1000

vissza írtam a pc-t, maradt a gari is
Rákérdeztem senkinek nincs ilyen problémája. Telepítés előtt törölted ez E és F meghajtókon lévő rendszer fájlokat? Mivel raktad fel és hogyan? Kezdettől kezdve ilyen, vagy miután feltelepítettél valamilyen programokat azóta csinálja?Drizzt01 írta:Azttapasztaltam az új főzelékkel, hogy nem birom kioldani a bill zárat:D
csak fekete képernyő marad és nemlehet csak vészhívást indítani.
De engem lehet hívni,az aksi üreset jelez
valami ötlet?
Na az a helyzet hogy S^3-nál flashelésnél nem változik a product cod mert nem tudja átírni te se nyúlj bele semilyen programmal.Drizzt01 írta:NSS írtam vssza, lehetséges
kb 1 nap használat után, nem raktam fel másik progit
joe3 írta:Na az a helyzet hogy S^3-nál flashelésnél nem változik a product cod mert nem tudja átírni te se nyúlj bele semilyen programmal.Drizzt01 írta:NSS írtam vssza, lehetséges
kb 1 nap használat után, nem raktam fel másik progit
Másik lehetőség csináltál e biztonsági mentést a telefonról, ha igen csak az üzeneteket, naptárat, névjegyzéket, rakd vissza a készülék beállításokat nem szabad mert kavar.
Volt e ilyen?
egyenlőre úgy néz ki jó leszjoe3 írta:Rendben akkor megvan a hiba. Mondom flash előtt tároló üzemmódban töröld az E és F meghajtokról a sys, private, resource mappákat biztos ami biztos.
Elvileg még két hétBalaG írta:hy all
....nekem nemlátja a suit a bellét..t-mobilosok szivnak?...wtf
![]()
És azt lehet tudni,hogy a Vodafonosoknál működik?mcnabb írta:Elvileg még két hétBalaG írta:hy all
....nekem nemlátja a suit a bellét..t-mobilosok szivnak?...wtf
![]()