Nokia 6650 Fold

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
abenyus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Black V 35.0.002
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 6650 Fold

Hozzászólás Szerző: abenyus »

Mivel az említett szoftver (firmware) nem hivatalos, ezért NSU-val nem tudod frissíteni.... Phoenix nevü program kell, hozzá... Nem bonyolult dolog, van hozzá leírás itt a fórumon, most nem tudom pontosan hol, de a külön topic foglalkozik ezzel azt hiszem... Én aszerint csináltam meg és sima USB kábellel lehet frissíteni. Nekem ezüst van, de feketében szerintem is jobban néz ki, szóval azt vedd ha neked is az tetszik, mert a burkolat rohadt drága.. (5-6ezer) Én tavaly augusztusban vettem 23k-ért a Vaterán, de ilyen 18 körül is lehet ezeket kapni... Sokan eladják, mert nem értenek hozzá és lefagyogat nekik és hivatalosan nincs a 3.31-es szoftnál újabb, így nem tudják mit kezdjenek vele...
Lehet hogy a függetlenítést olcsóbban is megúszod, de nézz utána, mert amikor én kérdeztem akkor azt mondták, hogy ez nem olyan egyszerű mint a régi készülékeknél, és valami smd alkatrészt is ki kell kapni belőle, nekem AKKOR 10k-t mondtak rá, de nálam okosabbak azt mondják itt, hogy 3körül is van akkor azt is meg lehet próbálni, csak kérdezz utána mielőtt megveszed a készüléket!
A turbosimes megoldás meg felejtős, mert bizonytalan lesz tőle a készülék, és több szolgáltatás nem fog menni, mint a wao (net) MMS, és még több problémát is hallottam róla, szóval az csak arra jó hogy telefonálni tudj a telefonnal, de a többi szolgáltatással lehetnek gondok. Szerintem az a tiszta nyitott telefonnal próbálkozol, vagy áttérsz a T-Fosohoz... Megjegyzem én T-s vagyok és semmi gondom velük, azon kívül hogy kicsit magasabbak a díjaik mint más szolgáltatóknak, pontosan számláznak és minden úgy működik ahogy azt leírták, ellentétben a piros-fehérekkel... én azoktól hoztam át a számom, hogy ne kelljen számot cserélni...
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Yahoo írta:Mik vannak... :shock: ! A szoftverezéses kérdésemben esetleg tudnál útmutatást adni? Volna még egy eléggé megválaszolhatatlan kérdésem, de érdekelnek a vélemények, mégpedig, hogy ezüst vagy fekete? Ezüstben láttam először a telefont, akkor tettszett meg, azonban fekete mániás vagyok, sokáig 6500c feketém volt! Az nagyon szép volt úgy szvsz...! Ebben, hogy mutat egy fekete? Elegáns? Nem hat gagyinak? Köszönöm válaszaitokat! Üdv.!
Nekem volt fekete, nagyon szépen nézett ki ;)
Yahoo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Yahoo »

Az új, nem hivatalos szoft-nál is fent áll ez a "kevés memória" dolog? Pl. amit írtatok, hogy a garminnal előfordult a hivatalos szoftverek esetén?! Illetve még itt néhány hsz-el előbb írta egy fórumtárs, hogy ne tegyük ezt fel, mert csak boxal lehet visszatenni az eredetit, azonban a ti véleményeitek alapján különösebb félni való nincs a nem hivatalos verzióra való frissítéstől?! Ugye? Még ami érdekelne, hogy a gyári tartozékok között szerepel headset, esetleg memóriakártya? Mivel sokan gyári tartozékosnak hirdetik a készüléküket és érdekelne, hogy mit tartalmaz?! Köszönöm az eddigi segítségeiteket! Üdv.!
abenyus
Újonc
Újonc

Nem, annál semmi hiba nincs, csak hogy nem Magyar.. vagyis nálam semmi tünet nem jelentekezett eddig... kb 3hónapja van fent... :)
Való igaz, hogy nem lehet ezután régebbi szoftvert visszatenni, de én nem is akarom visszatenni.. nekem semmi bajom nincs vele... A memória hiányt egyáltalán nem tapasztaltam és más hiba sem volt... Teljesen stabil..
Tartozékok, nekem csak kábel volt és ennyi, de van amelyikhez adtak 512MB-s kártyát is. Én külön vettem bele egy 4GB-os microSDHC-t... Én a hedsetet is külön vettem meg egy autóstöltőt. Szóval alapból nem sok minden jár hozzá, de hallottam különbségeket a felszereltségben, memória kártya és headset terén, mert nekem egyik se járt hozzá, de van akinek meg járt.. Szóval lutri.
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

abenyus írta:Nem, annál semmi hiba nincs, csak hogy nem Magyar.. vagyis nálam semmi tünet nem jelentekezett eddig... kb 3hónapja van fent... :)
Való igaz, hogy nem lehet ezután régebbi szoftvert visszatenni, de én nem is akarom visszatenni.. nekem semmi bajom nincs vele... A memória hiányt egyáltalán nem tapasztaltam és más hiba sem volt... Teljesen stabil..
Tartozékok, nekem csak kábel volt és ennyi, de van amelyikhez adtak 512MB-s kártyát is. Én külön vettem bele egy 4GB-os microSDHC-t... Én a hedsetet is külön vettem meg egy autóstöltőt. Szóval alapból nem sok minden jár hozzá, de hallottam különbségeket a felszereltségben, memória kártya és headset terén, mert nekem egyik se járt hozzá, de van akinek meg járt.. Szóval lutri.
Érdekes... nekem full volt, kábel, töltő, füles meg az 512es memkari. :roll:
hampidampi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650 Fold 4.18 Vanilla

Hozzászólás Szerző: hampidampi »

Sziasztok!

Pár hete szereztem magamnak 6650 Fold ezüst színűt. Mire észbe kaptam, hogy ez a telefon kell nekem, addigra már a t-nél nem lehetett kapni, így használt lett.
Múlt héten frissítettem a leírások alapján 4.18 Vanillára és nekem eddig nagyon tetszik.
Eddig minden jól megy és érezhetően gyorsabb a telefon és nincsenek az idegesítő t-mobilos cuccok benne :)

A kérdésem az lenne, hogy a szignózás kikerülése hogy megy a 4.18-on, megy-e egyáltalán?
Le tudná írni valaki, aki csinálta és működik neki, hogy kell?
Ha csak linket tudtok, az is jó.

Amit még észrevettem, hogy alkalmazások telepítése után vannak olyan programok, amik csak a telefon ki-be kapcsolása után indulnak el. Addig hiába nyomok rá, nem történik semmi. Újraindítás után pedig ok.
Csak azért írom, mert megszívtam egyszer-kétszer, más ne járjon így. ;)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

hampidampi írta:Sziasztok!

Pár hete szereztem magamnak 6650 Fold ezüst színűt. Mire észbe kaptam, hogy ez a telefon kell nekem, addigra már a t-nél nem lehetett kapni, így használt lett.
Múlt héten frissítettem a leírások alapján 4.18 Vanillára és nekem eddig nagyon tetszik.
Eddig minden jól megy és érezhetően gyorsabb a telefon és nincsenek az idegesítő t-mobilos cuccok benne :)

A kérdésem az lenne, hogy a szignózás kikerülése hogy megy a 4.18-on, megy-e egyáltalán?

Amit még észrevettem, hogy alkalmazások telepítése után vannak olyan programok, amik csak a telefon ki-be kapcsolása után indulnak el. Addig hiába nyomok rá, nem történik semmi. Újraindítás után pedig ok.
Ha a HelloOX2-vel megy akkor szerintem nincs rá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
hampidampi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650 Fold 4.18 Vanilla

Hozzászólás Szerző: hampidampi »

potter55 írta:
hampidampi írta:Sziasztok!

Ha a HelloOX2-vel megy akkor szerintem nincs rá.
Kösz. Hú, egy kicsit bonyolult, de majd átrágom magam rajta :)
Azért az tetszik, hogy a szignózás kikerülését biztosító programot is szignózni kell :censored:
Yahoo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Yahoo »

Kedves hampidampi!

Ha sikerült "átrágnod" magad a témán, kérlek oszd meg velem a tapasztalataidat, érdekelne, mivel én is 6650-et készülök vásárolni! Köszönöm! Üdv.!
abenyus
Újonc
Újonc

Hát én nem nagyon szeretek belenyúlkálni a telefon file rendszerébe ha nem muszáj. Nálam az jött be, hogy letöltöttem egy külön szignózásra kitalált PC-s programot, amibe megnyitod a telefonra szánt alkalmazást és szignózza.. Ez után csak át kell küldeni a telefonra és megy.. Nem kell a telefonra feltelepíteni semmi szart.. Tök fölösleges... Valahol le van írva, hogyan kell CER és REG fileokat szerezni az adott telefonhoz, illetve az adott IMEI számhoz, ezek kellenek a PC-s programhoz ami szignózza neked az alkalmazást... Ezzel ki van kerülve a telefonba belenyúlás, meg az ilyen istalszerver meg ilyen olyan fölösleges programok telepítése ami csak azért kell hogy más programok menjenek... ennek semmi értelme sztem... Eleve olyan programot kell feltelepíteni a telefonra ami megy rajta és nincs gond. :)
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”