szia wifi van e a laptopon? mert azzal nekem jól müködik.motolla írta:Karácsonyra Nokia 500-at kaptam. Sajnos 2 egész napom elment azzal, hogy megpróbáltam a Nokia Suite program feltelepítését követően bluetooth -os kapcsolatot létrehozni a készülék és a napi használatú számítógépem között. A számítógép ASUS U36SD sorozatú és win7 64 bites oprendszert futtat. Külön - külön mindkettő tökéletesen működik, azaz a telefon kezeli a head settet és az otthoni vaio laptoppal is csont nélkül összejött, amin szintén win7 van , de 32 bites. A suite program megkérdezi, hogy bluetooth kapcsolatot szeretnék létrehozni, én igent válaszolok, ekkor megkeresi, majd ad egy párosító kódot, amit a telefon kiír. Amikor ezt elfogadom, akkor a számítógép nem érzékeli és marad várakozó állásponton. Ha bárki tapasztalt hasonlót vagy tudja a megoldást akkor a motolla@freemail.hu címre jelezze. Amúgy baráti körben már minden önjelölt zseni nekifutott , de az általam kitűzött 5.000,- Ft jutalom sem hozta meg az eredményt. Ha végképp nem jön össze, akkor számomra a telefon értéktelen, mert nem tudom szinkronizálni az outlook-al, drótozni meg nem szeretek (vezetékkel csont nélkül megy) HELP!!!
Nokia 500
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia500 nokia n95
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 4 times
Re: Nokia 500
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára n79 2012-02-23 csüt. 18:36:21-kor.
-
- 1. szint
szia netezés közben csinálja általában??mert ha az akku 35% alá esik nekem néha olyankor csikózódót be és indult ujra.de miota függetlenitettem és nem a t mobilos netet használom nincs ilyen gondom.heckelt a telom és eredeti anna fut rajta számos programmal vagyok telepítve és nem fagyfogatot.lehet szerencsés vagyok.teszteltem párszor.sygic navi futtattam közben netes rádiót hallgattam facebookon cseteltem egyszerre.és nem volt gondom.yotti írta:Szia.mayor85 írta:Sziasztok,
A gyári T-mobilos Annával a Nokia 500-am többször bekékült, csíkozódott, majd elsötétült a kijelző szép lassan, és általában újraindult, néha csak kikapcsolt.
Frissítettem Bellére, egy darabig nem is jött elő, viszont ezen a héten 2x is megtörtént.
Tudja valaki hogy mi lehet a gond? Phoenix-szel lett frissítve, euro3 black-black van rajta. Hackelt az első oldalon leírtak szerint.
Köszi a segítséget előre is!
Szerviz,Kijelző+hátlap csere.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 500
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Üdv Mindenki!
Olvasgatok vissza és találtam kollégát aki szintén hr-t csinált mint én.Vodás teló és tényleg eltűnt egy s más , pl térkép és ovi bolt.
A legszebb hogy újra telepítettem az anna-t és semmi. ezeket hogy lehet vissza rakni?
Megvárós a BELLE?
Köszi
Olvasgatok vissza és találtam kollégát aki szintén hr-t csinált mint én.Vodás teló és tényleg eltűnt egy s más , pl térkép és ovi bolt.
A legszebb hogy újra telepítettem az anna-t és semmi. ezeket hogy lehet vissza rakni?
Megvárós a BELLE?
Köszi
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Vagy phoenixel újrateszitek a szoftot!tompika1 írta:Üdv Mindenki!
Megvárós a BELLE?
Köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 500
- Has thanked: 1 time
Szia!n79 írta:szia netezés közben csinálja általában??mert ha az akku 35% alá esik nekem néha olyankor csikózódót be és indult ujra.de miota függetlenitettem és nem a t mobilos netet használom nincs ilyen gondom.heckelt a telom és eredeti anna fut rajta számos programmal vagyok telepítve és nem fagyfogatot.lehet szerencsés vagyok.teszteltem párszor.sygic navi futtattam közben netes rádiót hallgattam facebookon cseteltem egyszerre.és nem volt gondom.yotti írta:Szia.mayor85 írta:Sziasztok,
A gyári T-mobilos Annával a Nokia 500-am többször bekékült, csíkozódott, majd elsötétült a kijelző szép lassan, és általában újraindult, néha csak kikapcsolt.
Frissítettem Bellére, egy darabig nem is jött elő, viszont ezen a héten 2x is megtörtént.
Tudja valaki hogy mi lehet a gond? Phoenix-szel lett frissítve, euro3 black-black van rajta. Hackelt az első oldalon leírtak szerint.
Köszi a segítséget előre is!
Szerviz,Kijelző+hátlap csere.
Nem csak netezés közben csinálja, volt hogy hívni akartam valakit és teljesen megfagyott (aksi ki-be). T-mobile-os netet használok, wifi nincs mindenütt, szolgáltatót meg nem szeretnék váltani. Függetlenítést mivel csináltad??
-
- 1. szint
mayor85 szia a függetlenítést egy hozzáértő csinálta, pénzbe kerül.szerintem ha már nemcsak a nettezéstől fagy szervizbe vidd.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 500
- Has thanked: 7 times
Üdv mindenkinek!
Már írtam a fórumon, hogy hardreset után eltűntek a térképek és az ovi.
Ezeket nem lehet újra telepíteni. Leszedtem a phoenixet és a leírak alapján ugyan azt a szoft verziót tettem fel ami az eredeti volt 11033-as. tökéletesen fölrakta a telcsire de indítás után ugyan az a helyzet. se map se ovi.
Volt másnak is hasonló problémája, és utána olvasva nem igazán találtam ezen kívül megoldást."sajna ez sem volt jó".
Régebbi bejegyzéseknél találtam más telónál,"nokia",hogy hardresettől óvakodjanak, mert kitörli a Qt az ovimaps-ot és talán az ovi...._t.Itt is sikerült. Ja Vodás a teló és aszem másnak is vodás akinek ez a problémája.
Ezek után mit javasoltok?
Előre is köszi!
Ezeket nem lehet újra telepíteni. Leszedtem a phoenixet és a leírak alapján ugyan azt a szoft verziót tettem fel ami az eredeti volt 11033-as. tökéletesen fölrakta a telcsire de indítás után ugyan az a helyzet. se map se ovi.
Volt másnak is hasonló problémája, és utána olvasva nem igazán találtam ezen kívül megoldást."sajna ez sem volt jó".
Régebbi bejegyzéseknél találtam más telónál,"nokia",hogy hardresettől óvakodjanak, mert kitörli a Qt az ovimaps-ot és talán az ovi...._t.Itt is sikerült. Ja Vodás a teló és aszem másnak is vodás akinek ez a problémája.
Előre is köszi!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!tompika1 írta:Üdv mindenkinek!
Előre is köszi!
Nem lehet,hogy egyszerűen az a gond, hogy az OVI megszűnt?

A Qt valóban eltűnik a hard resettől, viszont minden további nélkül újra telepíthető. A letöltések között megtalálod.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
szia az ovi is van a letöltések között én azt tetem fel gyorsabb és van pár jó változás benne .szerintem nokia ovi maps is van fent 3.6 os ami jó.Walaki01 írta:Szia!tompika1 írta:Üdv mindenkinek!
Előre is köszi!
Nem lehet,hogy egyszerűen az a gond, hogy az OVI megszűnt?Ugyanis ez a helyzet. Helyette van a Nokia maps és a Nokia store.
A Qt valóban eltűnik a hard resettől, viszont minden további nélkül újra telepíthető. A letöltések között megtalálod.