Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
wnorbert
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 xm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: wnorbert »

ez már van az uj 20as frissitésben is....:D
AknAthn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM

Hozzászólás Szerző: AknAthn »

zsíííííííííííííír, pont egy órája olvastam valahol hogy van benne " contacts bar srolling improvement" azt nem hittem el de igy már kiráály. nem birok kivárni még 2 napot h meglegyen a telefonom :D :D :D
csuvbakka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: csuvbakka »

Sziasztok!

Felraktam a 20-as frissítést. Minden jól működik azt leszámítva, hogy mikor egy programot próbálok telepíteni ezt a hibaüzenetet kapom:
"A művelet nem indítható el. A telepítő használatban van."

Ami még érdekesebb, hogy ha átállítom a telefon nyelvét angolra, akkor semmi gond nincs, simán telepíti a progikat.

Találkozott már valaki hasonló problémával, vagy van valami tippje, hogy mi lehet a gond?
msys
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: msys »

Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra. A másik: nekem a kijelző körüli keret nagyon csúnyán kopik. Két dologtól: nem a ceruzát használom hanem ujjal lapozok, ill plüss bélésű bőrtokban tartom, onnan veszem ki, rakom vissza. Kicsit idegesít hogy egy média marktban két hónapja 60-ért vett teló a keret miatt úgy néz ki mint egy két éves készülék. Pedig iszonyúan vigyázok rá, még a gyári fólia is rajta van. Boldog karácsonyt nektek!
Majkulienka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Majkulienka »

Sziasztok, légyszi nemtudja valaki hogy kell a telefonra tenni például a Bubble_Town_2_n5800 játékot? koszike
AknAthn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM

Hozzászólás Szerző: AknAthn »

Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ? ;)

és Kellemes Ünnepeket btw. :D
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Majkulienka írta:Sziasztok, légyszi nemtudja valaki hogy kell a telefonra tenni például a Bubble_Town_2_n5800 játékot? koszike
Csak fel kell másolni a telefonra valahova a .jar fájlt és utána megkeresni a gyári fájlkezelővel és rákattintani és utána követni az utasításokat amit a telefon ír.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra. A másik: nekem a kijelző körüli keret nagyon csúnyán kopik. Két dologtól: nem a ceruzát használom hanem ujjal lapozok, ill plüss bélésű bőrtokban tartom, onnan veszem ki, rakom vissza. Kicsit idegesít hogy egy média marktban két hónapja 60-ért vett teló a keret miatt úgy néz ki mint egy két éves készülék. Pedig iszonyúan vigyázok rá, még a gyári fólia is rajta van. Boldog karácsonyt nektek!
Szia!
Vissza kell vinni a nokiába, csinálják meg....
AknAthn írta:Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ? ;)

Ma nézem meg ismerős telefonját, pont ilyen okból, ha valami fejlemény lesz, akkor leírom ide. Tudomásom szerint a gyári böngésző se játsza le, holott le kéne....
msys
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: msys »

Damir88 írta:
msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra. A másik: nekem a kijelző körüli keret nagyon csúnyán kopik. Két dologtól: nem a ceruzát használom hanem ujjal lapozok, ill plüss bélésű bőrtokban tartom, onnan veszem ki, rakom vissza. Kicsit idegesít hogy egy média marktban két hónapja 60-ért vett teló a keret miatt úgy néz ki mint egy két éves készülék. Pedig iszonyúan vigyázok rá, még a gyári fólia is rajta van. Boldog karácsonyt nektek!
Szia!
Vissza kell vinni a nokiába, csinálják meg....

Üdv. Hát azt már próbáltam. Azt mondták felküldik a központi szervízbe (két-három hét) :up: és ott eldöntik ez garanciális probléma vagy sem?
AknAthn írta:Hali. Nekem az a kérdésem lenne hogy miért nem játsza le a youtube videokat a telefon, ovi-ról szedtem le a youtube alkalmazást, és v20-as fw van rajta? esetleg vki ? ;)

Ma nézem meg ismerős telefonját, pont ilyen okból, ha valami fejlemény lesz, akkor leírom ide. Tudomásom szerint a gyári böngésző se játsza le, holott le kéne....
dzu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530

Hozzászólás Szerző: dzu »

Ma nézem meg ismerős telefonját, pont ilyen okból, ha valami fejlemény lesz, akkor leírom ide. Tudomásom szerint a gyári böngésző se játsza le, holott le kéne....[/quote]

Sziasztok...nekem lejátsza a gyári böngésző minden gond nélkül viszont operával már nem.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”