Értem mi a problémád. Gondolkodtam is rajta, de szerintem ebből a helyzetből, anélkül, hogy nem érsz úgy mond a kijelzőhöz, szerintem ez lehetetlen. De ne legyen igazam..bmx565 írta:Hellósztok... Nem tudtam h hova írjak, úgy döntöttem h ide írok, majd mindjárt megértitek h miért írtam ezt... Van egy 5230-am, szombaton elszakadt a szalagkábel, ami magát a telefont és az érintésérzékelős részt kötötte össze... Tehát a telefon működik, csak épp semmit nem érzékel a képernyőn... Ebből adódóan 2 nagyobb problémám volt eddig... 1. Csak egyetlen számot tudtam hívni, ami benne maradt utolsó hívásként, mert ugye azt még a gombokkal elérem 2. A telefon néma üzemmódon maradt... Azzal még kibékültem h egy számot tudok hívni, mert a legfontosabb volt az... Viszont visszaállítottam egy biztonsági mentést, ezzel megoldottam a másik problémát, már nem némán van, hanem általános profilon, végre csörög... Nah de a híváslistát is elállította, így mostmár az utolsó kimenő hívásnál egy másik szám van, és ez így nem jó... Próbáltam PC Suite-tal hívást indítani, nem sikerült... Kerestem programokat h gépen lássam a teló kijelzőjét, h tudjam innen kezelni... Ez sem jött össze, mert csak olyat találtam amelyiknek van telefonra telepítendő része is, ami meg ugye nem fog menni... Vasárnap veszek egy 5800-át, de addig is nagyon kéne h tudjak hívni erről... Legalább annyira h a híváslistában az utolsó kimenő az legyen ami nekem kell.... Nemtom értitek-e amit leírtam.... Vkinek van vmi ötlete??? :F
Nokia 5230
- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Re: Nokia 5230
- Rating: 2.63%
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Helló Minden Kedves Fórumozó. Érdeklődni szeretnék hogy Nokia 5230 || RM-588 V50.0.01-re nem-e tud valaki ajánlani egy stabil CF-et,előre is Köszönöm...
- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 14 times
Bár 50-es szofton még nem próbáltam, de 20-ason és 26-oson nekem mg 3.88-as romja jött be a legjobban. Stabil és gyors, ráadásul hasznos funkciókkal és programokkal van ellátva. Szerintem egy próbát mindenképp megér az 50-esen is. (ez egy univerzális rom, szóval elvileg jó az 50-esre is)gyury83 írta:Helló Minden Kedves Fórumozó. Érdeklődni szeretnék hogy Nokia 5230 || RM-588 V50.0.01-re nem-e tud valaki ajánlani egy stabil CF-et,előre is Köszönöm...
Itt megtalálod: viewtopic.php?f=82&t=2271
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Dzsosy írta:Értem mi a problémád. Gondolkodtam is rajta, de szerintem ebből a helyzetből, anélkül, hogy nem érsz úgy mond a kijelzőhöz, szerintem ez lehetetlen. De ne legyen igazam..bmx565 írta:Hellósztok... Nem tudtam h hova írjak, úgy döntöttem h ide írok, majd mindjárt megértitek h miért írtam ezt... Van egy 5230-am, szombaton elszakadt a szalagkábel, ami magát a telefont és az érintésérzékelős részt kötötte össze... Tehát a telefon működik, csak épp semmit nem érzékel a képernyőn... Ebből adódóan 2 nagyobb problémám volt eddig... 1. Csak egyetlen számot tudtam hívni, ami benne maradt utolsó hívásként, mert ugye azt még a gombokkal elérem 2. A telefon néma üzemmódon maradt... Azzal még kibékültem h egy számot tudok hívni, mert a legfontosabb volt az... Viszont visszaállítottam egy biztonsági mentést, ezzel megoldottam a másik problémát, már nem némán van, hanem általános profilon, végre csörög... Nah de a híváslistát is elállította, így mostmár az utolsó kimenő hívásnál egy másik szám van, és ez így nem jó... Próbáltam PC Suite-tal hívást indítani, nem sikerült... Kerestem programokat h gépen lássam a teló kijelzőjét, h tudjam innen kezelni... Ez sem jött össze, mert csak olyat találtam amelyiknek van telefonra telepítendő része is, ami meg ugye nem fog menni... Vasárnap veszek egy 5800-át, de addig is nagyon kéne h tudjak hívni erről... Legalább annyira h a híváslistában az utolsó kimenő az legyen ami nekem kell.... Nemtom értitek-e amit leírtam.... Vkinek van vmi ötlete??? :F
Oké, köszi... Egy hétig nagynehezen kibírtam így, hnap meek veszek 5800-t...

-
- Újonc
sziasztok!
Olvastam itt a hozzászólásokat erről a 3.88as romrol. Az lenne a kérdésem hogy ezt hogy kell elképzelni? megváltozik a telo menüje meg ilyenek? esetleg valaki erről egy pár lépet tudna nekem küldeni a gyrgy.zsolnai340@gmail.com cimre? Nagyon megköszönném
ill. még annyi ha én ezt megcsinálom a navigácio modosulni fog? térkép meg ilyenek? Garancia elveszik ha ezt felteszem?
Olvastam itt a hozzászólásokat erről a 3.88as romrol. Az lenne a kérdésem hogy ezt hogy kell elképzelni? megváltozik a telo menüje meg ilyenek? esetleg valaki erről egy pár lépet tudna nekem küldeni a gyrgy.zsolnai340@gmail.com cimre? Nagyon megköszönném

-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
szép napot!
olvasgatom a fórumot és egy csomó dolog visszaköszön. lehet hogy későn, de egy két dologra megpróbálok tanácsot adni. ellenőrizetlenül fellép a netre. a profilbeállításoknál el kell írni valamit. pl-ul a .wap-ból törölni kell egy betűt. elmenteni, és máris nem tud fellépni. ha kell a net visszaírni elmenteni és kész. ez volt régen a livos sonykon is a megoldás.
kevés memória. handy taskman. láthatóak a futó alkalmazások. egyenként be lehet zárni őket, így memória szabadítható fel akár a sygic részére is. a telefonmemória kevés. alkalmazáskezelőnél egy csomó dolgot ki lehet törölni. részemről is beleszaladtam abba a problémába, hogy a memóriakártya volt kijelölve mentés és telepítés részére, de mégis bizonyos dolgok a telefon memóriájába települtek. első körben egy csomó gyárilag telepített dolgot kitöröltem. ma olyan a telóm, amilyenre én akartam megcsinálni.
nem biztos, hogy mindenki ilyennek szeretné, de egy kis támogatás. gyári vodás legújabb szoft, de mivel hetente egyszer kikapcsolom, a gyorsasággal elégedett vagyok.
sbp mobile shell. a legelső és legfontosabb alkalmazás volt, amit feltettem. rengeteg funkciója van, amivel személyre szabhatod a telefonod kinézetét. azonkívül alkalmazáskezelőként gyorsmenüként is funkcionál. roppant hasznos. ha a saját névjegyzékében is lehetne névre keresni, kötelezném a szolgáltatókat, hogy rakják be a telefonokba. xplore file kezelő. sygic mobile 8.24 navigáció. qickoffice. zx reader alternate reader. szinte nincs olyan documentum, amit nem tudok megnézni. nunlock, hogy ne a mechanikát kelljen használni a kijelző zárásához. jbaktaskman, ha az alkalmazások bezárásához kevésnek bizonyulna a mobilshell. mindezek mellett van szótár zene video. 40 MB szabad hely a telefonon, és a programok futtatására is rendelkezésre áll 38-40MB. lehet szidni, de lehet szeretni is ezt a telefont. olyan lesz, amilyenné teszed. nyilván eljön az idő, amikor le kell cserélni. de nem most.
olvasgatom a fórumot és egy csomó dolog visszaköszön. lehet hogy későn, de egy két dologra megpróbálok tanácsot adni. ellenőrizetlenül fellép a netre. a profilbeállításoknál el kell írni valamit. pl-ul a .wap-ból törölni kell egy betűt. elmenteni, és máris nem tud fellépni. ha kell a net visszaírni elmenteni és kész. ez volt régen a livos sonykon is a megoldás.
kevés memória. handy taskman. láthatóak a futó alkalmazások. egyenként be lehet zárni őket, így memória szabadítható fel akár a sygic részére is. a telefonmemória kevés. alkalmazáskezelőnél egy csomó dolgot ki lehet törölni. részemről is beleszaladtam abba a problémába, hogy a memóriakártya volt kijelölve mentés és telepítés részére, de mégis bizonyos dolgok a telefon memóriájába települtek. első körben egy csomó gyárilag telepített dolgot kitöröltem. ma olyan a telóm, amilyenre én akartam megcsinálni.
nem biztos, hogy mindenki ilyennek szeretné, de egy kis támogatás. gyári vodás legújabb szoft, de mivel hetente egyszer kikapcsolom, a gyorsasággal elégedett vagyok.
sbp mobile shell. a legelső és legfontosabb alkalmazás volt, amit feltettem. rengeteg funkciója van, amivel személyre szabhatod a telefonod kinézetét. azonkívül alkalmazáskezelőként gyorsmenüként is funkcionál. roppant hasznos. ha a saját névjegyzékében is lehetne névre keresni, kötelezném a szolgáltatókat, hogy rakják be a telefonokba. xplore file kezelő. sygic mobile 8.24 navigáció. qickoffice. zx reader alternate reader. szinte nincs olyan documentum, amit nem tudok megnézni. nunlock, hogy ne a mechanikát kelljen használni a kijelző zárásához. jbaktaskman, ha az alkalmazások bezárásához kevésnek bizonyulna a mobilshell. mindezek mellett van szótár zene video. 40 MB szabad hely a telefonon, és a programok futtatására is rendelkezésre áll 38-40MB. lehet szidni, de lehet szeretni is ezt a telefont. olyan lesz, amilyenné teszed. nyilván eljön az idő, amikor le kell cserélni. de nem most.
-
- Újonc
fater írta:szép napot!
Egyet értek én megvagyok vele elégedve:) Mondjuk amire én használom arra tökéletes, telefonálás zene meg ha néha autoval megyünk és nem vagyunk biztosak az utvonalban a navi. Ennyi

- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
A shell-be miért ne lehetne névre keresni, szerintem egyszerűbben mint a gyárin?!?!fater írta:szép napot!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
csak a gomb első betűjére lehet. ha tovább akarsz írni, nincs találat üzenet van. legalábbis nálam. úgy oldottam meg, hogy a shell ikonját kitettem a főképernyőre, és azon belül hozzáadással gyorsgombot csináltam a gyári névjegyzékhez. így két kattintással elérem a gyári névjegyeket, ahova a teljes nevet beírva is lehet keresni. azt ugyanis valamiért nem tudtam a főképernyőre kirakni. igazából annyit szerkesztettem már a menürendszert, hogy fogalmam sincs milyen volt eredetileg. így viszont, amiket használok egy kattal elérhetőek, amiket ritkábban, azok max kettővel.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Ez a keresés dolog érdekes.fater írta:csak a gomb első betűjére lehet. ha tovább akarsz írni, nincs találat üzenet van. legalábbis nálam. úgy oldottam meg, hogy a shell ikonját kitettem a főképernyőre, és azon belül hozzáadással gyorsgombot csináltam a gyári névjegyzékhez. így két kattintással elérem a gyári névjegyeket, ahova a teljes nevet beírva is lehet keresni. azt ugyanis valamiért nem tudtam a főképernyőre kirakni. igazából annyit szerkesztettem már a menürendszert, hogy fogalmam sincs milyen volt eredetileg. így viszont, amiket használok egy kattal elérhetőek, amiket ritkábban, azok max kettővel.

Csak az a számot kell jelölni egyszer. ami alatt a szükséges betű található.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.