Nokia 6120 Classic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia 6120 Classic

Hozzászólás Szerző: Damir »

hbalu írta:
Damir88 írta: Ha mindenképp a gyárit akarod használni azok csak egy format segít.... :roll:
Én csináltam a játékokról egy screent format előtt,így tudtam név szerint mi volt fent.

Ngage:fel kell másolni ezt a fájlt a C:/private/10202be9 mappába
A pc-suite féle biztonsági mentés játékokra meg programokra nem vonatkozik? Amúgy nem lenne rossz ez a ttpod ha nem lennének ott akínai írásjelek. Nem tud valaki valami olyat, amiben nincs ilyen gond?
Szerk.: Visszaraktam alapbeállításra, minden program megmaradt és a gond a zenelejátszóval is...
A legtisztább lenne ha újraraknád a szoftvert úgy ahogy van.
Gyári beállítás nem fog segíteni,esetleg a 3gombos reset(zöld+*+3as gomb)....
hbalu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hbalu »

Damir88 írta:
hbalu írta:
Damir88 írta: Ha mindenképp a gyárit akarod használni azok csak egy format segít.... :roll:
Én csináltam a játékokról egy screent format előtt,így tudtam név szerint mi volt fent.

Ngage:fel kell másolni ezt a fájlt a C:/private/10202be9 mappába
A pc-suite féle biztonsági mentés játékokra meg programokra nem vonatkozik? Amúgy nem lenne rossz ez a ttpod ha nem lennének ott akínai írásjelek. Nem tud valaki valami olyat, amiben nincs ilyen gond?
Szerk.: Visszaraktam alapbeállításra, minden program megmaradt és a gond a zenelejátszóval is...
A legtisztább lenne ha újraraknád a szoftvert úgy ahogy van.
Gyári beállítás nem fog segíteni,esetleg a 3gombos reset(zöld+*+3as gomb)....
Ez a három gombos reset töröl minden adatot a mamóriakártyárom meg a teleofnról is beleértve a játékokat a beállításokat meg mindent? És a szoftverfrissítés? Mert a szoftvercsere a garancia elvesztésével jár nem?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

hbalu írta:Ez a három gombos reset töröl minden adatot a mamóriakártyárom meg a teleofnról is beleértve a játékokat a beállításokat meg mindent? És a szoftverfrissítés? Mert a szoftvercsere a garancia elvesztésével jár nem?
csak a telefonmemóriáról töröl a memóriakártyához semmi köze. A szoftverfrissítés is csak a telefonmemóriát érinti. Akkor LEHET garanciavesztés ha szolgáltatós a telefonod és átírod a telefon product kódját frissítés előtt hogy független szoftvert tegyél rá /ettől még nem lesz független a telefonod ezesetbe/ viszont a szoftverfrissítésnek meg formatnak is van témája ezeket inkább ott. köszi
hbalu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4

Hozzászólás Szerző: hbalu »

Segal írta:
hbalu írta:Ez a három gombos reset töröl minden adatot a mamóriakártyárom meg a teleofnról is beleértve a játékokat a beállításokat meg mindent? És a szoftverfrissítés? Mert a szoftvercsere a garancia elvesztésével jár nem?
csak a telefonmemóriáról töröl a memóriakártyához semmi köze. A szoftverfrissítés is csak a telefonmemóriát érinti. Akkor LEHET garanciavesztés ha szolgáltatós a telefonod és átírod a telefon product kódját frissítés előtt hogy független szoftvert tegyél rá /ettől még nem lesz független a telefonod ezesetbe/ viszont a szoftverfrissítésnek meg formatnak is van témája ezeket inkább ott. köszi
Oké, már csak annyi, hogy megcsináltam a formatot mindkét módon, és semmi javulás.
Szerk.: Újraraktam a szoftverét, erre most folyamatosan lefagy, 10 perceket kell várni hogy alapműveleteket végrehajtson, nem tud valaki segíteni?
zsalest
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zsalest »

Hali!

Valaki meg tudja mondani miért van az, hogy energiatakarékos üzemmódban pár perc múlva teljesen elsötétül a képernyő? A naptár van beállítva. Lehet ezen változtatni?

Üdv.
dudamester
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S2 XWLSW

Hozzászólás Szerző: dudamester »

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy a Mobitubia lejátszőprogram miért akadozhat? Olyan mintha lassítva játszanám le vele a dolgokat. Sem az Emtube, sem a Youtube nem akar működni. Valami beállítási probléma lehet?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

zsalest írta:Hali!

Valaki meg tudja mondani miért van az, hogy energiatakarékos üzemmódban pár perc múlva teljesen elsötétül a képernyő? A naptár van beállítva. Lehet ezen változtatni?

Üdv.
Szia!
Azért energiatakarékos üzemmód a neve.... :roll:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

dudamester írta:Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy a Mobitubia lejátszőprogram miért akadozhat? Olyan mintha lassítva játszanám le vele a dolgokat. Sem az Emtube, sem a Youtube nem akar működni. Valami beállítási probléma lehet?
Szia!
Próbáltad a legfrissebb verziókat a progikból?
troby
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6120

Hozzászólás Szerző: troby »

Sziasztok olyan problémám lenne hogy a 6120 amról le kellene mentenem az sms eket és majd viszatölteni öket hogyan birom ezt megoldani? üdv Köszi a válaszokat
Ruff92
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Ruff92 »

troby írta:Sziasztok olyan problémám lenne hogy a 6120 amról le kellene mentenem az sms eket és majd viszatölteni öket hogyan birom ezt megoldani? üdv Köszi a válaszokat

ezt olvazsd el igy lehet egyszerüen :D
http://www.smartnews.hu/2008/07/beallit ... elefonbol/
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”