Nokia 5230
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
ja és most olvasgattam, h elvileg van rá új fw (v50...) csak a tmobilenál még nem elérhető, most próbáltam ovival frissíteni, azt valahogy rátudom barkácsolni a telefonra? Bocs a sok kérdésért, csak a tököm ki van azzal, h nincs normális update hozzá...
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Fel tudod tenni, de ha a készüléked még garanciális, akkor nem ajánlott. Ugyanis, ha ne adj isten meghibásodik és beviszed a szervizbe, lehet, hogy nem fogják garanciában javítani, a független fw miatt. A T-mobile általában pár hét után írja alá az fw-t addig próbáld kibírni, aztán utána OVIval vagy Pc Suiteal minden további nélkül tudod frissíteni és a garancia is megmarad.wr10 írta:ja és most olvasgattam, h elvileg van rá új fw (v50...) csak a tmobilenál még nem elérhető, most próbáltam ovival frissíteni, azt valahogy rátudom barkácsolni a telefonra? Bocs a sok kérdésért, csak a tököm ki van azzal, h nincs normális update hozzá...
- Rating: 2.63%
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 3 times
Kösz, régi ismerős. Akkor várok még, hátha heteken belül elérhető lesz.Walaki01 írta:Fel tudod tenni, de ha a készüléked még garanciális, akkor nem ajánlott. Ugyanis, ha ne adj isten meghibásodik és beviszed a szervizbe, lehet, hogy nem fogják garanciában javítani, a független fw miatt. A T-mobile általában pár hét után írja alá az fw-t addig próbáld kibírni, aztán utána OVIval vagy Pc Suiteal minden további nélkül tudod frissíteni és a garancia is megmarad.wr10 írta:ja és most olvasgattam, h elvileg van rá új fw (v50...) csak a tmobilenál még nem elérhető, most próbáltam ovival frissíteni, azt valahogy rátudom barkácsolni a telefonra? Bocs a sok kérdésért, csak a tököm ki van azzal, h nincs normális update hozzá...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 0
sziasztok van a Nokia 5230 egy 3D-s autós játék ami szép grafikája van és nem akad mert már találtam egy játékot csak az nagyon akad :S
előre is köszönöm
előre is köszönöm
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Been thanked: 1 time
Egy kérdés van-e olyan progi amivel telepíthetek androidos alkalmazásokat?(Nokia5230)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nincs.MinotaurIIam írta:Egy kérdés van-e olyan progi amivel telepíthetek androidos alkalmazásokat?(Nokia5230)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
Szia!Küldj pün email cimet!;)infred54 írta:sziasztok van a Nokia 5230 egy 3D-s autós játék ami szép grafikája van és nem akad mert már találtam egy játékot csak az nagyon akad :S
előre is köszönöm
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Sziasztok.
Neharagudjatok , hogy nem olvastam végig a topicot, de sürgösen kellene nekem egy olyan progi , ami lehetövé teszi azt hogy állandoan világitson nekem a kijelzö, de minezt ugy hogy továbra is tudjak járkálni a menüben, stb.(nem ilyen zseblámpa szerüre gondolok, mert ugy e ha az fut ,akkor semmi mást nem tudsz futtatni,de lehet hogy tévedek).
Nem tudom hogy egyeltalán létezik-e ilyen progi, vagy alkalmazás, de ha igen, akkor legyetek szivesek segiteni benne.
elöre is köszönöm.
Neharagudjatok , hogy nem olvastam végig a topicot, de sürgösen kellene nekem egy olyan progi , ami lehetövé teszi azt hogy állandoan világitson nekem a kijelzö, de minezt ugy hogy továbra is tudjak járkálni a menüben, stb.(nem ilyen zseblámpa szerüre gondolok, mert ugy e ha az fut ,akkor semmi mást nem tudsz futtatni,de lehet hogy tévedek).
Nem tudom hogy egyeltalán létezik-e ilyen progi, vagy alkalmazás, de ha igen, akkor legyetek szivesek segiteni benne.
elöre is köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Sziasztok arra lenék kíváncsi hogy a Nokia 5230 hoz vannak e olyan játékok amit lehet Bluetooth-on keresztül multiba játszani mert már van egy a Bounce Boing Battle de csak hogy ezen kívül is van e olyan játékok és csak a nevükre lenék kíváncsi nem kel linkelni meg semmi csak a nevüket írjátok le előre is nagyon köszönöm szépen
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld ki ezeket: link, link.csori23 írta:Sziasztok.
elöre is köszönöm.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.