Igen, van wifi a számítógépen, de nem tudom, hogy miképpen tudom összehozni a gépet a telóval wifin. Azt nem csak a Samsung tudja? Azóta frissítettem Belle-re ami csúcsszuper, de így sem párosodik a Bluetooth... a dög!! A kitűzött pénzjutalom még áll!!!n79 írta:szia wifi van e a laptopon? mert azzal nekem jól müködik.motolla írta:Karácsonyra Nokia 500-at kaptam. Sajnos 2 egész napom elment azzal, hogy megpróbáltam a Nokia Suite program feltelepítését követően bluetooth -os kapcsolatot létrehozni a készülék és a napi használatú számítógépem között. A számítógép ASUS U36SD sorozatú és win7 64 bites oprendszert futtat. Külön - külön mindkettő tökéletesen működik, azaz a telefon kezeli a head settet és az otthoni vaio laptoppal is csont nélkül összejött, amin szintén win7 van , de 32 bites. A suite program megkérdezi, hogy bluetooth kapcsolatot szeretnék létrehozni, én igent válaszolok, ekkor megkeresi, majd ad egy párosító kódot, amit a telefon kiír. Amikor ezt elfogadom, akkor a számítógép nem érzékeli és marad várakozó állásponton. Ha bárki tapasztalt hasonlót vagy tudja a megoldást akkor a motolla@freemail.hu címre jelezze. Amúgy baráti körben már minden önjelölt zseni nekifutott , de az általam kitűzött 5.000,- Ft jutalom sem hozta meg az eredményt. Ha végképp nem jön össze, akkor számomra a telefon értéktelen, mert nem tudom szinkronizálni az outlook-al, drótozni meg nem szeretek (vezetékkel csont nélkül megy) HELP!!!
Nokia 500
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 500
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 500
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia500 nokia n95
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 4 times
motolla üdv ilyet próbáltál: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=48590 van fent még a letöltésekben, leírásban keres rá hogy beírod számítógép.
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
a legujjabb joe féle 500as főzött bellén nektek elindul a photo browser?
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia500
Sziasztok!
Nokia 500 Drweb telepítésnél "Nem lehet telepíteni: beépített összetevő"
hibaüzenetet dob ki, valakinek ötlet?
Köszönöm.
Nokia 500 Drweb telepítésnél "Nem lehet telepíteni: beépített összetevő"
hibaüzenetet dob ki, valakinek ötlet?
Köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni. Olyan kérdésem merült fel, hogy az emailhoz (ezt sikeresen megoldottam) kapott csatolt fájlokat nem tudom megnyitni. (word, excel és pdf fájlokról van szó.) A telefonon a gyári 010.029 van telepítve. Ő azt írja ki a Nokia Suite-ban, hogy nincs frissebb verzió.
Hogy tudnám a csatolt fájlokat megnyitni ? Plusz program kell hozzá ?
Ja és még valami. Az interneten amikor böngészek nem tudok néha videokat megnézni. Valaki azt mondta ezek flash videok, és töltsek le ehhez tartozó kiegészítést. Sajnos ilyet sehol nem találtam.
Előre is köszi a guruk segítségét.
üdv
ravasz
A segítségeteket szeretném kérni. Olyan kérdésem merült fel, hogy az emailhoz (ezt sikeresen megoldottam) kapott csatolt fájlokat nem tudom megnyitni. (word, excel és pdf fájlokról van szó.) A telefonon a gyári 010.029 van telepítve. Ő azt írja ki a Nokia Suite-ban, hogy nincs frissebb verzió.
Hogy tudnám a csatolt fájlokat megnyitni ? Plusz program kell hozzá ?

Ja és még valami. Az interneten amikor böngészek nem tudok néha videokat megnézni. Valaki azt mondta ezek flash videok, és töltsek le ehhez tartozó kiegészítést. Sajnos ilyet sehol nem találtam.
Előre is köszi a guruk segítségét.

üdv
ravasz
-
- 1. szint
üdv nekem is a gyári szoft van fent.flash dolgokat lejátssza mert két flash játékkal is jászok. de ha kell van flash turkáló a letöltések közöt.http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=29431 csak ehhez hackelt telo szükséges.ravasz10 írta:sziasztok !
Hogy tudnám a csatolt fájlokat megnyitni ? Plusz program kell hozzá ?![]()
![]()
Előre is köszi a guruk segítségét.![]()
![]()
üdv
ravasz
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
Nagyon köszi az infot, de a videókat is lejátssza az internetről ? Játék közben nekem is működik, és youtubot is tudok nézni. de pl. ha az indexen fent van egy video, azt nem tudja megnyitni.
Office fájlok ügyében van ötleted ?
köszi
ravasz10
köszi
ravasz10
-
- 1. szint
szia nézd meg itt.viewtopic.php?f=34&t=141 és ezen az oldalon pár segitség. viewtopic.php?f=137&t=3017ravasz10 írta:Nagyon köszi az infot, de a videókat is lejátssza az internetről ? Játék közben nekem is működik, és youtubot is tudok nézni. de pl. ha az indexen fent van egy video, azt nem tudja megnyitni.
köszi
ravasz10
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
üdv!
most olyan gondom lenne h a gyári bill. zár képernyő eltünt, vissza lehet varázsolni vhogy?
most olyan gondom lenne h a gyári bill. zár képernyő eltünt, vissza lehet varázsolni vhogy?
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230 500
- Has thanked: 17 times
Köszi, az alap3 , kilehet bővíteni 7-re , vagy amennyire akarodgyorgy74 írta:A kijelző főoldalt jobb alsó sarkába kat és ott válaszd Újabb Főképernyő hozzáad.Drizzt01 írta:Sziasztok, az lenne a kérdés, hogy a képernyők számát lehet e növelni, mert kinőttem a 4-et