Én meg a modik helyében téged figyelmeztetnélek a Fórum etikett betartására.Ugyanis végigolvasva eddigi hszeidet,te a saját véleményed szerint mindent tudsz.Viszont ,egyetlen esetben sem magyaráztad el,a hozzá nem értőnek,hogy mi a gond.Helyette lekezelően vagdalkozol.Talán azt kéne megértened,hogy aki kérdez,annak fogalma sincs a probléma mibelétéről,hiszen pont azért kérdez.A puffogásodból pedig a világon semmit nem fog megérteni.A modik munkáját pedig bízd a modikra!Ha ők úgy látják,sok az off,majd kitakarítanak.<terminator> írta:letöltésekben van egy pár, mellesleg nem ide tartozik...kecske66 írta:Olyan beállítást szeretnék, hogy ébresztésnél ne rezegjen a készülék.
Valahogy meg lehet oldani? Nekem nem sikerült.
Ha tudtok olyan programot, ami ébresztő és be lehet állítani, hogy ne rezegjen, esetleg a hang erejét is állíthatnám, akkor megköszönnék egy-két ajánlást!
Köszi!
pl handy alarm
MODIK: Én már zártam volna a topikot...
Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Örülök, hogy te keresel, viszont az emberek 90%-a csak beböfög valamit ahelyett, hogy előtte legalább megpróbálna keresni valamit.kecske66 írta:Neked komolyan mi a franc bajod van???<terminator> írta:
MODIK: Én már zártam volna a topikot...
Csatlakoznék csika1 kollégámhoz, akivel egyetértek abban, hogy elég zavaros és sűrű volt ez a topic, mégis mindent a telefonomról itt tudtam meg. Mi hogyan működik, hogyan kell szignózni, stb...
Sőt! Beírásaimra gyakran privát üzenetben kaptam választ egy angyaltól, aki nagyon nagyon sokat segített nekem.
Ha volt valami kérdésem csak rákerestem a témán belül és egyből megtaláltam, hogy valaki már kérdezte, pár hsz-el utána meg a választ, ez így volt jó...
...mi ezzel a bajotok??? De most komolyan??? Fáj, hogy valaki segítséget kap??? Fáj, hogy sok hozzáértő válaszol a sok hozzánemértőnek???
Akinek nem tetszik, az ne nézzen ide, ennyi.
...sajnos nemsoká én is ebbe fogok tartozni
Megértem azt, hogy rossz, hogy törölték a hozzászólásokat, de nagy része ismétlés volt, és volt, hogy azért nem álltak neki keresni mert látták, hogy van 2500 oldal, és ettől megijedtek.
Lényeg a lényeg, sajnos már törölve van, ha valamit nem tudtok, akkor kérdezni kell. Ezzel viszont zárjuk le a témát, mert megint csak Off hozzászólások születnek majd, és megint mehet a törlés.
- nbabb23
- 1. szint
- Készüléktípus: Note3
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 2 times
Hello!
Nem tudtok még valamit arról a Nokiástöltőről biciklihez? Már lehet kapni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Egyetértek, részemről lezárva.Damir írta:
Lényeg a lényeg, sajnos már törölve van, ha valamit nem tudtok, akkor kérdezni kell. Ezzel viszont zárjuk le a témát, mert megint csak Off hozzászólások születnek majd, és megint mehet a törlés.
Köszönöm
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék és a nokia.hu-n is fent van.nbabb23 írta:Hello!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic [TUBE]
Sziasztok.
Van egy eléggé idegesítő és egyben aggasztó problémám is. A kijelzőm feloldás után becsíkozódik. Érdekes, hogy használat közben ez nem történik meg, csak lezárás-feloldás után. Aztán valamelyik feloldás után ismét jó lesz. A touch rész olyan állapotban működik, tehát magával a kijelzővel lehet a probléma.
Akkor lesz ismét használható állapotban, ha felmelegítem (berakom a zsebembe, rárakom a radiátorra). Pl. most is jó, de ha lezárnám, majd feloldanám már nem.
Miért csinálja ezt? Mi a megoldás?
Van egy eléggé idegesítő és egyben aggasztó problémám is. A kijelzőm feloldás után becsíkozódik. Érdekes, hogy használat közben ez nem történik meg, csak lezárás-feloldás után. Aztán valamelyik feloldás után ismét jó lesz. A touch rész olyan állapotban működik, tehát magával a kijelzővel lehet a probléma.
Akkor lesz ismét használható állapotban, ha felmelegítem (berakom a zsebembe, rárakom a radiátorra). Pl. most is jó, de ha lezárnám, majd feloldanám már nem.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ez kijelző csere lesz. A Nokiában ha garanciális, akkor ingyen cserélik.tutijatek írta:Sziasztok.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic [TUBE]
Sajna nem. Nem tud valaki bontott mobilból "új" kijelzőt szerezni?potter55 írta: Ez kijelző csere lesz. A Nokiában ha garanciális, akkor ingyen cserélik.
Szerk.: viszont a haveromé az, ha kicserélnénk a kijelzőket és az övét beadnánk, akkor cserélnék?
- kleingy
- 2. szint
- Készüléktípus: i9100
- Nem: Nő
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 20 times
Ha megoldjátok, hogy a szervizben sehol semmiből se vegyék észre (nem túl esélyes, hogy megoldjátok), akkor megy. Amúgy valami 15 ezer körül rémlik a csere.
CM9