összeveti a gyárból kiérkező adatokkal. Először azt javaslom hogy phoenixel ugyanarra a verzióra frissítsd független Product kóddal mint ami az aktuális szolgáltatós szoftver száma. (Mert ha nagyobbra frissítesz utána visszafele már nem lehet és ha később baja lenne a telónak hátha megnézik a szoftvert is) A Phoenixes frissítés után ne felejtsd el visszaírni az eredeti product kódot! A többit majd a Szoftverfrissítés Phoenix-el topikban folytassuk.jkoplev írta:Köszi a választ.plunk írta:Pontos tényezőt nem tudok, de szerintem akkora, mint a Nokia software updaterrel való frissítés. Ha mindent pontosan csinálsz, akkor semmi gond nem lesz. (Sőt amit NSU elront azt még Phoenix visszahozhatja) A leíráshoz ami az 1. oldalon van ahhoz annyit fűznék hozzá hogy nem kell a PCSuite-ot meg a Cable Drivert letörölni. Tökéletesen megy velük (sőt cable driver kell is).jkoplev írta:Segítsetek tisztázni valamit: Phoenix-el garanciavesztés nélkül lehet firmwaret frissíteni? És ha igen, mi a kockázati tényezője?
És garanciavesztéssel mi a helyzet, a Phoenix használata garanciavesztéssel jár? Ha NSU-val frissítek és átírom a product code-ot, de frissítás után visszaírom, akkor a garancia megmarad?
Szignózási segédlet
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Hali. Tud valaki itt olyan helyet/személyt aki Pesten védőfóliát tökéletesen ( buborék mentesen, mindenholletapadva:D ) fel tud tenni erre a telóra? fontos lenne előre is kösszike
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
ha a www.speedshop.hu nál vásárolsz ott a helyszinen rá is teszik neked ha megkéred őket teljesen ingyenAknAthn írta:Hali. Tud valaki itt olyan helyet/személyt aki Pesten védőfóliát tökéletesen ( buborék mentesen, mindenholletapadva:D ) fel tud tenni erre a telóra? fontos lenne előre is kösszike