Nokia 500

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
n79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia500 nokia n95
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: n79 »

motolla írta:Karácsonyra Nokia 500-at kaptam. Sajnos 2 egész napom elment azzal, hogy megpróbáltam a Nokia Suite program feltelepítését követően bluetooth -os kapcsolatot létrehozni a készülék és a napi használatú számítógépem között. A számítógép ASUS U36SD sorozatú és win7 64 bites oprendszert futtat. Külön - külön mindkettő tökéletesen működik, azaz a telefon kezeli a head settet és az otthoni vaio laptoppal is csont nélkül összejött, amin szintén win7 van , de 32 bites. A suite program megkérdezi, hogy bluetooth kapcsolatot szeretnék létrehozni, én igent válaszolok, ekkor megkeresi, majd ad egy párosító kódot, amit a telefon kiír. Amikor ezt elfogadom, akkor a számítógép nem érzékeli és marad várakozó állásponton. Ha bárki tapasztalt hasonlót vagy tudja a megoldást akkor a motolla@freemail.hu címre jelezze. Amúgy baráti körben már minden önjelölt zseni nekifutott , de az általam kitűzött 5.000,- Ft jutalom sem hozta meg az eredményt. Ha végképp nem jön össze, akkor számomra a telefon értéktelen, mert nem tudom szinkronizálni az outlook-al, drótozni meg nem szeretek (vezetékkel csont nélkül megy) HELP!!!
szia wifi van e a laptopon? mert azzal nekem jól müködik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára n79 2012-02-23 csüt. 18:36:21-kor.
n79
1. szint
1. szint

yotti írta:
mayor85 írta:Sziasztok,

A gyári T-mobilos Annával a Nokia 500-am többször bekékült, csíkozódott, majd elsötétült a kijelző szép lassan, és általában újraindult, néha csak kikapcsolt.
Frissítettem Bellére, egy darabig nem is jött elő, viszont ezen a héten 2x is megtörtént.

Tudja valaki hogy mi lehet a gond? Phoenix-szel lett frissítve, euro3 black-black van rajta. Hackelt az első oldalon leírtak szerint.

Köszi a segítséget előre is!
Szia.
Szerviz,Kijelző+hátlap csere.
szia netezés közben csinálja általában??mert ha az akku 35% alá esik nekem néha olyankor csikózódót be és indult ujra.de miota függetlenitettem és nem a t mobilos netet használom nincs ilyen gondom.heckelt a telom és eredeti anna fut rajta számos programmal vagyok telepítve és nem fagyfogatot.lehet szerencsés vagyok.teszteltem párszor.sygic navi futtattam közben netes rádiót hallgattam facebookon cseteltem egyszerre.és nem volt gondom.
These users thanked the author n79 for the post:
mayor85 (2012-02-24 pén. 19:17:25)
Rating: 2.63%
BalaG
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE V
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: BalaG »

hy all

t-mobilosoknak ovi-suiton keresztül lehet már bellére frissíteni??? :) :oops:
tompika1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 500
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tompika1 »

Üdv Mindenki!
Olvasgatok vissza és találtam kollégát aki szintén hr-t csinált mint én.Vodás teló és tényleg eltűnt egy s más , pl térkép és ovi bolt.
A legszebb hogy újra telepítettem az anna-t és semmi. ezeket hogy lehet vissza rakni?
Megvárós a BELLE?
Köszi
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tompika1 írta:Üdv Mindenki!
Olvasgatok vissza és találtam kollégát aki szintén hr-t csinált mint én.Vodás teló és tényleg eltűnt egy s más , pl térkép és ovi bolt.
A legszebb hogy újra telepítettem az anna-t és semmi. ezeket hogy lehet vissza rakni?
Megvárós a BELLE?
Köszi
Vagy phoenixel újrateszitek a szoftot!
mayor85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mayor85 »

n79 írta:
yotti írta:
mayor85 írta:Sziasztok,

A gyári T-mobilos Annával a Nokia 500-am többször bekékült, csíkozódott, majd elsötétült a kijelző szép lassan, és általában újraindult, néha csak kikapcsolt.
Frissítettem Bellére, egy darabig nem is jött elő, viszont ezen a héten 2x is megtörtént.

Tudja valaki hogy mi lehet a gond? Phoenix-szel lett frissítve, euro3 black-black van rajta. Hackelt az első oldalon leírtak szerint.

Köszi a segítséget előre is!
Szia.
Szerviz,Kijelző+hátlap csere.
szia netezés közben csinálja általában??mert ha az akku 35% alá esik nekem néha olyankor csikózódót be és indult ujra.de miota függetlenitettem és nem a t mobilos netet használom nincs ilyen gondom.heckelt a telom és eredeti anna fut rajta számos programmal vagyok telepítve és nem fagyfogatot.lehet szerencsés vagyok.teszteltem párszor.sygic navi futtattam közben netes rádiót hallgattam facebookon cseteltem egyszerre.és nem volt gondom.
Szia!
Nem csak netezés közben csinálja, volt hogy hívni akartam valakit és teljesen megfagyott (aksi ki-be). T-mobile-os netet használok, wifi nincs mindenütt, szolgáltatót meg nem szeretnék váltani. Függetlenítést mivel csináltad??
n79
1. szint
1. szint

mayor85 szia a függetlenítést egy hozzáértő csinálta, pénzbe kerül.szerintem ha már nemcsak a nettezéstől fagy szervizbe vidd.
tompika1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 500
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tompika1 »

Üdv mindenkinek!
Már írtam a fórumon, hogy hardreset után eltűntek a térképek és az ovi.
Ezeket nem lehet újra telepíteni. Leszedtem a phoenixet és a leírak alapján ugyan azt a szoft verziót tettem fel ami az eredeti volt 11033-as. tökéletesen fölrakta a telcsire de indítás után ugyan az a helyzet. se map se ovi.
Volt másnak is hasonló problémája, és utána olvasva nem igazán találtam ezen kívül megoldást."sajna ez sem volt jó".
Régebbi bejegyzéseknél találtam más telónál,"nokia",hogy hardresettől óvakodjanak, mert kitörli a Qt az ovimaps-ot és talán az ovi...._t.Itt is sikerült. Ja Vodás a teló és aszem másnak is vodás akinek ez a problémája.
Ezek után mit javasoltok?
Előre is köszi!
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

tompika1 írta:Üdv mindenkinek!
Ezeket nem lehet újra telepíteni. Leszedtem a phoenixet és a leírak alapján ugyan azt a szoft verziót tettem fel ami az eredeti volt 11033-as. tökéletesen fölrakta a telcsire de indítás után ugyan az a helyzet. se map se ovi.
Volt másnak is hasonló problémája, és utána olvasva nem igazán találtam ezen kívül megoldást."sajna ez sem volt jó".
Régebbi bejegyzéseknél találtam más telónál,"nokia",hogy hardresettől óvakodjanak, mert kitörli a Qt az ovimaps-ot és talán az ovi...._t.Itt is sikerült. Ja Vodás a teló és aszem másnak is vodás akinek ez a problémája.
Előre is köszi!
Szia!
Nem lehet,hogy egyszerűen az a gond, hogy az OVI megszűnt? :hmm2: Ugyanis ez a helyzet. Helyette van a Nokia maps és a Nokia store.
A Qt valóban eltűnik a hard resettől, viszont minden további nélkül újra telepíthető. A letöltések között megtalálod. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
n79
1. szint
1. szint

Walaki01 írta:
tompika1 írta:Üdv mindenkinek!
Előre is köszi!
Szia!
Nem lehet,hogy egyszerűen az a gond, hogy az OVI megszűnt? :hmm2: Ugyanis ez a helyzet. Helyette van a Nokia maps és a Nokia store.
A Qt valóban eltűnik a hard resettől, viszont minden további nélkül újra telepíthető. A letöltések között megtalálod. :yes:
szia az ovi is van a letöltések között én azt tetem fel gyorsabb és van pár jó változás benne .szerintem nokia ovi maps is van fent 3.6 os ami jó.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”