Azt gondoltam, hogy mindegy, hogy melyiket használom.Walaki01 írta:Őszinté szólva,én nem vagyok oda az OVIért.Jobbnak és egyszerűbbnek tartom, a Nokia PcSuite progit.Abba is le lehet tölteni a Nokia Software Updatert és az eddig mindig rendesen tette a dolgát.
Nokia 6650 Fold
- drschwarcz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6650 Fold
Nokia X6 16gb
SPB Mobile Shell v3.7.2
SPB Mobile Shell v3.7.2
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Végülis,egyéni dolog.Ki mire esküszik.Elméletileg mind a kettővel mennie kéne a dolognak.Ha mégsem,akkor marad a phoenix.Egyébként jobb lenne,ha átjönnél a szofverfrissítés topicba,mert fenéken leszünk billentve az Off miatt.drschwarcz írta:Azt gondoltam, hogy mindegy, hogy melyiket használom.Walaki01 írta:Őszinté szólva,én nem vagyok oda az OVIért.Jobbnak és egyszerűbbnek tartom, a Nokia PcSuite progit.Abba is le lehet tölteni a Nokia Software Updatert és az eddig mindig rendesen tette a dolgát.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- drschwarcz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
Ok, köszi.Walaki01 írta:Végülis,egyéni dolog.Ki mire esküszik.Elméletileg mind a kettővel mennie kéne a dolognak.Ha mégsem,akkor marad a phoenix.Egyébként jobb lenne,ha átjönnél a szofverfrissítés topicba,mert fenéken leszünk billentve az Off miatt.drschwarcz írta:Azt gondoltam, hogy mindegy, hogy melyiket használom.Walaki01 írta:Őszinté szólva,én nem vagyok oda az OVIért.Jobbnak és egyszerűbbnek tartom, a Nokia PcSuite progit.Abba is le lehet tölteni a Nokia Software Updatert és az eddig mindig rendesen tette a dolgát.
Nokia X6 16gb
SPB Mobile Shell v3.7.2
SPB Mobile Shell v3.7.2
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650 fold
Üdv!
Valaki tudna segíteni hogy a csengöhangerőt megnövelni hogy lehetne?
Nagyon halk a teló!
Kösszönöm.
Nagyon halk a teló!
Kösszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az üzemmódnál tudod állítani. Ha az se elég akkor itt a megoldás ("Lehet-e szoftveresen még hangosítani a Nokia telefonokat?").Ktzoli írta:Üdv!
Nagyon halk a teló!
Kösszönöm.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650 fold
Köszi potter55!
Azt hittem szoftveresen lehet turkálni a telóban és 5-6dB fellehetne húzni!
Eddig Samsung omniam volt és ott egy kóddal előhívtam egy rejtett menüt és a dB lehetett fe, le variálni.
Jó lenne ha nokiában is lenne ilyen de nincs.De ha lenne ilyesmi megoldás és tudna segíteni valaki azt meg KÖSSZÖNNÉM!
Softwert nem tudok cserélni a Nokián mert a Winfos7 nem engedi ledobálja az USB kapcsolatot mikor a ROM kapcsolatnál van.
Azt hittem szoftveresen lehet turkálni a telóban és 5-6dB fellehetne húzni!
Eddig Samsung omniam volt és ott egy kóddal előhívtam egy rejtett menüt és a dB lehetett fe, le variálni.
Jó lenne ha nokiában is lenne ilyen de nincs.De ha lenne ilyesmi megoldás és tudna segíteni valaki azt meg KÖSSZÖNNÉM!
Softwert nem tudok cserélni a Nokián mert a Winfos7 nem engedi ledobálja az USB kapcsolatot mikor a ROM kapcsolatnál van.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650d-1c
Sziasztok!
Ma este kinyitottam a Nokia 6650Fold típusú telefonomat és se kép se hang. Gondoltam lemerült így felraktam tölteni, de a töltőt se észleli.
Amikor megnyomom a bekapcsológombot rezzen eggyet a teló (mindig ígyszokta) és utána fekete kép. Reggel még ment egész nap nem lett hozzányúlva.
Szerintetek mi lehet a baja? Köszi!
Ma este kinyitottam a Nokia 6650Fold típusú telefonomat és se kép se hang. Gondoltam lemerült így felraktam tölteni, de a töltőt se észleli.
Amikor megnyomom a bekapcsológombot rezzen eggyet a teló (mindig ígyszokta) és utána fekete kép. Reggel még ment egész nap nem lett hozzányúlva.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!ses írta:Sziasztok!
Memkari nélkül bekapcsol?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!ses írta:Szia!
Memóriakártya nélkül se kapcsol be.
Próbáld meg a 3 gombos resetet, itt le van írva: viewtopic.php?f=80&t=140
Ha nem megy, akkor phoenix, dead mód: viewtopic.php?f=64&t=40
Ha ez se, akkor Macika kollégával kell felvenned a kapcsolatot.